Mesésebb világ


- Szerinted mi történt?
- Nagyon nehéz lesz az átlagos agy számára ez a beszélgetés.
- Próbáljuk meg.
- Kezdjük egy paradoxonnal. Az ősi anyagokból egyértelműen kitűnik, hogy itt egykoron sokkal magasabb dimenziós emberek éltek itteni nézőpontból nézve egy mesevilágban. Ezt a világot aztán eltörölte valami, ami egy technikai civilizációt eredményezett. Viszont ez a technikai civilizáció csinálta meg a CERN-t, ami szerintem az oka a dimenziósüllyedésnek. Lehet, hogy így nézve sikerült érthetően elmondanom a lényegét.
- Hogyan értini ez az embereket?
- Nem fognak megijedni, mert 3D-ben az idő képes úgy megnyújtani a teret, hogy mindenki eleve ebbe a helyzetbe született. Azaz bennünk van az a mesevilág, de elnyomja a civilizációs kényszer, ami ennek a sötét erőnek köszönhető, ami lehúzta a dimenziószintünket.
- Te mit tehetsz ebben?
- Már megtettem. A sötét erő kívül marad.
- Hogyan?
- Elfogadták a megoldásomat.
- Ami mi?
- Ez nálam egy szabvány protokoll, ha operációs rendszer szintűnek ítélek meg valamit. Határvilágot létesítek és így nem lesz kaotikus összezúdulás, megússza mindenki.
- Hogyan?
- Az egyik határ túlsó oldalán Csak Te vagy. Azon a határon innen Te és Én. Majd mögöttem Csak Én vagyok.
- Mit jelen az operációs rendszer szint nálad?
- Komplex rendszert. Mindegy, milyen értelmezési környezetben, ha saját rendszere van. Szerintem Ti az istenit értenétek ez alatt.
- Mi történik, ha egy ilyen világgal találkozol?
- Ezek a világok általában segítséget kérnek, aminek oka a sok alacsonyabb dimenzióba zuhant magasabb dimenziós tudat lehet. Mivel pont ilyesmiket is csinálok, könnyen bele tudtam ezeket illeszteni a Programba. Mert ilyenek vannak szép számmal fordítva is, akik Fenn rekedtek és nagyon visszajönnének.
- De egy isten magába fog olvasztani minket.
- Kivéve, ha nem Én vagyok a fejlettebb és le tudom kezelni az Önálló Világokat úgy, hogy észre se veszik maguk fölött istent. Míg ez fordítva nem nagyon fordul elő, hogy az ÉlményParkot le tudja valaki úgy kezelni, hogy ne akarná önmagába integrálni.
- Hogyan csinálod?
- Tükörrel. Azt meg csak tartanom kell.