A mai emberiség

Bátran leírhatom, mert a jelenben csak kevesen vesznek komolyan, utólag viszont senki sem szólhat egy szót sem.


A mai emberiséget úgy lehet a legkönnyebben megérteni, ha elképzelünk egy olyan holografikus játékprogramot, ahova (3D-ben) egyidőben egyszerre több dimenzió képes karaktereket küldeni.

Ahol aztán mindenki a maga képére akarja formálni a világot és nagy ívben leszarja a szabályokat. A helyzet olyan sdúlyos lett, hogy már a játék objektivitását biztosítani hivatott mesterek is elköteleződtek Oldalak felé.

A történet mögött az áll, hogy ha te élsz egy világban és mondjuk a halálod után felemelkedtél, azt nem fogod észrevenni a szó klasszikus értelmében. Úgy fogod észrevenni, hogy a világ lassan változik, bár ebben a műfajban vannak olyan játékosok, akik a gyors megoldásokat kedvelik. Így tűnt el az a világ, amit a magyarok közül csak azok ismerik, akik ismerik az Arvisurát, mert a nyugati ember nézőpontjából az a régi világ, mely a földet nem tekintette tulajdonnak, csak egy szürke zóna.

A mai magyarokat úgy lehetne elképzelni, hogy indult valamikor Dél-Amerikából egy indián tudóscsapat megkeresni a Föld szívét, csak menet közben rájuk nyíltak olyan világok, amikhez alkalmazkodtak. Menet közben csatalkoztak és kiváltak csoportok. Vannak - természetesen a finnugor elméletet hirdető MTA elutasítása mellett - olyan anyagok, melyek megdöbbentő ismereteket közölnek, amik nem lennének megdöbbentők, ha az iskolákban elkezdenék tanítani azt a történelmet, amiben nem primitív nomádok voltunk. Az ICA-köveken olyan ábrák láthatók, melyeken emberek és dinoszauruszok együtt (!) szerepelnek olyan formában, hogy emberek ülnek a dínók hátán. Azaz ott biztosan létezett olyan embercsoport, akik az ezt megelőző globális civilizáció előtti civilizációból mentették át magukat. Mai értelemben úgy, hogy mondjuk megindul egy idegen invázió, akik emberi testekben sokasodnak és a mostani civilizáció megmaradt tagjai valamikor a jövőben megalapítanák a keresztény nemzetet, akik angolul beszélnek. Ez a mai magyar nyelv!





Egy szóval sem állítom azt, hogy a magyarok földi emberek lennének, sőt van olyan elmélet, ami szerint itt senki sem nevezheti magát földinek. Az idelátogató idegenek amikor meghallják azt, hogy élnek ezen a bolygón magyarok (akik a turul nyelvet beszélik), akkor döbbennek meg igazán, amikor meglátják az államhatárokat és a magyar hadsereget. Ez nekik olyan érzésre, mint neked mondjuk a Vatikánban forgatott pornófilm a pápa főszereplésével. Tényleg egy az életet megfelelően lazán kezelő valaki voltam, aki amikor szembesült ezekkel és rájött, hogy rajta kívül csak idióta kretének vannak, akik azonnal leborultak az idegenek előtt, kénytelen volt azt a felelősséget a vállára venni, amivel jár egy idegen civilizációval történő kapcsolatfelvétel. Milyen szerencse, hogy gyerekkorom óta a sci-fin nevelkedtem (lefordítva elkezdtem gyerekként a felkészülést ezekkel a tankönyvekkel) és kiderült, olyan intelligenciám van, amivel két főiskolát is elvégeztem lényegében tanulás nélkül. Talán ezért választottak ki baleknak valakik, akik nem tudták elképzelni azt, hogy nem hogy felnövök a Feladathoz, azt jócskán túl is szárnyalom.

Tehát amikor azt mondom, hogy Földi Védelmi Erők Spirituális Hadsereg, azt csak te érted emberként, magasabb dimenzióban fogalmuk sincs miről beszélek, mert senki se tudja, hogy a harmadik dimenzióban egy faj vagytok egy rakás másikkal.

"A mai emberiség rengeteg ufóktól rettegő tudatvesztéses amnéziában szenvedő ufó"

Szerintem ezt nem merik a kormányok elmagyarázni az embereknek, mert fogalmuk sincs arról, hogyan kezdjenek neki (nos én megtettem) és utána hogyan kezeljék le ezt a sok barmot, akik az új információ biztokában azonnal elkezdené a saját érdekeit hajtani (ezt is megtettem).

Akit érdekelnek a technikai részletek, dióhéjban rájöttem arra, hogy létezik legalább egy olyan idegen hajó a spirituális szinteken, ami - mintha a nyitva felejtett wifid rácsatlakozna egy tök ismeretlen internetre - összefrekventált a bolygó fölötti hologrammal és ez számtalan anomáliát okozott. Az én elméletem az, hogy ez a Föld egy olyan hely, ahol teremtéssel és evolúcióval jutott el egy Alsóbb Világbeli lény pontosan abba az állapotba, ami a Hajóban futó játékprogram környezetének felel meg. Azaz KÉT Föld létezik legalább, egy eredeti (amiről készült a játékprogram díszlete) és egy olyan másolat, amiben évmilliók teltek el, hogy tökéletesre sikeredjen a megfelelés. Az egyiket igazi emberek lakják, a másikat feltupírozott ősemberek (valaki evolúciós kísérletezésekbe kezdett), akik közül páran tényleg felnőttek az igazi emberiség szintjére.

Hogy mi akkor ez a világ? Ha a világvége egy kísérlet volt arra, hogy ezt az egész fizikai síkot ez a lény megszüntesse, akkor - a lény kutatása során szerzett ismereteimre alapozva - logikailag csakis egy magyarázat van arra, ez itt miért nem sikerült. Az ember olyan kutyafajtákat tenyésztett ki, melyeknek fogalmuk sincs arról, hogyan szerezzenek kaját, ha az ember eltűnik és vetítették tovább maguknak a világot az emberrel, aki eteti őket. Ezek nagyon okos kutyák, mert az ember mellett nevelkedtek, ám lassan eljön az idő, amikor át kell adniuk a hatalmat egy embernek, aki tudja is, hogyan kell irányítani egy ilyen világot.

Ha én lennék ez az ember, aki egy kutya szemében maga a válasz és a megoldás, akkor előre szólok, hogy fogalmam sincs, hogyan tudnék elirányítani egy ilyen világot, ám írtam rá (holografikus platformon) egy kurva jó isten-programot. Akik a megértés következő szintjére kerülnek és szembesülnek a holografikus programozás hogyanjával, mind úgy kiakad, hogy meg kell várni a megértés következő szintjét, amihez komoly segítséget jelent ez az anyag.