Bevezetés a holoprogramozás művészetébetwitter.com/elmenyparkJogosultsági Rendszer

Hogyan oldod meg azt, hogy mire a tudatod beér a 3D tartományba, egy rakás megszállt seggfej vette át a szinte teljes körű irányítást a bolygón? Bonyolult kérdésekre mindig csakis rém egyszerű választ szabad csak adni, különben beleaprózódsz.

Mindenkinél valamelyik frissítésben megjelenik a jogosultságoknak az új értékrendek szerinti újraosztása. Azért nem mindenkinél egyszerre, hogy össze ne omoljon a világ. Egy külön szerver intézi.

Az új jogosultságok már a személyeiben és személyiségeikben arra alkalmas, felkészült embereknek adják a spirituális hatalmat. Az adatok az EmberTőzsdéről érkeznek, ahol mindenki a valós értékén rezeg! Ez a tőzsdealapítás felváltja a régi bemerevedett hatalmi viszonyokat, mert az egyes emberek megítélését függetleníti az érdekektől és csak a valós teljesítményt ismeri el.

Gumimaci Logika

A gumimaci olyan lelkes alacsonyabb látószögű munkatárs, akinek a teljesítménye sokkal jobb úgy, hogy nem tud, csak hisz valamit.

Akinél elindul ez az emberek mindennapi életét alapvetően megreformáló új rendszer, amivel pár galaxisban díjat is nyertem, az bátran beszélhet! Őszintén, tiszta szívből és ez különösen akkor jó, ha a megszállókat szeretnénk megtéveszteni. A díjak azért jártak, mert miközben ebben az üzemmódban tényleg meg vagy győződve arról, hogy amit hiszel az úgy is van valójában, minden történés mégis az eredeti szándékot tükrözi.

Eredetileg egy katonai alkalmazás volt, aminek célja a magasabb dimenziós megszállók átverése, ám a békésebb idők másfajta megközelítést igényelnek. Így egy húzással megoldva az, hogyan rendezed az elemeket egy másképpen megszervezett egységbe.

Rózsaszín Gömb

Azért azon kiakadtam, hogy akármilyen ostoba ribanc csak úgy megátkozhat a semmiért és az átkai rendesen el is találnak.

A Rózsaszín Gömb egyfajta dramaturg. Amilyen a fényessége, ereje, színe, olyan hatással vannak a Szándékok a valóságra. Megakadályozza és szabályozza azt, kinek milyen jogai vannak, mikor és meddig. Szükség esetén valósidőben akadályoz meg, vagy épp segít elő bárkiben! Azaz előfordulhat, hogy Gunnar fönn északon az izgalmas téli éjszakán jó időben és hangulatban eleresztett gondolatai akár univerzum szintre is rezeghetnek. Illetve az is, hogy a nagyhatalmú Űrnő szándékai olyan gyengék, hogy azonnal elszállnak a szélben.

Ha érted, ahogy én értem, az is egy közmegegyezés. A fantázia lényei úgy lettek megidézhetők, hogy ha egy konkrét alakról beszélünk, azon mindenki ugyanazt értse. Így jelentősen megnőnek a lehetőségeid, hisz a Piac a világodról semmit sem tudó és téged azonnal a szegénység boldogságába taszítani akaró angyalok mellé már nyújt versenytársat is, aki sokkal közelebb áll a földi-anyagi gondolkodáshoz. Ha problémám van, Winston Wolfot megidézni sokkal jobb nekem, mint Mihály Arkangyalt. Aki amúgy sosem értette, egy körömlakk miatt miért neki kell intézkednie.