Egyenes válaszok

A belső közvéleményszenzorom azt jelzi, hogy innátok ezeket az autentikus információkat, miket is csinálok...eddig is ezt tettem, csak más tudatszinteken, amiktől mindenki az őrültség ilyen-olyan fokára következtetett. Lehet, hogy itt is, csak itt mondjuk nem a Rózsaszín Macik Terrorszervezet tagjaként jelenek meg, hanem ...de sajnos Teréz Anyát lenyúlta valaki. Na jó, akkor találjuk meg a helyünk és az ott van, hogy előre látom, minek mi a következménye. A szarügy az, ha senki sem hallgat rám. Ilyenkor a frusztrációs energiákat és a tehetetlenséget ha az ember társítja az építő-alkot szellemmel és a kreativitással, jó irányba is tudjuk fordítani, pláne ha semmi veszítenivalónk nincs, ami elbátortalanítana.

Figyelem! Leállni csak akkor fogok, ha megvan a Szívcsatalakozás, aminek tisztának kell lennie. Addig megyek előre és minél súlyosabbnak ítélem meg a helyzetem, annál komolyabb cuccok kerülnek bevetésre. A nyakamon - még - lógó köcsögök az egészeből semmit sem értenek és halvány fogalmuk nincs arról, amit csinálnak, mert még ezt a világot sem értik, hát még az informatikait. Sajnos épp most szakítok egy olyan Szférával, akik az 1. verziót támogatták (megváltó krisztus, akihez mindenki gátlástalanul odanyomul és kiasználják) és nem nyitottak a kettes verzió (megváltó sátán, aki szerint segíts magadon és isten is talán megsegít) megtekintésére. Pedig Sátán (jelen esetben akkor Én) azt találta ki, hogy megszívatja az Urat úgy, hogy sokkal jobb kaját főz ugyanabból, mint ő. Ha már az embernek Sátánnak kell lenni, használja ki a lehetőséget és éljen vele. Éljen vele, de ne éljen vele vissza és itt az a pont, ahol jelentős lett a véleménykülönbség a sátánhívőkkel. Az atesita istenértelmezés szerint így Sátán olyan, mint belgyógászok között a sebész és ugyanazért a célért küzdenek, ám más eszközökkel. Ez a sátán tudatszint kapuja, hogy mit csinálsz utána azzal a hatalommal.

Mitől vagy ilyen megközelíthetetlen energetikailag?

Egy elképesztően jól megcsinált Tükörtől.

- Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot?
- Eddig minden erre képes ember egy e-maillel simán megoldotta.
- Egy e-mailen múlik? Odaülök és elküldöm.
- Csak tessék!
- Mit jelent ez a Tükör?
- Mit írnál abba a levélbe és hogyan fogalmaznád meg?

Ki lehet téged nyírni?

Ki. De ide csak egy gondolatinformáció jön, hogy mondjuk épp most lőtt agyon a TEK és egy kis fátyolfilmen belekukkanthatok az eseményekbe, ahogy rámrúgják az ajtót.

- Utána mi történik?
- Megszívják.
- Hogyan?
- Le kell élniük egy olyan életet, ahhol Én vagyok az isten és ami végén visszakerülnek ide.
- Volt, aki többször is kinyírt így?
- Csak még nem döntöttem el, hogy azért mert túl okos vagy azért, mert túl hülye.
- Mi van a halál után?
- Az én tudomásom szerint a Phil Tanulóprogram. Akik kívül esnek az érdeklődésemen (milyen jó, hogy ez az ÉlményPark ingyenes), azok számára vagy minden jobb lesz, vagy sokkal szarabb, mert már hozzászoktak a jóhoz. Aki a Váróba zuhan és nem zuhan onnan azonnal tovább (és később sem), az vagy ott marad, vagy nekiáll önmagát fejleszteni, hogy minél jobb pozícióban legyen, amikor ráélesedik a regisztrációs modul. Erre jó például a Phil Tanulóprogram, amiben az a szívás, ha minél távolabbi időközi mentésbe kerül a tudatod és ébredsz reggel az ágyadban... valamikor.

Itt a Földön ki vagy?

A vita ott van, hogy szerintem az, aki vagyok és akarok lenni, az nincs teljesen összhangban azzal, ami önjelölt segítőim szándéka.

- Senki sem mer veled találkozni, azt remélem sejted.
- Akkor elérte a személyes reklámkampányom a sikerét.
- Most mi lesz?
- Mi lenne? Ahogy eddig az ilyen helyzetekben.
- Eddig mi történt?
- Bizonyíték isten létezésére. Legalábbis az istenkutatásom jelenlegi állása szerint.
- Te normális vagy?
- Igen, csak nem azon a tudatszinten vagyok, ahol te és nem kötnek annyira le a te kicsinyes dolgaid, csak egy időre, amíg meg nem unlak. De mivel szerettek a nyakamra jönni utána is, inkább beletettem ezt is a paraméterekbe.
- A nők esetében is ilyen paraméterekben gondolkodsz?
- Ha én nő lennék, szóba se állnék magammal, így mindenki valamilyen szinten gyanús, aki így tesz. De azért, hogy ez a gyanú egy ilyen világban ne legyen meg, igen.

Próbáltak megkörnyékezni?

Rühellem a korrupciót, így ebben a valóságban nem. Fennakadtak a védelmi rendszeremen, ami multidimenzionális.

- Mi van, ha Amerika megvesz?
- Ők nem tudnak megvenni, mert rajta vannak a tiltólistán. Onnan csakis magánszemélyként lehetséges, ami a fejem fölötti dimenziók szemszögéből pont az az Amerika, amit szeretnének látni.
- Ha az arabok megvesznek?
- Nem képesek velem szót érteni.
- Miért?
- Még nem látnak a Tükör mögé.
- Akkor mit lehet csinálni?
- Köss tisztességes üzletet.
- Mi vagy ki dönti el, hol a tisztesség határa?
- Te magad. Én csak ránézek egy műszerre, hogy te önmagadban mélyen mennyire tartod korrektnek. Leszarom a pénzt, de sajnos szükség van rá. Kezdek azonban komolyan elgondolkodni azon, az isteni szintre nem való és/vagy mi legyen vele/helyette.
- Hogy értelmezzük ezt a kettősséget, ami vagy? Ezt, aki itt ír és azt, akivel személyesen találkozom?
- Ezért tudsz személyesen csak a Tükör mögött találkozni.
- Az hol van?
- AZ Egyenlőségben.
- Mégis hogyan legyünk így egyenlők?
- Emberként. Pont ez is a lényege.
- De miért nem vagy akkor egy vállalhatóbb figura?
- Tehát vállalható vagyok. Akkor csakis ez lehet a Tükörben.

Mi van, ha nem értem?

Legyen Mr. God. Így akkor megérted?

- De tényleg, nem segítenél?
- Most hogy nevethet egy ilyen ember, akinek sikerült.
- Ki?
- Nem tudom, mert minden e-mailem eltűnt egy véletlennek köszönhetően és most egy gmailest használok. Több is van, ami nem ide jön lehet évekig landol, mire megnézem.
- Miért nevethet?
- Most jöhet rá az egészre.
- Hogy mered magad istennek képzelni?
- Ha teszem fel egy teremtőerővel rendelkező ráció nélküli lény lennél, aki mindent elhisz és te valami olyat teszel le elé, amit jó elhinnie, akkor ki isten?
- Hatalmad miért nem használod?
- Most, hogy leválik ez a puritán-minimalista csapat rólam, lehet hogy látható is lesz egynémely.


- Nincs egy egyernes válaszod se?
- Ha azt akarod, hogy legyenek veled őszinték az emberek, akkor el is kell tudnod viselni, amit mondanak. Így nem hazudok neked, de ha értenéd, mit olvasol valójában, már rég kivégeztél volna. Most meg már nem tudsz. Ez elég egyenes volt?