5D Kapu


- Mennyi a valóságtartalma ennek, amit itt nyomatsz?
- Nekem 100%, neked lehet hogy kevesebb.
- Miért?
- Csak a saját igazságomat tudom leírni, ami neked nem biztos, hogy végig az.
- Miért?
- Nem vagyunk egy bevállalási szinten.
- Az általad itt leírtak hány százalékát képezik annak, amit leírhatnál?
- Amit leírhatnék, annak olyan 90%-a. Ám a teljes mennyiségnek csak olyan 20%-a.
- Miért ilyen kevés?
- Én itt nem megmondom neked a tutit, hanem érzékeltetem ennek az ívnek a teljességét, azaz a hátrányait is, nem csak az előnyeit. Mivel ezeket neked magadnak kell felderítened, itt csak fogódzkodókat, útjelző táblákat találsz.
- Miért nem írsz ennél többet?
- Mert úgyse hinnéd el. Végeztem olyan teszteket, hogy leírtam jóval többet a kelleténél és még azok is hülyének néztek, akik amúgy hittek bennem.
- Miért?
- Eltérő látószögek okozhatnak ilyet. Ha valami egyáltalán nincs benne a világképedben és azt nem tudod beilleszteni, akkor csakis egy hülye lehetek számodra, mert ez az egyetlen lehetősége annak, hogy a világképed ne sérüljön.
- Ha belelendülök, akkor nem sérül?
- Hozzá tudod magad szoktatni a mérgekhez, ha kis mennyiségben adagolod, ám azonnal meghalsz, ha nagy dózisban veszed be.
- Te mennyit foglalkozol ezzel?
- A nap 24 órájában ezzel foglalkozom, mínusz a tényleges alvás. Mert van olyan transzállapot is, ami nagyon hasonlít az alváshoz kívülről nézve. Ezért is jó teljesen egyedül ezzel foglalkozni, vagy ezt elfogadó/értő emberekkel, mert aki nem érti, az baszogatni fog.
- Téged is baszogatnak?
- Sajnos igen, választanom kellett annak idején, melyik úton menjek. Volt egy rossz és egy még rosszabb megoldás és én a rosszat választottam annak reményében, hogy képes leszek átfordítani jóra és kitalálhatok egy még jobb megoldást is.
- Ha sikerül, mennyi fogsz ezzel foglalkozni?
- Az emberi szinten minél kevesebbet, ha lehet.
- Miért ne lehetne?
- Ha valamihez csak te értesz és szükség van arra, amihez értesz, akkor nem tudod kivonni magad belőle. De nem törekszem arra, hogy ezzel foglalkozzam. Ezért hegyeztem ki a teljes webes jelenlétemet úgy, hogy bármelyik pillanatban akár hónapokra/évekre is leálljak. Mivel ezek nem ismerték az internetet, tök új dolog volt akkor, mielőtt kimentem Boszniába arra az 1 évre és senki sem tudta, mire lehet használni.
- Mire lehet használni?
- Ha oktatási feladataim vannak, akkor ez a legjobb rá. A nap 24 órájában tudsz ezzel foglalkozni, ingyen van és a saját tempódban tudsz haladni. Én pedig elkerülöm a csoportokat.
- Mi a baj a csoportokkal?
- Olyan kötelékeket hoznak létre, amit akár fel is lehet használni ellened.
- Hogyan?
- Most komolyan olyanokat akarsz hallani, hogy idegenek és/vagy külföldi érdekcsoportok akár a belső hatalmi viszonyokat is megváltoztathatják, amivel olyan befolyást szerezhetnek fölötted, ami kifelé a te arcoddal történik?
- Ilyenekről szeretnénk olvasni igazából.
- Én meg nem biztos, hogy ezekről szívesen írok.
- Miért?
- Mert olyan megoldással álltam elő, ami alapjaiban vált(oztat)ja meg a világot. Ha tudom, amit tudok, minek írjak elavult dolgokról, amik ráadásul ekkor már őket erősítenék, mert beletáplálnám a hitetekbe az állandó jelenlétüket.
- Amit itt sejttetsz, arra hogyan lehet felkészülni?
- Miközben a tudatszinted fejlődik, úgy nyílik ki hozzá a kép. Most ennyi a kép, amit tudsz és hiszel a világról. Az ilyen weboldalak mint ez, mind feszegetik a határaitokat és azért nem törekszem a mennyiségi olvasótáborra, hogy csak azok maradjanak itt, akik határai itt is vannak.
- Mi történne, ha valaki alacsony látószögről...
- Aki ilyen látószögön van, akkor is baromságnak fogja tartani, ha parancsot kap az ellenkezőjére. Normál esetben azonnal elkattintanak, ha melóban kapják, az már egy másik dolog.
- Ilyenkor mi történik?
- Nem tudom, az ÉlményPark Kutatás-Fejlesztés foglalkozik ezzel.
- Ezek kik?
- Fogalmam sincs, mivel nem egy valóságot nézek és nem is egy idővonalat. Lehet, hogy a múltban, vagy más valóságokban történt/történik, de ez az időtől elrugaszkodva már lehet úgy, hogy történt=történik.
- Mi ez a kutatás-fejlesztés?
- Eleve rendszerben gondolkodtam és egy teljesen új világértelmezési rendszert alkottam. Ebben az egyik fő terület. A másik három a Gyógyítás-Gyógyulás, az Oktatás-Tanulás és az Élmény-Kaland.
- Tehát alkottál egy teljesen új világot?
- Igen.
- Mennyi vagy ebből te, az ember?
- Ebben a valóságban?
- Igen.
- Az egész fele.
- Ez nem sok?
- De, nagyon sok. Ám ateista vagyok, benne egy istenkutatásban és az időnek ebben a pontjában még nem tudok a téged érdeklő kérdésekben nyilatkozni.
- Miért?
- Mert az egyéni tudat világában isten az egy az egy darab embert jelent.
- Ez miért baj? Sokan vágynak erre.
- Minél több dolgot tanulsz, annál inkább rájössz, milyen keveset is tudsz. Ám amikor látom a világban, milyen szinteken lévő emberek törekszenek gátlástalanul erre, kénytelen leszek olyat tenni, amit egyáltalán nem szerepelt a terveimben.
- Mi szerepelt a terveidben?
- Hogy soha senki sem tudja meg, hogy itt voltam és létezem.