A felettes csatornával való kommunikáció


A felettes csatorna ritkán kommunikál verválisan. Itt bizonyítást nyert, hogy a kommunikációs képességem kiemelkedő, tehát most már van olyan mód (pl. Belső Varázslód, régi nevé Asztal Varázsló), ahogyan emberi értelem szerinti verbális (szóbeli) beszélgetést folytathatunk gondolatban a belső csatornán.

Aki nem tudja vagy nem kívánja ezt a formát igénybe venni, annak további lehetőségei vannak a rendszerben. Mondom én hogy csinálom. A világ tükör és ha ez egy holografikus videojáték, akkor úgy vizsgálom, ennek tükrében én hogyan csinálnám, ha fentről akarnék üzenni magamnak. Nap mint nap rengeteg ilyen üzenet érkezik mindenkihez, ám alig érti őket valaki. Egy példán át vázolom a mait.

Olvasom a hírekben, hogy találtak Indiában egy majmok közt nevelkedett 8 éves kislányt, akit most megpróbálnak megtanítani az emberlétre. Ez a hír olyan, mint a többi, mégis elkezdett világítani. Ekkor bevillant, hogy volt olyan meditációm, amiben egy Földre rekedt ufógyerek volt a probléma és a kettő között összefüggést találtam. Azaz valaki arról tájékoztatott, hogy van egy ilyen probléma. Miért lenne ez probléma? Mert a spirituális csatornákon jelentősen megváltozik a helyzet, ha mondjuk kómából ébred valaki, vagy átkerül az egyik faj tudathálójáról egy másikra.

Ha rugalmasan áll ehhez a videojáték-elmélethez és ennek fényében tekintesz a világra, sok olyan jelet észrevehetsz, amik csak azért tűnnek fel az életedben, hogy ezeket te észrevedd.