A Minta


- Kinek a személyiségmintája határozza meg a világot? A tiéd?
- Gondoltam erre a problémára is, amikor lemeditáltam. A szemem előtt láttam ugyanis ilyen figurákat, akik tényleg istennek képzelik magukat és azt is, a beteg személyiségüknek mintája hogyan fertőzi meg a világot.
- Mit találtál erre ki?
- Egy rugalmas, dinamikus személyiségvetítést.
- Ez mit jelent?
- Mindig annak a személyisége vetít, aki épp a legalkalmasabb, legrátermettebb az adott feladatra.
- Eddig hogy volt?
- Az idegen gyamartosítás érdeke, hogy az emberek szolgalelkűek legyenek. Ám mivel középkori szinten vannak, nem képesek máshogy elképzelni ezt, mint úgy, hogy erőközpontokat hoznak létre, melyek félelemben tartják a lakosságot. Van ahol sikerült állami szintre kerülniük, van ahol nem. Paradox módon egyébként pont a bűnözők szálltak mindenhol először szembe ezzel a változással, akik elutasítják a szolgaságot.
- Miért kellenek az idegeneknek szolgák?
- Ahol nincs pénz, ott nem tudod megfizetni a dolgozóidat. Természetesen vannak egyéb juttatások és kedvezmények, ám ez nagyon messze áll attók, amit mi ismerünk. Így a mi szemünkben szolgának fognak tűnni, hisz mi egyéni nézőpontból vizsgáljuk a kérdést.
- Ők hogy?
- A kollektív tudat önmagaként tekint mindenkire, aki alá kerül. Önmagad szolgája pedig nem lehetsz, így senkit sem tekintenek szolgának...
- Várj, ez megfelel a földi diktatúrának, ahol a vezér mindent és mindenkit magáénak tekint.
- A földi diktatúrák MIND égi kísérletek a földi menny megteremtésére.
- Ezt nehéz elhinni.
- Pedig logikus. Ugyanazt a rendszert akarják kiépíteni, mint ami lényegében minden körülöttünk lévő bolygón van. A különbség annyi, hogy nekik alig van egyéni tudatuk, így érdekeik sem. A cél vezérli őket, amit mi nehezen értenénk, mert még az ókori Egyiptomot is jelentősen félreértik a mai emberek. Azok értik, akik egyfajta fanatizmussal merülnek bele a meditációikbam hisz ezért én sem kaptam soha pénzt, mégis 15 évig csináltam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyéni tudatom tervezett bevételekkel, ám közel sem ilyen léptékben, mint ahova a dolog eljutott.
- Hova jutott a dolog?
- Egy vita alakult ki, amiben az egyéni tudatom rádöbbent, hogy ezek semennyire nem veszik figyelembe az egyéni tudat szempontjait. Azért szegik meg a megállapodásaikat, mert onnantól, hogy alájuk kerülsz, te már egy szolga vagy a szemükben és az önmagukkal kötött megállapodásokat bátran megszeghetik. Amikor az egyéni tudatod tiltakozik, ők mindig kikapcsolják az egódat és megbeszélnek magukkal a nevedben mindenféléket. Amiket aztán azonnal be is tartanak és te ott találod magad valamilyen büntetésben, hogy szólni mertél.
- Ne haragudj, de ezt nem hiszem el.
- Nem kötelező nekem hinni, sőt, ez nem is célom. Saját magadnak higgy!
- Hogy higgyek magamnak, amikor tőled olvasom ezeket?
- Figyeld a megérzéseidet.
- Te mit csináltál?
- Spirituális mutáción estem át, ami azt jelenti, hogy nem tudtak soha teljesen elfoglalni és itt láttak először olyat, hogy valaki lő az angyalokra.
- Harcba szálltál velük?
- Végig erről beszélek, emberek! De mivel nem vagyok egy vadember és messze áll tőlem az, hogy nálam fejlettebb embereken/lényeken uralkodjak, ki kellett találnom rá valamit.
- Ki számít nálad fejlettebbnek?
- A lekérdezés célja alapján erre nagyon sok válasz lehetséges. Például nem értek a pénzügyekhez, azaz ha valakit az érdekel, ezen a területen mennyire vagyok fejlett, akkor nagyon gyenge értéket fog rá kapni.
- Hogyan hat rád valaki más mintája?
- Innen lehet rásejteni arra, milyen bonyolult rendszer működteti ezt az ÉlményParkot, ahol a sok cél közül az egyik az önkény kiküszöbölése volt, beleértve a sajátomat is. Ez a gondolkodás annyira fejlett itt, hogy ha ilyen lekérdezést ejtünk meg, akkor nálam nagyon magas lesz, a legtöbb embernél meg rendkívül alacsony. A harcok során sok lehetőségem volt megfigyelni azt, az idegenek szándékai hogyan jelennek meg rajtam keresztül, hisz állandó ellenséges megszállás alatt állok/álltam. Egyszer egy rövid időre éreztem, hogy igazi segítők vannak fölöttem és ez olyan fura érzés volt, hogy nehéz volt ráállni.
- Ők azt mondják, hogy a te segítőid.
- Akkor még nem értik az egyéni tudatokat. Valószínű egy másik emberről beszélnek, aki eladta magát a spirituális maffiának, akik ezeket a segítőket látják el információkkal.
- Akkor ez a harc a Földön is zajlik?
- Mostanában ér le a frontvonal. Momentán az van, hogy a Földi Védelmi Erők általános támadást indítottak a bolygó feletti szuverenitás visszaszerzéséért. Megjegyzem ezt a Szíriusz sem érti, mert nem tudják mi az a függetlenség. Még akkor sem, ha jószándékú idegen erő érkezett és átvette felettük az irányítást. Azt kell megérteni, hogy ezek világképe olyan, hogy semi sem történik véletlenül és elfogadják az isteni szándék bármilyen formáját. Kis ellentmondás azért van ebben, mert az emberiség esetében mindent megtesznek, hogy visszatartsanak minket. Amit annak ismeretében, amit a mai Amerika képvisel, meg is tudok érteni. Egy rakás más valóságban már rég elpusztították az emberiséget, ebben a valóságban azonban zajlik egy kísérlet, aminek célja az ember áthangolása agresszív hódítóból felszabadítóvá.
- Kiket szabadítani fel?
- Az idegenek közül sem mindenkinek tetszik, ami zajlik, nekem pedig kifejezett szándékom lett a galaxis felszabadítása és a más galaxisokból érkezők megszűrése. Nem nagyon értik, mert ez nyugati emberi gondolkodással teli eszmefuttatás, amit ők eleve ellenségesnek látnak.
- Miért?
- Amiért te a diktatúrákat.
- Akkor ki sugározza a Mintát végül is?
- Mikor ki, de az egyik frissítés után már multidim komplex formátumban jön.
- Hogyan gondolod képviselni a hatalmat és ez milyen hatalom?
- Ahogy leérnek az események, érthetőbb és nyilvánvalóbb lesz minden.
- Mi fog történni?
- Azt még én sem tudom, hogyan fog megtörténni, csak terveim vannak rá. Hogy legyen mihez nyúlni, ha kiderül, hogy ezek itt a fejem fölött mégsem okosabbak.
- Van olyan terved, amit azonnal indítani lehet?
- Persze. Ráadásul az emberek számára ez is a legérthetőbb.