A rajongó

Eddig kénytelen voltam velük szóba állni, de már felállítottam a Szűrőket


1. Nem állok szóba rajongóval

2. Rajongó az, aki olyan álmokat küld egy általa személyesen nem ismert emberre, akit mindenféle idealizált tulajdonságokkal ruház fel, amiknek annak meg kellene felelnie

3. Aki pozitív interakcióban érkezik, annak ellenpontján távozik

4. Azaz pozitívan érkezik, negatívan távozik

5. Hisz ha nem tudok/akarok megfelelni a rajongó elvárásainak, az mindenképp csalódni fog és onnantól célja a bálvány ledöntése lesz

6. Lefordítva ha egy rajongó közeledését elfogadnám, biztos lehetek abban, hogy valamikor a hátamba fogja döfni a kést

7. Ez eddig kivétel nélkül minden esetben így történt, csak nem haltam bele

8. Csak az Egyenlőség frekvenciáin létesítek érdemi kapcsolatot, hisz ha úgy érkezik, úgy is fog távozni, mert az egyenlőség ellenpontja is az egyenlőség (itt az ellenpont az érdeklődés, aminél logikus, hogy annak elvesztése egyben a távozás oka)

9. A fejlett ember akkor is egyenlően viszonyul egy celebhez, ha az a világ leghíresebb celebje

10. Akkor van baj, ha tapasztalatlan rajongók odavannak fejletlen celebekért

11. Mert a celeb viselkedési- és jellemintát sugároz, azaz Felelőssége van

12. Maga a rajonás lehet egy érzelmileg fejletlen lény találkozása az elérhetetlennel


13. Amit ha el akar érni és/vagy igazolni akarja önmagát, mindenképp a szerelemmel fogja összetéveszteni
Ha a fiatalok idealizált eszményképek mellett nőnek fel, akkor nagyon nehéz lesz olyan társat találniuk maguknak, akivel igazán boldogok lehetnek. Hogyan lehet ezt előnyünkre fordítani? Ha valaki erről a weboldalról azt találná ki, hogy ilyen pasi kell neki, ahhoz ilyen pasik is kellenek. Mivel idealizált képpel ruháznak fel, azoknak a pasiknak, akik erre a mintára jelentkeznek, nálam ideálisabbak lesznek. Be is baszna, ha az én helyzetem jelentené a Mintát itt mindenkinek, ezért erre is előre gondolva egy automatikus személyiségminta sugárzódik mindenkinél egyedileg. Lehet, hogy 20 éve felültem volna a trónra és uralkodnék az emberiségen, mint ami minden rajongóm terveiben szerepel, ám akkor pont annyit is tudtam a világról, mint ti!

A tesztek során egészen elképesztő találkozásaim voltak csillogó szemű emberekkel, akik amolyan diplomáciai státuszban érkeztek bizonyos idegenek képviseletében és kivétel nélkül minden esetben az történt, hogy igyekeztek a teljes befolyásuk alá vonni. Ám a rajongás nem egyenlő a szerelemmel még akkor sem, ha a rajongókat megszálló idegen lényeknek ez a céljuk. A női rajongók azonnal látens ellenséggé válnak, ahogy leesik nekik, ogy itt biztosan nem fognak álmai valóra válni, a férfi rajongók meg elkerülik a személyes kapcsolatfelvételt. A homoszexuális férfiak esetében nehéz annak bizonyítása, ha ezzel ők maguk sincsenek tisztában, ám erre is van egy sémám, amit követek.

Remélem érthető voltam!Bizony! Ez az isten nem fog itt istenkedni és az én imádatom nem jelenti az automatikus megváltást. Ez egy holovállalkozás, amit ha akarsz imádhatsz, mindenkinek joga van hülyének lenni. Segíts magadon és isten is megsegít, ami egy holoprogram és ha csak várod, akkor sosem tapasztalod meg! Részemről az értékes emberek fejlett ember módjára gondolkodnak és ha mindenki megvan, a többiek visszazuhannak Alsóbb Világokba. Azaz még logikailag sem éri meg a rajongókkal foglalkoznom, hisz úgyis elvesztem őket. A nem rajongók meg tudnak értelmes ember módjára viselkedni akkor is, ha személyesen fognak kezet a világ legveszélyesebb emberével.