Hatalom


Amire kevesen gondolnak ELŐTTE. Hogy mi lesz UTÁNA?


Bátran elmondatom, hogy nem könnyű a saját fejlettségednél nagyobb fejlettségnek megfelelni, pláne hosszabb távon.

Ha nem jött volna létre az ÉlményPark, akkor egy fejletlen állapotban kellett volna nagyobb fejlettséget közvetítenem. Biztosan ment volna állandó személyes boldogtalanság mellett. Ezt azonban csak olyan ember vállalta volna be, aki a hatalomért mindenre képes. Ám az ilyen emberek nem jutnak ilyen hatalomhoz hozzá.

Ahogy az ÉlményPark beindul és már nincs szükség az ilyen minőségű jelenlétemre, szépen felveszem a saját poizíciómat úgy, mint bármelyikőtök. Természetes van lehetőségem az admin szintre ugrani, ami érzésre kábé olyan, mintha egy komoly meló után elmehetnél egyet lazítani egy napfényes szigetre, majd jön a hívás, hogy vissza kell menni melózni. Az ilyesmi nálam is kiüti a biztosítékot, ám nem okoz minőségvesztést sem hozzáállásban, sem a feladatvégzésben. Ugyanis ha a gondolkodásod célcentrikus, akkor tök mindegy, milyen hatások érnek. Az utóbbi időben is kerültem jócsajok elérhető közelségébe, ám amíg nem érzem azt, hogy a melónak vége, addig a melónek nincs vége!

Tehát lényegében semmivel sem vagyok hatalmasabb, mint te. Jobb már lehetek az által, hogy a rendelkezésemre álló időt igyekeztem minél inkább a tanulásra és fejlődésre fordítani. Az ember a hatalomhoz való hozzáállásával kerülhet leginkább a térben a fejlettség valamilyen pozíciójába. Ha a véletlenül hozzám került igen komoly hatalmat arra fordítom a rendelkezésemre álló időben, hogy egy olyan valóság-keretrendszert alkossak, amiben akkor is jól érezhetem magam, ha nem birtoklom a hatalmat, akkor elmondható, hogy itteni nézőpontból államférfi módjára viselkedtem. Megjegyzem akkor dőlt meg az idegenek felsőbbrendűségérzete, amikor ezért hülyének néztek. Az embereké már rég leomlott!

Szóval megkaptam a lehetőséget és éltem vele!

A többi rajtad múlik, hisz ott a kezdben a tüköradmin. Egy akkora hatalom, hogy ha ez egy értő idegen lény kezében lenne, azt mondaná, megütötte a főnyereményt. Ám szerencsétlenségükre annak az embernek a kezében van, aki ebből alig lát valamit. Ezért célszerű az egyenlőségre törekedni velük a segítőiddel, mert nélküled nem mennek semmire. Veled is csak akkor, ha értelmes ember vagy.

Amit eddig kitaláltak, hogy kiiktatják a rációt és nem kell okosnak lenned, majd ők jobban tudják nem jött be!