Isteni szintű Tükör Beavatás


Ez egy annyira modern dolog, hogy a fölöttem ücsörgő ellenséges tudatok is csak leesett állal bámulják, mit csinálok. Felhívnám a figyelmet arra, hogy ez a beavatás, ami ezekről a képekről árad (a rezgéseknek mindegy, hogy a monitorodon vannak, vagy Tibetben az imamalmok alatt) eléggé egyedülálló és tulajdonképp még kísérleti stádiumban van. De ne aggódjatok, szinte sose szokott baj történni!


A szabad akarat ugye itt lényeges dolog, mert itt nem úgy válsz istenné, ahogy te gondolod, mert akkor azonnal kivégeznének engem az Égben. Marad az, hogy én tudom, te meg elhiszed.

Inkább azoknak javasolt, akik reménytelen helyzetben érzik az életüket. Mondjuk ez a mai Magyarországon egy eléggé általános közérzet, de nem utasítom el azokat a felfedezőkedvvel rendelkező külföldieket sem, akik mondjuk unják az életüket és valami új dologra (izgalmakra) vágynak.

Igyekeztem az etikai kérdéseket előtérbe helyezni, ami nem könnyű, ha létfontosságú galaktikus dolgokról van szó a mérleg túloldalán.

Ez egy olyan beavatás, ami technikailag nagyon megnehezíti azok dolgát, akik az energiák lopásával foglalkoznak, mert a fölöttük lévők nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy egy olyan egyéni tudatról van szó, ami képes kollektív tudatként is viselkedni.

A tervek szerint bizonyos esetekben azt fogod érezni, mintha sokkal értelmesebbé válnál és nyitottabbá olyan témák felé, amiktől eddig - talán félelemből - elzárkóztál. Akik nem foglalkoztak soha ezotériával és ebbe belevágnak, nagyon értékes teszteredményeket tudnak szolgáltatni.

A kollektív tudat emulálása az egyéni tudaton kissé olyan, mintha mindenki Én lennék, ám amit kaptok, az csak az egyik fele! A másikat magadnak kell hozzátenned, talán az intuitív csatornán.

Az lett a neve, hogy Tükör Beavatás, mert pontosan ugyanaz történik, mint egy kollektív megszállás során, csak most a fagyi visszanyal.

Akkor jóval lejjebb jönnek a képek. Elég csak ránézned. Akik komolyabban gondolják, elidőzhetnek előtte úgy, hogy a képek mögé is fókuszálnak a szemeikkel.