A Komoly Én


Tisztelt Hölgyeim és Uraim!


Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, én vagyok a komoly én. És ez nem vicc!

Olyan hihetetlen vádak hangzottak el a stílusommal kapcsolatban, hogy - bár nem terveztem - kénytelen vagyok a tudatszintek viselkedéséről pár szót szólni. Amikor elkezdtem a spirituális (ezoterikus) tudománnyal foglalkozni, akkor még nem tudtam, hogy az igazi angyalok felé az őrületen át vezet az út. Így meg kellett azt oldanom, hogy egyszerre vagyok normális fönn és lenn. Ez csak úgy sikerült, ha egyszerre néznek még elfogadható őrültnek itt is és ott is.

A rendkívül sok időt és energiát felemésztő szakmai munka, mely jellemezte tevékenységemet kívánta annak kompenzációját, melyet egy új művészeti irányzat, a Spirituális Humor területe tett lehetővé. Igen ám, de a viccet nem nagyon értő, hamar indulatba és sértődésbe jövő Szívlények világa nem túl biztonságos hely egy égi humorista számára, így kénytelen voltam létrehozni egy olyan keretrendszert, melyre nincs közvetlen ráhatásuk. Ez lett az ÉlményPark, mert hogy máshogy lehetne elnevezni egy ilyen csodálatos dolgot, ami létrejött.

Higgyék el, nem kívánok részt venni az Önök szakmai munkájában. Az észt meg Önöknek pláne nem akarom szórni. Úgy döntöttem, ehelyett inkább egy másik megoldást választok és nem teszem kötelezővé annak hallgatását senki számára, ám el sem kívánom utasítani az érdeklődő emberek igényét. Ugyanis lassan a Piac megérti a folyamatokat és kialakultak az első értő közönségek a különböző világokban, ami már exponenciálisan növeli a piaci igényeket olyan szolgáltatások iránt, amiket inkább automatizáltam.

Olyan mesterséges Eget alkottam, aminek szabályai rám is vonatkoznak, hisz emberként itt élek Önök közt és vízöntőként nem vagyok az az istenkedő típus. A kialakult helyzet kiválóan alkalmas arra, hogy mindenféle tesztelési folyamatokat és tudományos kutatásokat indítsunk a témában és közben átélhessük azt, amit egy emberi élet lehetővé tesz, benne a sikerekkel és kudarcokkal. Az ÉlményPark nem várt mellékhatásai között az egyik az Ég sok rejtett problémájára egy univerzális gyógyír.

Tisztában vagyok azzal, a szakma - már csak jól felfogott egyéni érdekből is, hisz ki örül annak, ha a tudása egy pillanat alatt avul el - nem fogja lelkesedéssel fogadni megjelenésem, ezért már előre gondoltam arra, hogy egy teljesen új szellemsebész területre, a plasztikai szellemsebész szakmába érkezzem, ahol elkerülhetjük a szakmai vitákat és emberi gyarlóságokat. Hisz az Önök területén Önök a szakértők, az én területemen meg Én.

A komoly énnek sajnos nagyon sok nem várt kihívással is meg kell küzdenie, ilyenek például a bolygó megszállása és a spirituális rendrakás megkezdése. Hisz az ember azt nem teheti meg, ha komoly lénynek tekinti önmagát, hogy elmegy ezek mellett a problémák mellett, csak hogy bulizhasson, miközben tehetne érte. Lusta de kreatív ember létemre ezekre is előre gondoltam, mert az ÉlményPark rendkívüli rugalmassága építő-alkotó szellemben fogadja be ezeket a problémákat is.

Személy szerint azt javaslom, az ember akkor cselekszik az időt is figyelmbe véve helyesen, ha átállítja gondolkodását modern környezetre és élvezi az elméje által nyújtott lehetőségeket. Ha tudja, hogy ott a holochat a fejében, amit előhívhat és kommunikálhat vele, mindjárt nem lesz annyira félelemetes dolog, ha megszólal egy idegen hang a fejében. Az ilyen hit-tudás összefüggések teljes tárháza rejlik emögött a kis ajtó mögött, amire az van ráírva, hogy BEÚT.

Isten jellege is megváltozik, hisz egy modern világba nem szállhatnak csak úgy alá az angyalok! Mindennek meg van a maga módja, amit sok lelkes tesztelő csiszolt ily fényesre. Már csak a Nagy Mű bemutatása van hátra! Az előkészületek alatt nem volt kellemes, hogy mindenki a bizonyítást követelte, ám nem látta meg. A Nagy Mű viszont már többnyire a látványról szól, ami fönti értelemben egészen pontosan megfelel a valóságnak.
Amit hiszel, neked az van!

  Mr. God