A svéd példa


Figyelem, ezt C típusú megszállás formának neveztem el, nevét egy közelebbi népesség ihlette. Itt jellemző, hogy a szíveden át utasítanak arra, hogy utáld a saját hazádat és a sajátjaidat. Nálam ez nem nagyon jött össze, mert ilyenkor kikapcsolom a Szívet és csak egy program fut elmekontroll mellett. Ha meg az elmét iktatják ki, ez a program akkor is fut.

Azaz úgy érdemes haladni, hogy pontosan tudod ki vagy és mit akarsz. Ezt akkor is követed, ha kifagy a szíved és akkor is, ha kikapcsolják a rációd. Mert a megszállás alatt nem nagyon tudsz mit tenni (példa erre a fidesz szereplése), míg azok bármit megtesznek. Itt segíteni csak úgy lehet, ha tisztában vagy azzal, a megszállt svédek téged akkor is agresszornak fognak látni, ha tudják, miért érkezel. Erre azt szoktam mondani, ők jogosan aggódnak a bevándorlók gyerekei miatt, mi pedig jogosan aggódunk a svéd gyerekek miatt. Van magyar felirat is.
- Svédek vagyunk. Mire számíthatunk?
- Elsődleges cél, hogy amit meg tudtok tenni, azt csináljátok ti. Minden bizonnyal nem fogjátok lelőni ezeket, így ki kell találni erre mást.
- Mit lehet erre kitalálni?
- Nézzük logikusan. Reális esély erre az, hogy akkor vagy mások fogják lelőni őket helyettetek (esélyes a norvég vagy az orosz hadsereg), vagy egy olyan esemény következik be, aminél mindegy hol vannak ezek az emberek (világjárvány, ufótámadás).
- Ufótámadás?
- Igen, vannak olyan ufók is, akiknek nagyon nem tetszik, ami ott történik.
- Te mit teszel?
- Egy kísérleti dolgot. Már van tapasztalatom az iszlám hálózaton végrehajtott katonai akciók terén, de ez a helyzet olyasmire kényszerít, amit még sosem csináltam. Hogy megszállom őket és egymás torkának esnek. Ti nem vagytok képben, hogyan is működik a kollektív tudat.
- Hogyan működik?
- Amíg még ti vagytok többen, van esélyetek. Utána az a következő határvonal, a modern fegyvereitek hogyan ellensúlyozzák a létszámot. Itt a cigányok akadtak el ugyanezen, hogy oké, hogy többen vagytok, a kés nem lesz elég az AK-val szemben. Ezért is álltak rá a politikai hatalom megszerzésére, amit úgy tudtam védeni, hogy idő előtt kaptak teljhatalmat. Persze ha már nekem kell föléjük mennem (ez Allah szerepét jelenti), az onnantól már egy másik történet, mert ekkortól engem fog mindenki annak látni, amit ezek művelnek. Ezért vagyok amellett, hogy ezt ők oldják meg, amihez minden támogatást megadok.
- Miért?
- Azt a társadalmat verik szét, akik az egyik fő természetes szövetségeseim lennének a fejlett Föld programban. Élhető technikai civilizáció zöld környezetben. Még nem fogjátok fel, de itt egy kőkemény harc zajlik olyanok ellen, akik minket már egy megszerzett koncnak tekintenek.
- Mikortól?
- Ahogy megsajnáltad az első menekült kislányt.
- Miért?
- Mert a C így támad. Kérlek segíts! Neki nincs katonai ereje, neki spirituális ereje van, amit onnan tud érvényesíteni, ha létrejön egy olyan szívkapcsolat, amin bejuthat. De ezt pont nektek magyarázzam?