A szegénység csapdája

Hozzátok? Minek ide erő?


Fönn csak akkor vesznek komolyan, ha szegény vagy. Ám akkor lenn ki leszel szolgáltatva valakinek, aki szinte biztosan visszaél ezzel. Ha előtte azon vagy, hogy sok pénzed legyen, hogy tudj a teljes nyugalomban meditálni, azt nagyon tisztességesen kell csinálnod, különben nem leszel kompetens ezekre a meditációkra.

Hamis próbának neveztem el azt, hogy embereket szándékosan szegényítenek el, hogy fel tudják őket emelni. Igen ám, de a felemelkedés után - amit nem sokan vesznek észre - mindenki gazdag akar lenni. Már sok ilyen ember okozott gondot, ez a mostani krízishelyzet is ilyen gyökerekre vezethető vissza, amikor primitív emberek egy csoportja olyan spirituális hatalmat szerzett, amivel az idegeneknek is mint komoly problémával kell szembenézniük.

Az én felbukkanásom valami olyasmi lehet fönn, mintha a galaxis legkeresettebb bűnözőinek egyike hirtelen jó útra tér és elkezd azon dolgozni, hogy ezek a problémák megoldódjanak. Lenn pedig egy makulátlan, tisztességes és becsületes ember elkezdi ugyanazt. Előtte persze el kellett szigetelnem magam és megalapoznom a tekintélyem, hisz a visszatérés után már nem az vagyok, akinek mindenki ismer. Eddig persze egyáltalán nem úgy tűnt, hogy tekintélyt akarok alapozni, ám tényleg nem kell sok hozzá, csak érdemi teljesítmény. Az érdemi teljesítmény és aközött, amit ezek a gumimókusok nyomatnak az, hogy emögött tényleg van tartalom.

A pénz kérdése folyamatos konfrontációkat okozott végig a meditációim alatt és bár igyekeztem elfogadni a segítők álláspontját, sokszor okozott itt lenn nehéz perceket. Most hogy megismertem az álláspontokat arra jutottam, hogy minden úgy volt jó, ahogy akkor volt, mielőtt itt sok önjelölt okos lény elkezdtek megváltoztatni. A pénzt először meg kell érteni, aztán ki kell találni, hogyan illeszthető ahhoz, hogy senki más nem használ ilyet, olyan hatalmat kell szerezni, amiben meg tudom védeni és garanciát kell adnom arra, hogy ebből később nem lesz gáz.

Amit most ide írni fogok az egyrészről (alacsony látószögön) egy fasiszta duma lesz, de átgondolva tényleg nincs más megoldása ennek a problémának, ha abból indulok ki, hogy betartom a szavam. Ami egy fejlett lénytől természetes.

A pénz megértése

Olyan mértékegység, ami képes eltérő dolgokat egy közös szabványban (értékben) kifejezni.

A pénz megvédése

- Csak a fejlett embert szabad ezen a rezgésszinten életben hagyni
- A fejlett ember a pénzt használja és nem imádja
- Az idegen bolygók közötti kereskedelmet tilos az erőszakra építeni és nagyon meg kell fontolni, ha elárasztunk egy bolygót az árucikkeinkkel, az hogyan történjen (egy ötletem van, ha valamit így odaviszünk, akkor mindenkinek legyen)
- A pénzt csak és kizárólag a Földön szabad hatályban tartani (ha máshol elkezdik, potenciális ellenséggé válhatnak azért, hogy ezeket amiket ide leírok, nem fogják betartani, mert hiányzik a tapasztalati mélységük és nekünk kell őket leállítanunk, mert senki másnak nem lesz ilyen katonai ereje)
- Akivel gond van, azt azonnal ki kell végezni, ha reménytelen

Azt még jó megérteni, hogy azóta van a pénzzel gond, amióta ezek megszállták a világelitet, mert az ember tudja, hol a határ, ők viszont nem! Személyes tapasztalatom, hogy a pénztelenség radikalizál. Az ilyen esetekre a zsidó-amerikai taktika az, hogy terroristává nyilvánítják ezeket az embereket, akikről tudják, hogy feladatot végeznek és ők is zárják el a pénztől, ami feltétele a feladatuk földi teljesítésének. Az is tény, hogy eddig csak a vallási fanatizmus volt az a terület, ahol radikalizálódni lehetett, viszont én nem vagyok vallásos és a ráción foglalkozom elsősorban az ezotériával.

A poén az, hogy sok ember elsőre kiröhög és azt hiszi ez egy vicc, pedig ha jobban belegondoltok, ez a legbékésebb (és persze legkreatívabb) formája a totális hatalomátvételnek, amire kényszerülök azért, hogy egy akkora problémát megoldjak, amit el se tudtok képzelni. Amikor Magyarország rendszert váltott, azonnal megjelentek a nagy bankházak és lényegében kirabolták az országot, majd visszafizethetetlen adósságcsapdába helyezték. Az amerikai hadsereg pedig olyan dilettáns módon avatkozott eddig mindenhol be (ha feltételezzük a jószándékot), ami nem működő példa a galaxisban csak akkor, ha agresszív hódítók képében teszik. Márpedig nem látok semmi érvet az ellen, miért ne tennék, ha megtehetik és hatalmas profitot remélhetnek azok, akik irányítják őket.

Egy kis szakmai megjegyzés a végére. Ebben a valóságban minden erőm elszedték gátlástalan gazemberek még az előtt, hogy az ezotériába komolyan beleléptem, mégis ez a valóság győzött.


- A pénz megváltoztatja az embert.
- Ám a hiánya is.