Amit a Vatikántól nem mertél megkérdezni


Akkor most mi és hogy ezzel a magyarok és a Vatikán kapcsolatáról? Mit nem mondanak el?


A saját elméletem akkor képződött a témában, amikor beleszaladtam az Arvisurában egy Ős-Magyar Egyház című regébe. Regének nevezem, mert hivatalosan senki nem állítja róla (csak én), hogy ez egy olyan történelemkönyv, ami sokkal szélesebb spektrumon enged bepillantást a történelembe.

Ez annak tükrében, mit tudunk Matariósról (celeb nevén Jézus) csakis azt feltételeztetteti velünk, hogy amit mi római kereszténységnek nevezünk, az valahonnan innen indulhatott ki. Lefordítva a mai magyarság fogta magát és alacsonyabb dimenzióban felvette ugyanazt, ami az előtt volt. Persze nem ugyanazt, de azt lehet látni, hogy a közös tőnél a szereplők még ugyanazok.

Nézz rá Pumped Gabóékra, a mostanában született Kevinekre és Bennettekre, majd döntsd el, szívesen közölnéd-e ezzel a mai magyarsággal azt, hogy  kik is vagyunk valójában. Főleg az után, hogy a boszniai piramisoknál talált rovásírás miatt itt már mindenki elkezdte azt magyar piramisnak nevezni, holott Tokyoban is láthatsz angol nyelvű feliratokat, mégsem amerikai város. Bár kinézetre akár lehetne is.

Akinek bejött ez a régi anyag, van egy még régebbi, amit ha először olvastok, meglátjátok azt a világot, amiben kezdtük a nomád pásztorkodást. Krisztus előtt 3500 környékéről.