Demokrácia frontvonal


- Hol tartottam?
- Demokrácia.
- Jaaa igen, de még nem fejeztem ezt be. Szóval szóljatok oda annak a köcsögnek, ha a befektetéseim veszélybe kerülnek, megdöntöm a kormányát. Világos?
- Oké, megyek és mondom.
- Na szóval, akkor vissza a témához. Kiemelten fontosnak tartom a népképviselet megfelelő fontosságát, hogy a köz akarata döntse el, egy országnak ki legyen a vezetője. Ha egy demokrácia rendben működik, akkor nem fordulhat elő... mi van már?
- Főnök, most jött a hír, hogy államosították az egyik gyáradat.
- Szóljatok a vállalati zsoldosoknak, hogy készüljenek! Mit képzel az a fasz magáról? Hogy meri játszani a főnököt, amikor tisztán és világosan megmondtam, hogy egy demokráciában nincsenek diktatórikus döntések. Aki visszaél a demokráciával és veszélybe sodorja a vagyonomat, az kiásta a csatabárdot.
- Most mi lesz? Nem minden országba lehet csak úgy zsoldosokkal becsörtetni.
- A demokráciának vannak szabályai. Ezekből többet én magam személyesen írtam át! Egy modern világban mindenkinek be kell őket tartani.


- Mi a baj a magyarokkal?
- Nem csak a magyarokkal. 40 évig hallgattuk ezt a demokráciadumát és láttuk a Nyugat emberarcát.
 Aztán eltűnt az emberarc és megjelent a helyén a bankárarc. Rájöttünk, lehet hogy mi jobban látjuk a demokrácia problémáját, mint a Nyugat, akik szép csendben alakulnak át úgy, hogy észre se veszik.
- Ti meg diktatúrává.
- Ez ugyanaz a fronvonal, csak nem miránk ugrottak, hanem a zsírosabb falatokra.
- Miért teszik ezt?
- Egy felemelkedett világban még sosem láttak demokráciát. Sem ellenvéleményt, sem kritikát.
- Ez még a Föld, nem?
- Nem ott vagy, ahol a tested, a tested van ott, ahol a tudatod. A halálod után általában a hitednek megfelelő párhuzamos valóságba kerülsz. Ha azt hiszed, a Mennybe jutsz, akkor az agyad ott is az általad ismert világot vetíti... egyelőre.
- Azért változik a világunk, mert egy ilyen szintre emelkedtünk?
- Igen! A helyzetet bonyolítja, hogy egy minket megsajnáló idegen jóvoltából, akit közülünk valakik elkaptak és rá akarnak támadni az idenekre.
- Hogyan?
- Pontosan abban a szellemben, ahogy az indiánokkal tették.


- Szerinted ki az igazi demokrata?
- Kiirtották őket Észak-Amerikából.
- Akkor a demokrácia hazája nem Európa? Nem a görögök?
- Mielőtt Atlantiszon kitört volna az éhínség, itt olyan békés lények éltek, akik magyarul beszéltek. A görögök az atlantiszi geri-beri törzs tagjai, akik nem álltak le fosztogatni, hanem egyenesen odamentek, ahol ma vannak. A középkor egy olyan szintű visszaesést jelentett a fejlett világhoz képest, amit ez a valóság azóta sem hevert ki.
- Mi a bizonyítékod arra, hogy itt magyarul beszéltek?
- Bármelyik etruszk írásos lelet.
- Az indiánokat mi nem épp fejlett embereknek ismerjük.
- Akkor nézd meg Amerika felfedezésének időpontját és utána Európa történelmét. Párizsból hirtelen egy tiszta világváros lett a bűzlő pöcegödör helyén és megjelent a szabadság, egyenlőség, testvériség. Ezek indián minták. Aztán jött a nyugati demokrácia. Mi ezt már évezredekkel ezelőtt kitaláltuk.
- Akkor ez a harc, ami zajlik, ki ellen zajlik?
- Inkább mi ellen. A szabadság ellen, ami rendkívül veszélyes az Üzletre. Ebben pedig Allah is egyetért.