Ész vállalkozás


- Hogy kell értsük azt, hogy alvállakozóként veszel részt égi műveletekben?
- Részt veszek a helyreállítási munkálatokban.
- Mit kell helyreállítani?
- A világot.
- Ki fenyegeti?
- Mindenki,. aki úgy gondolkodik, hogy csak az ő szabályai és világa vonatkozzon mindenkire.
- Hogy lehet ezt helyreállítani?
- Alapvetően két valóságtípust hoztam létre. Az egyikben mindenki úgy vesz részt, hogy abban csak ő van. A másik egy közös valóság.
- Mi okozta ezt a problémát?
- Egy primitív egységértelmezés.
- Ez mit jelent?
- Mintha valaki eltörölte volna az osztályokat és évfolyamokat, majd kijelenti hogy mindenki maga gondoskodjon a védelméről és a tanulásáról, aki nem hódol be neki.
- Ez miért primitív?
- Az elsősökre azonnal ráugranak a nagyobbak és elszedik mindenüket. Persze aki ezt kitalálta, ő nem elsős.
- Erre találtad ki az ÉlményParkot?
- Nem, de azt úgy csináltam meg, hogy minden problémára megoldás legyen.
- Miért nem hódolsz be, ha ez itt így szokás?
- Nem vagyok az a behódolós típus és akik ekvárják, hogy tartsam be a szabályaikat, nagy ívben szarnak az enyémeimre. Ez pedig nem így működik.
- Ha felemelkedtél egy isteni világba, miért nem fogadod el annak szabályait?
- Mert én nem ide emelkedtem. Bizonyos alakok intézték így, hogy ne tegyek keresztbe a terveiknek. Úgy okoskodtak - ha szabad ezt a szót esetükben használnom - hogy ha az uraik világába repítenek, akkor amúgy is végem. Egyik se jött össze.
- Hova emelkedtél volna?
- Egy olyan zöld környezetben lévő technikai civilizációba, ahol általános jólét van és eltűntek azok az alakok, akik a fejlett jövőt veszélyeztetik. Ez itt annak csak a látszata.
- Miért nem lett véged azoknál?
- Mert szükségük van az észre. Olyan rendszert építettek ki, amiben az okos ember egyenlő a megvetett köcsöggel és tilos gondolkozni. A harcok közben ennek azért láttam előnyeit is, hisz sokszor már teljesen nyilvánvaló volt, hogy mi az ábra, ezek mégis a kapott parancs szerint jártak el. Itt lett velük szemben az a borg-érzésem.
- Miért nem végeztél velük?
- Mert nem rosszindulatú lények. A mi szemünkben pont olyan hülyék, mint mi az övékben. Erre megoldást kellett találni és ahogy megismerték az ÉlményParkot, azt is megtudták, mi az az alvállalkozó.
- Mi miért vagyunk hülyék az ő szemükben?
- Lehetne egy csodálatos világunk, helyette ez a szar van, ami csak látszatra csodálatos.
- Ők miért hülyék a mi szemünkben?
- Ellenségnek kiáltanak ki potenciális szövetségeseket és a potenciális ellenségeiket babusgatják.
- Ilyen könnyű őket átverni?
- Igen. A fejlett világ egyik ismérve, hogy becsületes. Nincsenek felkészülve erre.
- Neked is a becsületes világ a célod, nem?
- Igen, csak nehéz úgy, ha az általatok istennek tartott lény világa középkori szinten van és így kőkemény búnözőknek látjuk az embereiket.
- Akkor te most abban a helyzetben vagy, hogy az ő embereik a te katonai célpontjaid?
- Valahogy úgy. Nem véletlen váltottam át Sátán imidzsre.
- Sátán ehhez mit szól?
- Azonnal leesett nekik két dolog. Egy, nem tartozom közéjük. Kettő, ha megadják nekem a Pecsétet, igazolni fogom a sötét oldal pozitív szerepét és a fényes oldal negatív szerepét. Ez pedig mindjárt az élre is tette a projectemet náluk, mert ezzel tényleg meg lehet az eget szívatni.
- Hogyan?
- Jobb világgal, mint amire ők képesek. A gyakorlati tapasztalatok után valljuk be, ez nem túl nehéz feladat.
- Azt tudod, hogy attól függetlenül, hogy Ész vállalkozásnak hívod ezt, sokan nem tartanak túl okosnak?
- Könnyű úgy okosnak lenni, ha rendelkezel minden információval. Az igazi okosság azonban akkor derül ki, ha nem.
- Okosnak tartod magad?
- Ha be van kapcsolva a rációm, igen.
- Ha nincs?
- Ugyanolyan hülye lennék, mint ti, ha nem használnék egy olyan technikát, amit még a mélytranszban programoztam felettük. Ezért látnak ők butának.
- Miért?
- Mindenki buta a szemükben, aki nem az Egy Központ gondolatait vallja.
- Ki ez az Egy Központ és mit akar?
- Egy jószándékú idegen beavatkozás. Jószándékú dilettáns beavatkozás. Pont ezért van szükségük az Észre.
- Ezért vagy te ott, nem?
- Elkövettem azt a hibát, hogy primitív lényeket fejlett lényekként kezeltem. Amikor elkezdtem használni az észt, ők kijelentették, hogy állandóan akadékoskodom és nem fogadnak el ilyen minőségben, de a hatalmam elszedték.
- Hogyan?
- Még mielőtt elkezdtem volna az ezotériával foglalkozni.
- Vissza tudod szerezni?
- Azt teszem. Évek óta tart ez a művelet és mivel én arra is figyelek, hova guruljon a fehér golyó lökés után, elég bonyolult lett. Mondhatnám elindult az üzlet, egyre több angyali ügyfél érkezett.
- Sátánhoz?
- Ahogy az első ügyfelek létezésben maradtak, elszállt a félelem.
- Tehát te most emberi alakban sátánként vagy úgy az ő befolyásuk alatt, hogy a gyakorlatban nem képesek rád hatni?
- Valahogy úgy. Ha ők ülnek a vezetőülésben, ám nem ők irányítanak, az kintről úgy fog kinézni, hogy ezeket mind ők csinálják.
- Ez mit jelent?
- Ez az egy esélyük van, hogy ez a program sikerrel lefut, különben végük.
- Ha nem volt erőd ehhez, hogy csináltad?
- Ésszel.
- Milyen filozófiával?
- Ha nincs spirituális erőd, másoknak biztos van.
- Manipulációval?
- Fogalmazzunk úgy, hogy a legbékésebb megoldással.
- De ezek itt háborúznak!
- Én vagyok békés. Most már annyira az vagyok, hogy tele szeretettel és mosolyogva nyomom meg a fejemben azt a gombot, ami elindít egy automata katonai programot.
- Le tudod állítani?
- Minden ilyennek van nálam leállítókódja. De csak akkor indulnak be, ha tényleg le kell állnia és nem a pályán lévők pánikolnak be.
- Mi van akkor, ha ezt az ÉlményParkot senki se veszi komolyan?
- Nehéz valami korszakalkotót nem komolyan venni, ami jól működik és annyival jobb, mint a régi, mint az XP a 3.1-es windowsnál.
- Egy küzdelmekben jártas földi nézőpontú mágus hogy látná az ÉlményParkot?
- High-tech spirituális csúcsfegyvernek.
- Egy angyal, aki föntről néz?
- Holisztikus gyógyprogramnak.
- Te?
- Holoplatformnak.
- Egy iszlám főméltóság szemével?
- Nála most megborult a világtvége prófécia, mert láthattak Mahdíként, aztán Sátán ottani megfelelőjének, majd Issának (jézus ottani megfelelőkének) és fogalmuk sincs mi lehet, mert arra nem mernek gondolni, hogy egy ateista fehér ember lenne Allah.
- Egy zsisó rabbi szemével?
- Attól függ, melyik zsidó rabbi szemével.
- Mondjuk egy olyanéval, aki többet lát a többinél.
- Amikor Jahvénak majdnem vége lett, akkor kezdett látszani, hogy inkább a hívei kezdenek fogyatkozni. Amikor aztán toboroztak új híveket, újra ugyanaz a probléma merült fel, ami az előzőkeknél. Most tartunk a napjainkban, amikor ezek a hívek nem is akarnak annyira fogyatkozni és az ezopolitikai helyzet azt kívánná, jobb lenne ismét kazárrá válni. Egy szóval itt a Sátán!
- Más zsidó rabbi hogy látná, aki a túlvégen van?
- Itt a Megváltó.
- Kazárként mi lenne?
- Nincsenek angyalok és nincs sátán sem, mások vannak helyettük. Azaz nincs joghatóságuk azoknak, akik kérdőre vonnák őket. Megjegyzem ez a verzió eleve egy megváltás nekik.
- A pápa mit szólhat ehhez?
- Az egyetlen dolgot, amit szólhat. Hogy hova tart ez a világ, ha egy jöttment senki ilyen weboldalakat üzemeltet, mint én. Megjegyzem ez egy jó taktika, mert ha kiderül, hogy ez itt mind igaz, akkor meg már úgyis késő, de addig egyben marad békében a nyáj.
- Mit szól ehhez egy pszichológus?
- Jó kérdés. Mindenkinek eljön az életében a pillanat, amikor át kell jutnia a Pszichológusok Völgyén, így többel is találkoztam. Mind hülyének is nézett, kivéve egyet, akin láttam a tényleg érdeklődést. Ő azt mondta, hogy vallásos pszichológus és szerintem azért tűnt el az életemből, ami ebből a kis videóból is érződik.
- Szóval érezte, hogy itt valami többről van szó?
- Igen, de ezt érzitek ti is. Amikor elméletileg őrült kellene, hogy legyek, ám amit olvastok, abban van rendszer. A valóság prózaibb, kontroll alatt tudtam tartani az őrületet és egy kis elmejátékkal kikapcsoltam a programozott ellenséges hozzáállását.
- Hogyan van ez programozva?
- Megpróbálom röviden, érthetően. Amikor zenét hallgatsz, amikor tévét nézel, amikor a moziban ülsz, amikor netezel, mind olyan zónák felé nyitnak belőled egy láthatatlan csatornát, ahonnan értékrendek, új összefüggések is érkeznek, amik mások igazságát közvetítik. Minél inkább hatásuk alatt vagy, annál inkább látnak birkának, de ez valójában csak egy transzállapot, amiben torzítva látod a valóságot. Ezekből szoktam kiakasztással kiugrasztani az olvasóimat, ezért ilyen bicskanyitogató a stílusom. Az ilyen világhoz azért kell harcos, mert a hatalmat alacsonyabb látószögű birkák gyakorolják, akik simán fogságban tarthatnak fejlett lényeket.
- Az idegenek hogy látnak?
- Egységesítettem ezt és most úgy, hogy Földi Védelmi Erők, akik megszerezték a hatalmat a bolygó fölött.
- Miközben az angyalok segítenek?
- Ugye nem ők vezetik a verdát, de nincs más esélyük.
- Mi az idegenekkel a megállapodásod?
- Az idegenek annyi megállapodást szegtek már meg, hogy nincs értelme egyelőre az ilyesminek. Helyette ami van az más, de ugyanolyan jó. Kihirdettem, hogy nem ismerek el egyetlen eddigi megállapodást, illetve minden ilyet felülvizsgálok. Az itt fogságba ejtett idegenek zömét elengedem és új alapokra helyezem a galaktikus kommunikációt.
- Tehát nincs velük megállapodásod?
- Még mindig nem értitek. Ez az ÉlményPark alkalmas arra is, hogy csak ezzel leverjelek benneteket úgy, hogy az összes erőforrásaitokat egyesíthetitek ellenem. Ennek ellenére egy nyitott és ingyenesen hozzáférhető olyan programot nyitottam vele, amiben mindenki intézheti a saját karmáját. Az idegenek zöme kedves, békés lény, ám elképzelni sem tudják ezt a világot, mert az övék olyan nyugodt és békés, aminek a középkori szervezettség felel meg a legjobban. A nagyvárosok, a polgárosodás náluk olyan, mint a dekadens eretnekség. Ők segítsenek minket? Hova fognak minket segíteni? Ugyanerre jutottam, amire most te, csak hosszú évekkel korábban. Sok problémát old meg egyszerre, ha inkább átveszem a bolygó fölötti hatalmat.
- Mi a terved vele?
- Jobb világot csinálni, mint amire az angyalok képesek.
- Ők mire képesek?
- Csak kőkemény diktatúrára, mert nem viselik jól a kritikát, az ellenvéleményt és a független hozzáállást.
- Akkor te sem, ha rajtad vannak.
- Igen, ezért akarom innen eltávolítani ezeket a zavaró elemeket, hogy mikor kipenderültek, visszaállítsam a demokráciát és a tudás világosságát.
- Már bocs, de láttuk, mire képes rossz kezekben.
- Igen, de erős a gyanúm arra, hogy itt pont ők a rossz kezek.