HírgyorsaságAbban a naiv hitben voltam, hogy ha itt valamit kiírok, arra azonnal reagálnak az emberek. Általános szabályként leszögezhető, hogy ez csak az emberek egy pici részére illik rá, a többieknek sok idő kell az információ megértésére.

Azaz lehet, hogy évek kellenek rá, ám ebben a műfajban évek nagyon hosszú idő, amikor sokszor a percek is számítanak. A 3D és a tudatszintek eltérése is lehet ilyen ok. Azaz egy idősíkban lehetsz olyan emberekkel, akik más világokban élnek. Ha ők más világokban élnek, csak akkor válsz számukra olvashatóvá, ha eljutsz hozzájuk, azaz a tudatod beérkezik abba a tartományba, ahol az övék van. Példa. Hány magas tudatszintű indiai jógit ismersz?

Amikor az információk elrejtéséről volt szó, rájöttem, annak nem sok értelme van egy magasabb dimenziós harcban, hogy bezárod egy páncélszekrénybe. Simán átmásolom annak tartalmát egy szimulációba, majd megnézem mi van benne. Azt lehet tenni, hogy berakod 6 tonna egyéb információ közé és kiteszed. Az sem árt, ha közben egy elfogadhatatlan figura vagy, így a kellő motiváció sincs meg, ha valaki neki akarna ülni az azóta megírt kb. 10000 oldalnak, hogy kiszedje belőle a titkokat.

Ami akkor sokkal nehezebb, ha ezoterikus szövegről van szó, mert annak megértése is feltételez egy évek során megszerezhető alapot. Meg az se segít, ha az ember ezt magyarul írja, mert akkor meg kell hozzá egy rakás másik ember, elég nagy hibafaktorral, mert ezoterikus szöveget nehéz csak úgy fordítani.
Ha az ember el van vonatkoztatva az időtől, azaz folyamatosan meditál, amihez megállította magának a világot, akkor a beérkező híreknek is több aktualitás-szintjük van. Már egy rengetegszer megkaptam az információt, hogy ez a T0 időpontom, rájöttem, hogy ez még nem a fizikai testemnek szól, azaz majd az egyik neki szól. Ilyen értelemben akkor az Ok egy időben később zajló tudati belépés, ami szétterül az időben. Tehát hatásaival már a múltban is találkozhatunk, amiket a múlt-jelen-jövő ok-okozat miatt valamilyen annak múltjában bekövetkező okhoz tudjuk csak csatolni.

A hírépítés nálam fordítva történt. Azaz senki sem értett a jelenben, mert a jelen írásai számára csak a múltbeli írásokhoz viszonyítva értelmezhetők. Ám én annak figyelembe vételével írtam, hogy majd a jövőből visszatekintve senki sem lesz ebben a hangulati környezetben, viszont rendelkezni fog pár pici információval, amik teljesen más megvilágításba helyezhetik az egész múltat. Tehát én egy jövőből visszatekintő szemével láttam, így elmondhatom, míg a jelenben mindenki hülyének nézett, a jövőből vissznézve pont ők látszanak majd hülyéknek.

A téridőn kívüliséget nagyon nehéz hozzáhangolni a 3D-hez, mert ezek a valóságok rendkívül képlékenyek. Egy jó jós nem más, mint egy nagyon jó pókerjátékos, hisz egy rakás párhuzamos valóság közül kell eltalálnia a helyes kombinációt. Az álmodó típusú lények (akik itt találkoznak először a valósággal, azaz másképp történnek dolgok, mint ahogy ők azt akarják) erre azt találták ki, hogy csak az álmaikkal foglalkoznak és figyelmen kívül hagyják a valóság visszajelzéseit, nos nekik csak egy hírem van, ami aktuális minden alkalommal:


Gratulálok!

Önök felvételt nyertek az ÉlményPark oktatási intézményeinek egyikébe