Kutyavilág


Ti azt hiszitek, hogy a kutyák hülyék. Közel sem annyira! Csak játsszák a hülyét, mert rájöttek, hogy úgy sokkal könnyebben el tudják érni céljukat. Persze vannak közöttük tényleg hülyék, ám vannak olyan okosak is, akik képesek átvenni az ember felett a befolyást úgy, hogy azt az ember észre se veszi.

A kutyák kommunikációja hasonlít a legjobban az angyalokéra. Azaz a fő mondanivaló a spirituális csatornán megy, a külvilágban pedig egyfajta megerősítést használnak, amihez nincs szükségük az ugatásnál/nyüszítésnél/stb. többre. Ettől még csak az ember szemében lesznek oktondi lények, mert nem tudnak beszélni.

Amikor tanulmányoztam egy kutyát, arra jutottam, ez egy kollektív tudatú lény, aki emberi léptékkel nézve egy olyan 12 éves gyerek szintjén áll. Azt azért tudni érdemes, ez egy rendkívül értelmes kutya volt és bár kistestű, egyáltalán nem volt betojva akkor sem, amikor spirituális összecsapásba kezdtünk. Megjegyzem jobb volt, mint sok magát mesternek/profinak tartó ember. A lényeg az, a kutyák képesek lennének átvenni a bolygón a spirituális hatalmat, ám nem képesek megérteni az ember világát. Így szükségük lesz egy emberre.


Ti azt hiszitek, hogy az emberek hülyék. Közel sem annyira! Csak játsszák a hülyét, mert rájöttek, hogy úgy sokkal könnyebben el tudják érni céljukat. Persze vannak közöttük tényleg hülyék, ám vannak olyan okosak is, akik képesek átvenni az idegenek felett a befolyást úgy, hogy azt az idegen észre se veszi.

Az emberek kommunikációja hasonlít a legjobban a démonokéra. Azaz a fő mondanivaló beszéd formájában megy, a spirituális csatornán pedig egyfajta megerősítést használnak, amihez nincs szükségük a pampogásnál/nyüszítésnél/stb. többre. Ettől még csak az idegen szemében lesznek oktondi lények, mert nem tudnak gondolatkommunikálni.

Amikor tanulmányoztam egy embert, arra jutottam, ez egy egyéni tudatú lény, aki idegen léptékkel nézve egy olyan 12 éves gyerek szintjén áll. Azt azért tudni érdemes, ez egy rendkívül értelmes ember volt és bár kistestű, egyáltalán nem volt betojva akkor sem, amikor spirituális összecsapásba kezdtünk. Megjegyzem jobb volt, mint sok magát mesternek/profinak tartó idegen. A lényeg az, az emberek képesek lennének átvenni a galaxis fölött a világi hatalmat, ám nem képesek megérteni az idegenek világát. Így szükségük lesz egy idegenre.