Meditációs ciklusok jelei


1. A meditációra rávezetés célja, hogy olyan élethelyzetekbe kerülj, aminek végén olyan állapotba kerülsz, hogy egyedül lehess, ne legyen más ügyed és csak ezzel foglalkozhass.

Ezzel csak az a gond, hogy ez itt lenn sikertelenségnek néz ki és sok embert maga alá is temet. Viszont lesznek páran, akiket nem öl meg ez az élethelyzet, így megerősödnek tőle. Az ÉlményPark megjelenése azt a segítséget jelenti, aminek hiánya miatt jómagam ilyen harcos utat jártam be.

Van még egy elméletem a világban látottak alapján és ez inspirált arra, hogy szokatlan megközelítéssel figyeljem a bizniszpolitikusok (maffiapolitikusok) tevékenységét és arra a megállapításra jussak, hogy ha börtönbe kerülnek, az is egészen pontosan megfelel az 1. pontnak.

2. Ha sikerül megúsznod azt, hogy külső tényezők cselekedjenek helyetted, akkor saját magad fogod megtenni a mobilkártyád és aksid kivételét a mobiltelefonodból lehet, hogy évekre.

Olyan élmény, hogy láthatóan egy irracionális dolgot teszel, ám valahogy magasabb látószögről is rálátsz és ha nem is tudod, érzed, hogy helyesen cselekedtél.

Nekem olyan is előfordult, hogy egyszerre ment ki a monitorom és romlott el a TV-m, amit nem tudtam nem a véletlennek tulajdonítani, ám a véletlenről ugye tudtam azt, hogy nem biztos, hogy létezik.

3. Az elején minden szép és nagyon jó. Varázslatos belső világ nyílik ki és alig várod, hogy egyedül lehess velük. Ateistaként mondom, hogy komoly dokumentálási lehetőségektől estem el az istenkutatás területén.

Azt is elmondhanám, hogy körülbelül 3 év telt el, mire rájöttem, hogy bár a külvilágom állandó, közel sem biztos, hogy közben nem változik sűrűn. Ám az ilyeneket csak akkor látod meg, ha egyedül vagy és a világ úgy lelassul, hogy szinte semmi sem történik veled évekig.

Célszerű embereket nem magadhoz kötni, illetve ennek elkerülhetetlensége esetén olyan konstrukcióba kerülni velük, amiben bármikor elengedhetők. Ez nem könnyű, ezért sokat segíthet egy megfelelő világlátás, amiben majd érkezik egy másik ember, akivel folytathatók ezek az ügyek.

4. A minden szép és jó világ szerintem folytatódik annál, akinek bejön a közösségi hangulat, ám nekem nem annyira jöttek be az ostoba lények önérzeteskedései. Ha maradsz, szerintem észre se veszed, hogy sok világban meghaltál és belerepülsz a Fénybe.

A Fényben nem tudom mi van, hatalmas boldogságérzet jön onnan, de ha gonoszkodni akarnék, azt mondanám, nálunk is tök jók a reklámok. Mivel hamar nézeteltérésbe keveredik egy gondolkodó ember ebben a környezetben, ugye az én történetem más irányt vett, ezt nevezik fönn hülyének, lenn pedig visszatérésnek.

A visszatéréshez az kell, hogy legyenek olyan minőségi embereid, akik nem hódolnak be alsóbb világokban és még tartják az állásaikat. Azaz életben legyenek legalább egy olyan valóságban, ahonnan esetleg terjeszkedhetsz. A terjeszkedés során átvetítheted magad párhuzamos valóságokba, ahol szintén tartod magad, amíg föntről a tudatod vissza nem tér a testedbe.

5. A visszatérés egy olyan érzés, hogy minden nap, a nap 24 órájában dolgozol az elméddel. Sok olyan dolog zajlik, aminek esetleg lehetnek fizikai fájdalommal járó mellékhatásai is. Végig kell csinálni, mondjuk úgyse tehetsz mást.

A fizikai fájdalomhoz hozzá lehet szokni, érdekes módon a visszatérés későbbi fázisaiban kisebb fájdalmak jobban megviselhetnek. Lehet, hogy nem mindenki jut el ide, utólag visszagondolva a lehetséges próbák között szerepelt nálam egy érzéstelenítő nélküli gyökérkezelés (minek arra a pár percre, hogy utána zsibbadjon órákig a fél pofám), amiben azt játszottam a dokinő felé, hogy nem fáj.

Tartok attól, hogy aki a halálban gondolkodna, mint megoldás, az itt nem nagyon fog összejönni. Mivel ezt a meditációt befejezted, valamikor el is kellett kezdened. Már pedig ha befejezted, akkor végig is csináltad. Lehet, hogy ez fura volt, ám az okokat keresheted a jövőben is, ha az idő egy egyenes és a tudatod magasabb dimenziókba ugrott.

5. Visszatéréskor ugyanaz az ember vagy, aki voltál, csak egy teljesen más minőségi szinten kell visszakötnöd magad az életbe/földhologramba.

Család, barátok, ismerősök mind lenéznek, hisz ha egyedül meditálsz, egy számukra megfoghatatlan dolgot teszel, amiben nincs bevételed. Ez pedig szánalmas, ugye? Az emberektől történő eltávolodás és a minimum külvilág kapcsolódás amúgy is komoly jelei a tudatszint emelkedésnek, ám a visszatérésnél ugye ezek felerősödnek, ami olyan is lehet, mint a vakító fény a sötéthez szokott szemnek. Azaz olyan lesz a viselkedésed, mintha szociopata lennél, mert szó szerint zavarnak az ostoba emberek. Az ostoba ember itt mindenkit jelent, aki nem képes megfelelően alkalmazkodni a világodhoz.

A visszatéréskor nem az az ezt csillogó szemekkel olvasó wannabe hangulatban vagy, hanem sokkal több dolgot tudsz és látsz összefüggéseiben. Csak megoldod a bevétel kérdését, azaz pontosan fogod tudni célozni azt a területet és embereket, ahova a dolgod visz. A család, barátok, ismerősök szemszögében a megítélésed megváltozik, amihez vagy az kell, hogy megértsék, mekkora dolgot vittél véghez, vagy az, hogy az orruk előtt történjen valami hirtelen, ami ugyanezt kiváltja.

6. A bátraké a szerencse!

Aki fél az azt kockáztatja, hogy a félelmei behívódnak. Aki olyan embertől függ, aki fél, arra fölülről hullanak a sokszor nem várt események. Ám ha nem félsz, akkor így sem tudnak elérni.

A nem félés eltávolít az emberségedtől, ám ehhez kell az intelligencia, hogy ha kifagy a szíved, azt azzal pótold. Intelligenciát lehet fejleszteni, például az egyik kedvenc példám, hogy próbáld meg látni önmagad mások szemével is.

7. Kapjátok be!

Ha sikerrel jártál és a megfelelő rezgésszinten vagy, akkor sem tudsz hibázni, ha szándékosan teszed. Azaz az emberek valamiért elfogadják a viselkedésed.

A segítőim már azon jókat szórakoznak, ha a tv távkapcsolójával csatornát váltok, miközben valaki épp beszél, nekem pedig az ilyen beszólások a szórakoztatóak, amit ha jobban belegondolok akár komolyan is vehet egy szűk célcsoport.