Meditációs ételek


Homogén ízvilág. Inkább puritán ételek. Amit én évekig ettem, az a következő, a sztrapacskának egy elrontott változata:

egy közepes vagy két kisebb burgonya
kis liszt


A krumplit lereszeled, rászórsz egy kis lisztet és sót, majd összekevered. Egy közepes lábasba vizet töltesz, abba meg sót és felteszed a tűzre. Amikor felforrt, a cuccot egy evőkanállal a kezedből darabokban beküldöd. Kicsit vársz, majd megkevered. Ki lehet tapasztalni az arányokat, ki hogy szereti, én úgy, ha az egész inkább egy híg massza. Pár perc alatt kész, majd leszűröd és ott a kaja előtted.

tehéntúró
tejföl

Az egész meg van 10 perc alatt, valójában 8 alatt is.

Ettem még spagettit, csak amióta kiestek a fogaim az annyira most nincs műsoron. Figyelem, itt ha beleállsz egy komoly harcba, annak van veszteségoldala is! A magasabb dimenziós csatamezőn nincs se pincér, se fogorvos. Azaz csak akkor tudsz elmenni fogorvoshoz, ha az a fogorvos is ugyanazon a tudatszinten van, mint te. Így ha előtte erre felkészülsz, az nem árt, csak nehéz úgy előtte felkészülni, ha nem tudod, hogy mi vár rád. Velem az történt, hogy nem értettem, miért került az amúgy ép fogsoromra mindenhol híd, később ezt megértettem. Majd azt is, nem ennyi évre volt a dolog tervezve, mert leestek fönn és onnantól a felniken mentem tovább. Akit érdekel, mi lett a vége, lett egy panoráma röntgen, aztán szájsebészet (amikor már a tudatom elbírta lefelé jövet), ahol kivették a letört fogcsonkokat, mert nem mindegyik esett csak úgy ki. Most a dolog föntről nézve rendben van, lentről azért kicsit más a helyzet.

Vigyázni kell arra, hogy a te lenti fontosságodra komolyan szarnak fönn és az a jó segítő, aki figyelembe veszi a te szempontjaidat is. Különben ők civilizálni akarnak minket, ami azt jelenti a mi nézőpontunkból, hogy középkori szinten vannak! Hogy nem tiszteljük az Urat, meg ilyenek. Nekem szerencsém volt, hogy megértő segítőim lettek. Mondjuk aki nem tetszett, azt simán kilőttem (sose láttak még ilyet előtte), aki meg maradt, az csak most jött rá arra, hogy őket is simán kilőhettem volna. Nektek már nem lesz ilyen gondotok, mert működik egy azonos minőség figyelő, ami engedi a játékot, ám nem engedi primitív lények uralmát fejlettebbek felett. Jó lesz majd megnézni, mi történik Nyugaton a bevándorlókkal, ha ez beindul ott is, mert ti nem tudjátok, de ezek úgy mentek oda, hogy övék ott minden. Egy darabig így is volt, aztán beindult az Európai Védelmi Rendszer, egy mindenkitől független, önálló infrastruktúrán működő olyan automata harci program, amire rá is lehet csatlakozni.

Hogy visszatérjek a kajára, a melegszendvics is műsoron volt és időnként a pizza. Aztán visszatértem abba a tartományba, ahol a földi családom már elért és belépett a képbe anyám főztje, meg nekem egy kis pocak mellé.

Érdemes még megemlíteni azt, hogy a segítőidnek a húsevés olyan, mintha neked ilyen értelemben bogarakat kellene enned. A tesztek során volt olyan, hogy megdícsérték azt a finom pépes növényt (tatárbifsztek), meg a csirkemell csíkokra is azt hitték egy ideig, hogy az is egy növény. Ugyanis az, hogy te húst eszel olyan szinten váratlan, hogy elsőre biztosan nem gondolnak rá. Amikor fönn váltás van, sosem szólnak a következőknek, téged meg elindítanak egy hús-túrára, hogy megadják a hangulatot a következő csapatnak. Érdemes néha olyan helyre menni, ahol érezni a roston sült hús illatát, hogy amikor teljesen váratlanul megkérdezik, hogy húúúú mi ez az illat, akkor rámondhasd, hogy ez a hús.

A teljesség igénye nélkül írtam ezeket azt is érzeékeltetve, hogy aki utánam jön, még bőven van lehetősége a felfedezésre!