Én


- Regebben mit csinált?
- Az ismeretlenség és a múlt homályában tevékenykedtem.


Tényleg semmi érdekes nincs mások számára abban, mit csináltam, mielőtt belekezdtem a meditációkba. Az átlagembert mi érdekli? Mivel foglalkoztam, mert amivel foglalkoztam, az vagyok. Ez persze erősen nem jó hír most azoknak, akik törvényerőre emelték a saját bűnözésüket, mert úgy esett, hogy mielőtt belekezdtem ebben a mélytransz meditációba, rendőr százados voltam. Sokkal jobb lett volna mindenkinek (na jó, mindenkinek azért nem), ha maradok a múlt homályában, de sok kíbáncsi ember ugye utánajárt ezeknek és a hitük megérkezett. Meg is hirdettem a globális bűnözés elleni háborút.

Mondom, ez a meditáció felé igyekvés hogy is nézett nálam ki a gyakorlatban. Úgy, hogy nem tudtam, hogy meditáció felé haladok. Hallgattam egy olyan belső hangra, aki csupa hülyeségeket beszélt. Hagyjam ott a rendőrséget, hagyjam ott a jogi egyetemet és ugorjak bele úgy az ismeretlenbe, hogy nem volt meg hozzá az anyagi hátterem. Ezért is van ott minden anyagomban, hogy teremtsd meg egy hosszabb meditációs időszak civilizációs feltételeit, mert ha te nem teszed, megteremtik mások egy másik civilizáció feltételei szerint. Amiben esélyed sem lesz önálló utat bejárni, mert mindenki a behódolásodtól fogja függővé tenni a saját feladatának veled kapcsolatos részeit.

Vádolhattok, ahogy akartok, tényleg az volt az egyedüli működő opció, hogy eljátszom a galaktikus bűnözőt, eközben megcsinálom magam, amit sok embernek kellett volna. A dolog hátránya, hogy 20 év lemaradásba kerülök, előnye viszont az, tudom hogy jól meg van csinálva. Az ÉlményPark eredetileg egy újabb generációs védelmi rendszernek készült (más szóval ostoba ember távoltartó programnak), ám jóval több lett belőle. Alkalmas arra, hogy teljhatalmat szerezzek a bolygón (kiderült, működik magasabb szinteken is, hisz a /.. formátumban mindegy, hol van az adott file) és ha már így esett, képes lettem olyan problémák megoldására, amire előttem nem volt példa.

Azért nem, mert ilyen mélységekbe soha nem jutott el egyéni tudat, sem ráció úgy, hogy valaki tényleg ateista lett volna, mindenkiben beindultak a vallásos reflexek (azaz leborulni, végrehajtani) és senki se mert gondolkozni. Ez amit itt csinálok ezeken a blogokon valójában alászállási dokumentációk, amikből én biztosan meg tudok később írni egy itteni ember számára is érthető verziót. Mivel az ember szórakozva tanul a legjobban, miért ne legyen akkor ez az egész szórakoztató?

Ugye mindenkit a hatalom érdekel. Ha az ember akkora hatalmat szerez, amit még ő sem képes teljes mértékben felfogni és emellett nem szállt el tőle az agya, már csak egy dolog hiányzik a show-hoz. Hogy hitelesen eljátsszam, hogy elszállt tőle az agyam. Mert ugye sokkal könnyebb elhinni azt, hogy valaki a hatalmával mindjárt szigetet vesz, mint azt, hogy évekig egy panellakásban görnyed, hogy mindenféle világmegmentésén meg ilyen baromságokon meditáljon. Amikor ide emberek érkeznek, hogy ilyen-olyan felkészítést kapjanak, azt is hiszik egyben, hogy ez a hatalom holnap az ölükbe kerül. Abban a pillanatban, ahogy megértek a kezelésére és felkészültek, már élesedik is. De addig nem. Ezért nem is sok ember akar itt felkészítést, hisz máshol sokkal jobban járnak, ha az a cél, hogy azonnal menők legyenek. Itt mindenki egy komoly melóba száll, aki ebbe bekerül és már lehetséges onnan is, hisz előttem ilyen szinten még senki sem használta a netet távműveletekre.

Erre a képességemre a TV előtt jöttem rá, amikor rájöttem, hogy még arra is képes vagyok, hogy a híradóban felvételről sugárzott adásba is élőben-valósidőbe avatkozzak be. Mivel a személyzeti munka már a kezdetektől fontossá vált számomra, amikor megláttam azokat, akiket az Ég küld, így megkönnyítettem mindenki dolgát azzal, hogy olyan szerepeket játszhattam el, amik amúgy távol állnak tőlem. Majd később páran rájöttök, hogy olyan tudatszintek is vannak, ahol teljesen más a látószöged a világra és ezen a látószögön egy nagyon értelmes ember leszel, aki ha unatkozik, bármire képes lehet. Még arra is, hogy olyan hitelesen játssza el a bunkót, hogy ezen csak azok lássanak át, akik ezzel egyben meg is feleltek a next stage feltételeinek.

Mert nagy szükség van olyan értelmes emberekre, akik alkalmasak erre, képesek is rá, megvan a kompetenciájuk és itt is van a szabad akaratuk. Hogy mire? Biztos jobban tudod, mint én. Én csak azt tudom jobban, ami az én dolgom.- Ha képes lennék téged visszafiatalítani és az lenne az ára, hogy add ide a vagyonod, megtennéd? Úgy, hogy szegény ember leszel utána?
- Igen!
- Akkor ennek, amit most csinálsz, mi értelme?