Szerelemfegyver


Szerelmi mágiát általában mindenki küld élete során, ezért megkülönböztethető az, aki ezt tudatosan teszi. Ha az nincs átgondolva, azaz valójában nem komoly, csak egy másik célt takarunk ezzel, ott is megkülönböztethető az, hogy ennek mennyire vagy tudatában.

A legutolsó ilyen során, amikor egyértelmű volt, hogy szerelmi mágiát kaptam be az olyan erős volt, hogy véget kellett vetni annak a világnak miatta. Gátlástalan lények jót röhögtek rajta, de aztán a kettes verzióban már ezek a lények nincsenek is itt. Az elviselhetetlen nem célja senkinek és akit ez hidegen hagy, megkapja saját magát egy olyan világban, ahol csak ő van!

A kettes verzióban úgy módosult ugyanaz, hogy amikor ilyen találatot kaptam, azt azonnal viszonoztam is, tehát valósidejű szerelmi mágia ütközet történt. Ugye az a legény/leány, aki állja a saját próbáját, így az lett a megoldás, hogy mindenki a saját mágiáját éli meg, azaz a saját cuccunk önmagunkon csattant. Jómagam lábon kihordtam, de még mind a mai napig vannak visszatérő impulzusai. Amikor az ember egy ilyet bekap, utána már nem szórja másokra felelőtlenül két kézzel.

Ha az a terved, hogy szerelemmel megfogod és úgy kapod el, le fogod járatni a szerelmet is! Sajnos rombolni mindig sokkal könnyebb, mint újjáépíteni minden ilyet, de ezt igazán csak akkor érted meg, ha egyszer neked kell helyrehozni a saját hibádat.