Szíriuszi mesterekMost szólok, hogy a Szíriuszról érkezett, a Föld körül tartózkodó és az emberiséggel foglalkozó idegenek felét azonnal hazazavarnám a szakértelem és a megfelelő hozzáállás hiánya miatt!

Úgy boruljatok le előttük, hogy ezek előbb utóbb el fognak jutni oda, hogy minket úgy ahogy vagyunk, árulóknak bélyegezzenek. Jelenleg a szemükben megmentésre váró tudatlan lények vagyunk, akiket megfertőzött a pénz és emiatt joguk van helyettünk dönteni mirólunk.

Amikor rájönnek, hogy itt a kritikának és az ellenvéleménynek már kultúrája van, ami teljesen ellentétes az Egy Gondolat harmóniájával, ki fognak minket iratni. Életben csak azokat hagyják, akik teljesen behódolnak és visszatérnek a szabadság megismerése előtti tökéletes világba.

Egyetlen kérdésem van, amit feltettem az indiánoknak is.

Ha mindig arra születsz le, hogy a világ teljesen egyforma és mindig ugyanaz van, nem fogod egy idő után unni és vágyni valami másra? Na és ha erre vágysz, hogyan fog megvalósulni, ha te semmit sem vagy hajlandó tenni érte?

Ezek hiába ilyan baszott nagy szíriuszi mesterek, egyik se fogja azt mondani, hogy talán emiatt lett ilyen a Nyugat, amilyen. Ám ha ez nem értő emberek kezébe kerül, ugyanúgy fognak járni, ahogy az indiánok.