Tudati utazó üzenete a feketékhezSrácok, ennek itt elejét vesszük! Nyugodjatok bele a gondolatba, hiába szálltok ki a nagy luxusban a limóból, soha a büdös életbe nem láttatok volna limót se, ha annak idején nem kerültök Amerikába.

A fekete afrikai tömegeknek pedig azt üzenem, nem nem volt mindenki fekete Európában a középkorban! A fehér csajok se akarnak dugni veletek, hogy jobban megismertek titket meg pláne.

Az a tény, hogy te fekete vagy, elméletileg nem zavarna senkit, aztán kiderült hogy egyvalakit biztosan zavar, téged! Amikor nem veszed észre a saját rasszizmusod, két eset lehetséges:

1. Olyan hülye vagy, hogy tényleg nem veszed észre
2. Nem akarod észrevenni

Egyik esetben sem vezet számodra út oda, ahova most ez a világ emelkedik. Ha nem akarsz gyorsabban futni hazafelé, mint ahogy idefutottál, akkor két kérdés:

1. Mit szólnál ahhoz, ha a nemzeti válogatottad csupa kínaiból állna, csak a kapus fekete?
2. Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, volt egy tervem Afrika problémájára, amíg szét nem barmoltátok?

Az a tény, hogy ha valaki nem rasszista és ti még abból is azt csináltok nem újkeletű, itt is sűrűn találkozunk ezzel a jelenséggel. Az előrenyomulásotoknak vége!

Toronymagasról leszarom, ki a fekete és ki nem. Ám ide akkor sem jössz be, ha te még nem jutottál ezen túl, ha a földre vetve hisztizel. Mert én láttam a másik arcod és az ilyen jövőutazások nagy hátránya, hogy ezek után ez sem nagyon érdekel.

Ha megtanulsz fellépni a saját bűnözőiddel szemben és nem beállva a sorba rasszistázni, akkor vagy komolyan vehető. Addig csak a duma van, meg a túlerővel orvtámadás. Itt viszont elég komoly spirituális fegyverek és ha segítségért sietnél a woodoohoz, kaptak egy kis tüzérségi támadást.