Alászállást segítő katonai rendszer- Ki férhez hozzá?
- Hogy kit érint? Mindenkit, akinek a tudata velem együtt halad lefelé. A fölfelén már túl vagyunk.
- Ezek kik?
- Olyan tudatmódosítókat használó emberek, akiket összegyűjtöttem az idők folyamán. Sikerült rendezni ezt a problémát és örömmel teszem.
- Tehát ehhez a rendszerhez sokan hozzáférnek?
- Mégpedig alanyi jogon.
- Miért kell katonai rendszer?
- Mert akik a testedben élik meg az itt és mostot, miközben te a múltban/jövőben kalandozol, azok nem szeretnének téged visszaengedni a testedbe. Ám ha körbenézel, kezdik megváltoztatni a világod!

- ...

Itt most lett volna egy nőkkel/párkapcsolattal foglalkozó rész, ám a jövőből nagy balhé rezeg ez után, így ezt most kihagyom. Próbálok mást helyette.

- A nőkre is működik katonai rendszer?
- Igen.
- Mindegyikre?
- Csak akik katonai rendszerrel érkeznek.
- Honnan tudja egy nő, hogy rajta ez hat?
- Emlékezzen a saját varázslatára/szándékaira és nézze meg, illik-e a helyzet rá.
- Ez minden?
- Csak az első fokozat.
- Mi a második?
- Érkezik a Nagy Ő. Odavissza így érezve.
- Aki ezen átjut?
- Szakmailag komolyan vehető.
- Van harmadik is?
- Igen, ami a igazi partnerem paramétereivel egyezik. Aki ennek nem felel meg, az érezheti katonai rendszernek.
- Miért?
- Mert tiszta szerelem kell hozzá. A profi kurvák itt nagy bajban vannak, mert alapszabály, ha ilyet érzel, az ellenkező irányba kell menned, ha maradni akarsz a területen.
- Miközben te nem érzel semmit?
- Abszolút hidegen ülök itt, vagyis nem hidegen, hanem semlegesen. Ezt mindenki hidegnek érzi, csak a hideg lények melegnek. Aki eljut a semlegességbe, mint régen a sámánok, akik érzéshatár fölé emelkedtek.
- Ha valaki tiszta szerelmet sugároz?
- Na azt érzem. Ám elég meredek, mert ennek ereje nem tenne túl jót, így olyan, mintha egy fal mögött ülnék, amin átsugároz a forróság. Ez nem olyan, mint a pizza, hogy a fagyasztóból mehet a sütőbe.
- Ki rezeg veled hasonlóan?
- Találtam egy ilyen lányt a paraméterei alapján és mindenben megfelelt volna, csak nem vagyok képes 80%-nál jobban elviselni azt a meleget, amit áraszt. De 80% már bíztató, a többiek közelében sincsenek ehhez. Aztán amikor megtudtam, hogy "Jégcsap" az indián neve (a környezete által kapott középső név), ez elgondolkodtatott. Szóval aki 15 éve ül egy spirituálisan izolált semlegességben, annak a tempója teljesen más, mint azoké, akik mindent most akarnak.


Akkor vannak, akik azt tesztelik, ha valakinek munkahelye van, azzal mi a helyzet. Párkapcsolat, munkahely, ...  Van még ilyen, ami meghatározza az életed?