Ébertransz mélytranszbanAki látta a Samsara c. filmet, az nagyjából sejtheti, hogy milyen meditáción vagyok túl. Igen ám, de saját úton haladtam és olyan saját környezetben, amit egy tibeti láma úgy jellemezne, hogy egy európai nagyváros közepén. Egy európai nagyváros közepén nem jellemző az, hogy bárki értené ezt és a megfelelő emberek megtalálása ehhez lehetetlennek bizonyult. Viszont a meditációt meg kell csinálni.

a.) vagy elbukom, azaz nem vagyok képes megcsinálni
b.) kitalálok és kifejlesztek rá valamit

Ez lett az ébertransz technika. Közben mindvégig az volt a gyanúm, hogy egy másik valóságban ehhez kómába kellett kerülnöm. Volt elég fejreesésem ahhoz, hogy ez simán elképzelhető legyen és közben sok olyan értékes megfigyelést szereztem, aminek kicsomagolására és rendszerbe illesztésére ennél nyugalmasabb idők alkalmasak.

Az ébretranszban úgy lehettem állandó transzállapotban, hogy közben kívülről egy értelmes és átlagos ember benyomását keltettem. Szerintem ennek sikere a teljes értékű félhang világ létrejötte, amiben a élet és halál közé rekedt emberek végre saját világra lelhetnek. Ezt az ébretransz technikát alkalmaztam tömegméretben azért, hogy azok is emelkedhessenek, akik nap mint nap dolgozni járnak és enélkül biztosan nem lenne esélyük rá.

Tisztában vagyok azzal, hogy sok olyan erőcsoport van a bolygón, akik ebből egy szót sem értenek, csak annyit, hogy profit és hatalom, de biztosítok mindenkit arról, hogy ezekre is előre gondoltam.