Holo vetítésHa egy pénzdarabot hipnózisban izzó fémnek hiszel, megég a kezed tőle.

Ha te egy olyan atesita vagy, aki valamilyen általad nem ismert okból kifolyólag valamit egy nem látható lény beavatkozásának látsz, megteremtetted istent a hiteddel.

Egy igazi atesita azt mondja, nincs arra bizonyíték hogy isten létezik, ám arra sincs hogy nem.

A gondolkodó atesita erre azt mondhatja, lehet hogy több isten van. Van, akit mi teremtettünk a hitünkkel, nincs kizárva, hogy azon kívül tényleg létezik ilyen és lehetnek anomália hurkok, amiben egy hittel teremtett entitás válik tényleg létezővé.

Az, hogy mit tudsz és hiszel a világról, sokkal jobban meghatározza az életed, mint azt gondolod.

Ezért nem kell mindenkinek mindent elhinni. A filmekben úgy manipulálnak, hogy csak úgy tudod érteni a film cselekményét, ha elfogadod hozzá a másik igazságát. Észre se veszed, hogyan válik természetessé az, hogy ki a jó és ki a rossz.

Ha az elméddel képes vagy arra, hogy befolyásold a testedet, akkor eljutottál egy egyéni szintre. Ha azonban képes vagy vele arra, hogy befolyásold a világot, azt senki sem fogja észrevenni és eljutottál egy olyan közösségi szintre, ahol a tükörben csak önmagadat látod.

A filmekben, híradókban az az egyik fő üzenet, hogy egy kisember vagy, mert amit látsz, azt csak kivételes emberek érhetik el. Amikor egyszer ezen elgondolkoztam, arra jutottam, statisztikailag meg van az esélye, hogy én is egy kivételes ember lehetek, mert ugyan miért ne lehetnék pont én az.

Az igazi holo vetítést csak akkor érted meg, ha ezeken túljutottál.