KözleményTisztelt Egybegyűltek!


Nem először fordul elő az, hogy ideiglenesen lezárom egyes weboldalaimat. Úgy érzem a lényeget elmondtam és már csak ismételgetném magam. Ha lesz rá hangulatom, a legjobb írásokat kiválogatom és olvashatók lesznek a Mr. God-on, ám most határozottan olyan energiákat érzek, amik beskatulyáznak ismét, amit elkerülnék. Ilyenkor szoktam lezárni a blogot, mert egyrészről nem célom az, hogy nagy látogatottságot érjek el, sem az, hogy mások szerepeit vegyem magamra. A dolgom itt az, hogy szikrát adjak gondolatokhoz, életmódváltáshoz és támogassak bizonyos bajban lévő embereket, nem az, hogy megfeleljek mindenféle olyan szándékoknak, amik célja az, hogy emberek átadják nekem a hatalmukat abból a hátsó szándékból, hogy a felelősségüktől szabaduljanak. Ha át is adnák, a felelősségük akkor is fennáll, egyrészről a mulasztásaikért, másrészről az is az ő döntésük, ha nekem adják.

Az ember érzi, mikor kell meglépnie olyan dolgokat, amik valójában nem szolgálják valódi céljait. Az emberek sajnos hajlamosak arra, hogy birkaként viselkedjenek még akkor is, ha itt minden célom az, hogy önálló gondolatokat ébresszek.

Ha a blogolásom egyik fő célja önmagam szórakoztatása és kezdem azt érezni, hogy már unom, a legjobb időpont arra, hogy váltsak. Igazából mindent leírtam, amit leírhatok. Talán még picit többet is és ismét bebizonyosodott, az ember azon, amit nem ért azt érti, amit érteni akar! Rengeteg anyag van kinn tőlem a neten, olvassátok azokat, mert amit itt olvastok, az nem alkalmas arra, hogy az ezotériával foglalkozzatok csak arra, hogy elkezdjétek.

Lehet, hogy valamikor újraindul, hisz már ez a harmadik ilyen újraindulás és a 20 ezredik látogató után pont itt az ideje annak, hogy egy kicsit leálljak. Köszönöm a velem töltött időtöket. Akik valóban komolyan csinálják, azok jól tudják, hogy a gondolatkommunikáció formájában továbbra is adott számukra a lehetőség, hogy kövessék azt a sugarat, amiben olyan Magasabb Dimenziós Emberré válhatnak, akik valóban fejlett világgá formálják bolygónkat.


Köszönöm az eddigi figyelmet. Nem célom az, hogy embereket magamhoz láncoljak és az sem, hogy emberek láncoljanak magukhoz a hitükkel! Az elmenypark.net tartalmazza azokat az információkat, amikre azt mondanám, az a lényeg. Ez itt csak annak reklámja volt és most zárult a reklámkampány!

Mindenkinek sok szerencsét kívánok!


Az egyik Magasabb Dimenziós Ember