Mélyebben a halálkutatásról


A halálkutatás ötlete akkor kezdett bennem alakot ölteni, amikor egy frontális autóbaleset egyik szereplőjeként túléltem azt. Mindenki túlélte. Ekkor gondoltam arra, lehet hogy mindenki meghalt abban a balesetben. Most arra gondolok, ez egy akció lehetett a kiiktatásomra, ami egyrészről sikerrel járt, másrészről nem. Amikor ezoterikus társaságokban járva olyanokat hallottam, hogy nem egyszer fordult elő az, hogy hazafelé tartva páran autóbalesetet szenvedtek és mesélték, úgy állt a baleset után a kocsi, ahogy a fizika törvényei szerint nem lehetett volna. Mindenki az őrangyaloknak tulajdonította.
Utólag a jóval több információ birtokában visszatekintve ez lehet ennél jóval komplikáltabb kérdéskör és sok köze van hozzá a mesternek is. Esetemben amire a mester nem készülhetett fel a következő volt. Egy 3 hónapos jogsival rendelkező macsózó mattrészeg ember mögött ülve valaki tök nyugodtan becsúszik mélytranszba. Azaz a teljes nyugalomban van akkor, amikor más biztosan bepánikolna. Innen üzenem Ganxta Zolee-nak (remélem jól írtam a nevét), amikor nekem rontott a kutyája, azért állt meg tőlem 1 méterre, mert nem érezte a félelmet. Én éreztem, ahogy az ugatása végighalad asz idegpályáimon, ő viszont nem érezte, hogy erre bármi történt volna. Az eset amúgy véletlenül történt, amikor hajnalban egy energiapontot kerestem és összetalálkoztam velük.
A baleset után az történt, hogy egy pillanatra felnéztem egy kórházi folyosón, ahol ott állt az egyik értesített haver, aki közölte, hogy aki a jobb egyen ült, azt most vitték be a műtőbe. Én mint a Ponyvaregényben végignéztem magamon, majd visszaaludtam. Az ufók most jönnek a képbe, amikor a balesetiről pár nap múlva kiengedtek és a szüleimnél kötöttem ki Szentendrén. Másnap reggelre teljesen lefagyott a jobb arcom és olyan érzésem volt, mintha adatforgalom menne rajta keresztül. Sokszor szinkronban is voltak ezek a hullámzások a gyertya lángjának hullámzásaival, amikor állt a levegő. Az idegeneket ez után kezdtem el hallani. Az első verzióban még érdekes volt őket hallani a saját nyelveiken, de aztán azóta már rég elkészültem a fordító-értelmező modullal. Szóval vissza a kórházba, mégpedig most az idegsebészetre, ahol egy kellemes két hetet töltöttem el.
Ekkor volt alkalmam először észrevenni azt, hogy megváltozott a háttérrezgése a világnak. Nem tudom másképp mondani, más volt. Sokkal finomabb volt a frekvenciája, mint előtte. De a külvilágban minden ugyanolyan volt, csak másképp rezegtek.Felvetődött a gondolat, hogy ez lehet a Túlvilág. Nézzük milyen lehetőségek vannak még:

a.) párhuzamos valóság
b.) egy csak nekem vetített világ
c.) a mennyország
d.) a mélytranszban ért halálom különlegessége miatti anomália
e.) egy szándékos beavatkozás, ami úgy történt, ahogy kell
f.) vagy valami más, amire az ember nem gondolhat elég információ nélkül

Mindenesetre a témát elkezdtem kutatni. Arra rájöttem, aki leáll halálkutatónak, az egyben istenkutatást is végez és ha jobban belegondolunk, senkinek sincs több joga istent kutatni egy olyan ateistánál, aki meg sincs keresztelve.