Összeomlás esetén


Összeomlás esetén nagyon sokan fognak meghalni. Akik életben maradnak, elkezdhetik egy új világ építését. De mi a baj a régivel? Ezt próbáljátok meg ne földi nézőpontból nézni. Nem földi nézőpontból a jelenlegi ellátórendszer egy rémálom az állatvilág számára, hisz ki szeretne egész életében álterhesen tejet adni, egy életet leélni szűk ketrecekben és nézni, ahogy az élőhelyeik eltűnnek a pálmaültetvények miatt. Akik a profitot látják ebben, azok számára ez, amit ide leírok egy vicces dolog, hisz a hatalom az ő kezükben van.

Minden ember ezen a bolygón, aki bemegy a legközelebbi boltba és tojást/tejterméket/húst vesz, az cinkos ebben a rémtettben, amit az emberiség elkövetett. Pedig mindez neked milyen békés és természetes.
A fejünk felett bóklászó nem létező idegenek egészen más érzékelési és világértelmezési tartományban látják a dolgokat. Ők nagyjából így látják, ahogy felvázoltam, nem mennék ebbe mélyebben bele, de ők az állatvilágot érző lényekként kezelik, akik veszélyben vannak ennek a rideg és kegyetlen fajnak a nyomása alatt, akikké váltunk. A problémájuk viszont az, ha lejönnek emberként, ők még kegyetlenebbekké válnak, mint mi. Amikor a túlhalászásról kommunikáltunk, megtettem nekik azt, hogy egy időre felhoztam a halakat azokba az emberekbe, akik a halászattal foglalkoznak úgy, hogy nem tudták, hogy ők halak és csúcsra járatták a halászatot. Azaz nem jó ötlet az, hogy akkor bosszuljuk meg az embereken és tegyük föléjük az állatokat, mert ezzel a lépéssel a saját bolygóikat veszélyeztetik és erre ők is rájöttek.
Ha azt nézzük, van egy pár olyan ország, ami elmondhatja magáról, hogy a világ vagy egy térség vezető hatalma, akkor az az USA. Az USA elszakította a dollárt a mögöttes aranyfedezettől és SzaúdArábia segítségével olyan helyzetbe hozták a dollárt, hogy annak értéke mögött lényegében nincs semmi, csak hatalmas adósság, amiről ők is tudják, hogy bár másokkal megfizettetik, ők maguk soha nem fogják senkinek kifizetni. Olyan világot alakítottak ki, amiben cinkossá válik mindenki, aki használja ezt a pénzügyi rendszert, még az is, aki felveszi a fizetését. Közben akik ennek a piramisnak a csúcsán vannak, már keresik a lehetőségét, hogy elhúzzanak innen a francba és itthagyják ezt a sok embert, hisz a pénzük meg van rá, lakható bolygókat már keresik és rendelkeznek a szükséges idegen technológiával. Ennek megakadályozása még annak árán is kötelességünk, ha összeomlás a vége, különben egy olyan galaxist veszélyeztetünk, akik csak azért nem irtottak még ki minket, mert nincs benne a világképükben az ilyesmi. Bezzeg ezekében! Akik ősei simán megmérgezték a tiszteletükre adott rendezvényen az indián házigazdáik elitjét és nem változtak semmit!
Amikor a földi mennyországról álmodozotok, feltételezem egyikőtök sem gondolt arra, hogy jelenleg a második ilyen kísérletet éljük. Az első a létező szocializmus volt, a második pedig az iszlám világrend. Személy szerint nem kívánnám ezek után megvárni a harmadikat és az a véleményem, hogy ezt rajtunk kívül senki más nem fogja úgy megoldani, hogy az számunkra is megfelelő legyen. Azaz nekünk kell megtennünk annak ellentétét, amire gyerekkorotok óta nevelnek titeket, hogy mindent az égtől várjunk... vagy valaki mástól, hívjuk azt az erős/gazdag havernak vagy megváltónak. Tudjátok ki volt Krisztus? Mert amit tudtok, az eléggé távol áll a valóságtól. Egy olyan idealizált alakot hisztek annak, akinek mai imidzse majdnem a tökéletes ellentéte annak, aki Jézus képében itt járt.
Itt vannak az ezós emberkék, amilyen én is voltam, amíg el nem kezdtem gondolkodni. Ma ezért árulóznak fönn engem, pedig egyvalaki mondja most is ugyanazt, amit akkor. Az égi gondolkodás nagyon hasonlít ahhoz, amit a cigányoknál/arab monarchiákban látni. Az igazságszolgáltatásuk alapja nem az igazság, hanem a rend védelme, aminek alapja, bármi van, a rangban magasabbnak van igaza. Csapnivaló a földi személyzeti politikájuk és még mindig abba ringatják magukat, hogy az egyszeri földi ember fejlett lény. Megbíznak valakiben, aki aztán a tőlük kapott hatalommal azonnal a földi teljhatalomba tör, hogy aztán még tovább törjön. Akikben reménykedtek, azok nem is tudják, mi az a polgárság, mik azok a szabadságjogok, mi az az ellenvélemény. Orbán Viktor rendszere pontosan tükrözi őket, milyen világra számíthat az, aki ebben hisz. Eljön a modern középkor, ahol a hatalomban lévők célja egyáltalán nem az, hogy te egy jólétben élő fejlett ember légy!

Összeomlás bármikor bekövetkezhet! Bármikor kipukkanhat a világgazdaság-lufi. Ebben az esetben vége ennek az életednek, amikor nem lesz semmi a boltokban és tömegével halnak éhen az emberek. Hogy mit tegyél? Legyenek fontosak az olyan dolgok, amik számodra annyira természetesek, hogy amíg te panaszkodsz, rád irigykednek olyan lények, akikhez panaszkodsz azok a dolgok miatt, amik számodra ennyire természetesek!
Ha nem emeled önmagad minőségét, kinek leszel értékes? Mert értékes leszel így is valakiknek hasonló módon, mint ahogy a háziállatok is értékesek a gazdák számára. Ha nem gondolkozol, mi választ el egy háziállattól? Ma ezek a gengszer politikusok abból húunak hasznot, hogy te nem akarsz megváltozni, viszont változást akarsz, amit ők meg is ígérnek. Mivel jól tudják, hogy nem fogják teljesíteni az elvárásaidat, arra törekszenek, hogy megfosszanak téged annak lehetőségétől, hogy te őket valaha is felelősségre vond. A felettük lévő beavatkozó idegenek világa ugyanis ilyen. Neked soha nem lesz igazad egy rangban fölötted állóval szemben. Az egész világunk egy ilyen rendszer felé halad, mert amit láttok a világban az már olyanok beavatkozása, akik szerint ha te kérsz tőlük valamit, onnantól te már az övék vagy!
Senki, de senki nem fog rajtad segíteni, mert ami most van, azt tekintik azok segítségnek, akik így értelmezték az imáid. Ha nem kapunk észbe és nem találjuk ki mi legyen, senki sem fogja helyettünk kitalálni. Persze sokan kitalálták már, de egyik sem sikerült úgy, hogy figyelembe vegye a szempontjainkat. Ám a saját szempontjaikra mindig is érzékenyek lesznek!


Aztán ha valaki előjön egy megoldással, te leszel az első, aki lehülyézed. Inkább elhiszed a karaktergyilkos vádakat, minthogy beállj mögé. Amikor a saját megoldásomat megterveztem, előre tudtam, milyen közegben kell keresztül vinnem. Figyelem! Olyan rendszert alkottam, amibe nekem sincs beleszólásom (egy rakás vádnak annyi), ennek ára viszont egy olyan minőségi személyzeti politika, amiben síránkozhatsz, ahogy akarsz, akkor sem leszel kiemelve innen anélkül, hogy ne tennél magadért. Mert nekem csak az olyan emberek értékesek!
Figyelem, a tudatlanság egyrészről boldoggá tehet, másrészről eltávolíthat igazi célodtól. Összeomlás nem minden valóságban fog bekövetkezni, de azt jó ha tudod, hogy ebből a valóságból fognak szétágazni. Azaz tényleg az utolsó órában vagytok ahhoz, hogy észbe kapjatok és még beférjetek azokba a valóságokba, amik továbbélnek. Egyet megtanultam. Aki előzetesen kéri valamihez a hitedet, az ritkán lesz tisztességes, ha megkapja hozzá a hatalmad. Én nem kérek ilyet, hogy higgy bennem. Azt csinálsz, amit akarsz. Csak letettem eléd egy olyan lehetőséget, amire szerintem itt a legtöbb ember gondolt és hiányzik a palettáról. Kicsit fura, de mi nem az, amit csinálok?elmenypark.netFelmerült egy kérdés, hogy akkor máról holnapra át kell állni a vegetáriánus értendre? Nem tudom, ahogy akarod, én azért még egy darabig biztosan maradok a húsnál.


 - Miért?
- Az én szempontjaimat úgysem érted és a célom nem az, hogy birkaként kövess. Ha meghozol, egy ilyen döntést, azt magad miatt hozd meg.
- Nem gondolod, hogy élen kellene ezzel járnod?
- Máshol járok az élen. Például megteremtettem annak lehetőségét, ha egyszer feltaláljuk a startrekből jól ismert replikátort, legyenek jó kaják, amiket létrehozhat.