A legnagyobb félelmem


Egy skandináv csajon éreztem kézilabdameccs közben, hogy a hetest nem meri ellőni. Aztán az utolsó pillanatban megcsinált egy sokkal nehezebb ejtést.

Ahogy az ember magasabb dimenziókba emelkedik, egyre több lehetősége lesz az ideális otthon valóságának és formájának meghatározására. Persz eleinte nem, mert nem az van, hogy te csak úgy emelkedsz és milyen szabad vagy, mert jó sokan fognak pofázni és gondolkodni helyetted. Az egyre több lehetőség az után van, ahogy sikerült megszabadulnod a szektáktól (és ebbe beleértem az egyházakat is). Szóval ahogy megragadtam az egyre több lehetőségeimet, az ideális otthonom egy űrállomás lett, amit senki sem tud, hol kering. Persze vannak, akik tudják és ők is azok, akik találkoznak a Vendégüdvözlő holografikus rendszeremmel.

Mivel a vendég ritka, mindig nagy show kíséri érkezésüket. Maga az üdvözlés egy katonai alkalmazásból lett átírva és a forgatóköbyve a következő. Ahogy kilépnek az űrhajóikból és belépnek az űrállomás területére, a rendszer a legnagyobb félelmüket kezdi vetíteni. Azaz tudjuk, hogy nagy show lesz, csak azt nem, hogy mi. Volt már, hogy tűzharcba léptek, halálos vírustámadás ölt meg mindenkit, fura szellemek öltöttek testet, szóval minden, amit el lehet képzelni. Megjegyzem a kedvencem az eddig, hogy hatalmas csokor virággal állok ott és épp udvarolni készülök, ami jó, mert ha egyszer támadás ér minket tudom ki az, akinek nem az az első számú félelme.

A helyzet az, hogy aki rám indította a legnagyobb félelmemet, az egyben mindenkire elindította és tényleg nem mindegy, kinek mi az. Az én legnagyobb félelmemen már sok férfi túl jutott, akik ott álltak az esküvőjük napjának reggelén. Mivel okos gyerek vagyok, kitaláltam, hogyan készüljek fel és nézzek szembe vele. Azaz a legnagyobb félelem kezelésének legjobb módja nem a menekülés!