A szoftveres


- Mit nézel egy nőben?
- Elsősorban a hardvert, mert ugye szoftverfejlesztő vagyok.
- Mit jelent ez pontosan?
- Milyen proci van benne, milyen a RAM, no meg az sem árt, ha eleve jó programok futnak az agyán. A verziószámot emelni tudom, meg sok ilyesmit is. Ezért a beszerzésnél inkább a vas a lényeg, sokszor meg is éri a befektetett munka, ha sikerül harmóniába kerülnie az új programokkal és frissítésekkel.
-Te embereket programozol?
- Ó, azok a régi szép idők, amikor a jogos önvédelem címén csak úgy megtehettem... Most más idők járnak, épp piaci bevezetésben vagyok...
- Mit vezetsz be és hova?
- Az ÉlményParkot a Mennyben.
- Ez mit jelent ránk nézve?
- Megváltozik az energiaáramlás eddig rendje. Sok volt a gond ezzel az elavult és korrupt analóg irányítási rendszerrel, amit a fidesz próbál visszafrissíteni és a modern kor jegyében áttérünk a sokkal igazságosabb, egyéni teljesítmények szintjét jegyző digitális formára. Ez után senki sem tudja másra terhelni a saját bűneit és az eddigieket is visszamenőleges hatállyal felülvizsgáljuk, majd korrigáljuk. Nekem ez nagyon jó dolog, mert azonnal ismertté válok az univerzumban, mint szoftveres megoldásokat nyújtó holovállalkozás.
- A romantika hol helyezkedik el az ön életében?
- Mindenki keressen egy jó vízöntő horoszkópot. Bár ez eddig is titokban maradt ott.
- Ön hogyan udvarol?
- Nehéz dolog ez, mert az udvarlásban elvárják a hazudozást, ami nem méltó egy fejlett emberhez. Azt meg nem mondhatom egy nőnek, hogy érdeklődést mutatnék a testnyílásai iránt, így az egészet betettem azok az ügyek közé, amik majd maguktól megoldódnak és tök másra koncentrálok.
- Kihez hasonlít a párkapcsolati hozzáállása? Lehet filmalak is.
- 7/9-ére és még a szitu is nagyjából stimmel, már ami a kollektív tudatból átlépést jelenti az egyéni tudatba. Szóval nem nagyon ajánlatos a romantika, mert valaki könnyen a gyengélkedőn köthet ki.
- Ön el tudja képzelni, hogy egy nő önre kattanjon?
- El és itt jön a képbe a fönn megmaradt 3 fogam, kicsit komolyan vették a srácok a mindent rendeljünk alá a célnak programot, akik eddig vezettek és inkább a mélytranszt választottuk. De megérte, mert...
- Hogy akarja megoldani ezt a problémát?
- Ez sajnos hardveres probléma, ami ugye nem az én asztalom. Majd keresek egy hardverest, addig meg főzeléket eszem és van egy jó darálóm is. Ma még gyrost is ettem így, igaz külön kellett kérni a szószokat és ilyenkor mindig hülyének néznek.
- Nincs ennél azért nagyobb hatalmad?
- De van, csak nem vagyok az az odaszólós típus. Szeretem az ilyet magam intézni.
- Odaszólni? Hova?
- Eddig ezek a kegyetlen emberek így szerezték az energiát. Lefordítva áldozatként mutatták be magukat, hogy a Szív megsajnálhassa őket. Ám a digitális átállással ez a probléma is a múlté, mert az energia a Központi Energia Bankon keresztül érkezik immáron. Azaz a revízió után könnyen lehet, hogy egyesek hatalmas tartozásokat halmoztak fel és ha valaki, ők igazán jól tudják, hogy a bankkal nem érdemes szívózni.