Tipikus tudd hogy értsd helyzet- Hogy oldod meg ezt a problémát, ami a bolygón van egy húzással?
- Csinálok egy másik pont ugyanilyen valóságot, ami megoldja a problémáit. Majd csak azokat engedem oda, akik ebben helytállnak.
- Hogyan csinálsz?
- Érted már, mi a különbség a mestereitek és közöttem?
- Kérdezek egyet. Gondolok most valakire és szívesen megtudnám, hogyan akarod elintézni?
- Előveszem az egyik mondását, majd megemlítem az életrajzomban, hogy tőle kaptam ehhez a nagy szikrát és inspirációt, ami után kezdtem bele ilyen fanatizmussal a meditációimba. Ha ismered azt a rendszert és a benne szereplő személyeket, akkor tudod, az ügy el van intézve.
- Ha közelebb jössz, vesztesz képességet?
- A tapasztalatok alapján nem. Képességet lehet veszteni, ám ésszel meg lehet oldani. Csak a külvilágban néznek majd furcsán és sokszor az ész ellenkezőjének fogják látni.
- Új képességeid lesznek?
- Nem tudom. Egyszer jött egy csillogó szemű fiatal srác, aki ledöbbent, hogy nem tudok teleportálni meg ilyesmi és azonnal el is tűnt. Megállapítható, hogy akkor jelen esetben a látványos képességeket érti itt mindenki ez alatt. Látványos képességekkel azonban nehezen maradsz rejtve egy olyan csatamezőn, amit belül tudsz csak elérni. Azokkal kívül lehet menőzni, de ha maradok bizonyos elveknél, nem is nagyon kellenek, ha az elme lehetőségeit kitágítjuk.
- Most milyen képességeid vannak?
- Egy értő szem levágná abból, amit itt a neten csinálok. Valójában egy körülmények ihlette különleges képességet gyakoroltam és fejlesztettem tökélyre. Amolyan jövőbeérző képesség, aminek sugarában szükséges az ember abszolút improvizációs képessége is. Kombinálva egy csomó minden mással, de ebbe nincs értelme belemenni.
- Hallottam olyanról, hogy képes vagy embereket áthangolni.
- Katonai cuccként került kifejlesztésre, a gyógyítói verziót még csak most kezdem beüzemelni.
- Milyen gyógyítás lesz ez?
- Szellemsebészi. Ám mivel tevékenységemet teljesen új alapokról kezdtem, nem nagyon illeszkedem a jelenlegi struktúrákba. Így megalapítottam a plasztikai szellemsebészetet, ami egy teljesen külön szellemsebészi terület. Ezzel el is kerülhetjük a belvitákat, mert nincs olyan, hogy "bel". Béke van és nyugalom.
- Tehát jön egy ember és te átprogramozod?
- Nem egészen. A célom az, hogy senkit se kelljen, ám nem valószínű, hogy ez a spirituális harcmezőre való álláspont. Viszont csak a harcmező után válik ez a kérdés aktuálissá, úgyhogy leparamétereztem a velem való érintkezés szabályait, így nem kell a velem személyes kapcsolatba kerülő emberek esetében ezzel foglalkozni. A képességet azonban hiba lenne nem a gyógyítás szolgálatába állítani, viszont szükséges a bizalom kiépülése előtte.
- Honnan tudod, kire szükséges?
- Rám támad-e vagy sem.
- Hogyan?
- Ezeken a frekvenciákon egy átok egyenlő lehet egy tüzérségi támadással. Ti féltek a veszélyes emberektől, miközben az igazi veszélyt inkább ti jelentitek. Ám kifelé ez teljesen normális, csak visszafelé vérlázító.
- Mitől kell félni veled kapcsolatban?
- Nem kell semmitől félni. Ám mivel ezt úgyse bírjátok ki, csak azokra a félelmekre vagyok vevő, amikben van hajlítás.
- Ha valaki ellenséges céllal érkezik, mi történhet?
- Lehet, hogy tök jó haverok leszünk és sok közös dologban lehetünk munkatársak. Abban az esetben, ha az illető megfelel a paramétereknek, ami inkább minőségi mint mennyiségi elveken nyugszik. Akik nem, azokról nem tudok semmit, miért is kellene tudnom?
- Hogy lesztek tök jó haverok? Belát valamit vagy átáll?
- Üzenem azoknak, akik ilyesmiben gondolkoznak, hogy egy füzetbe írják le minden kapcsolódó gondolataikat, aztán évek múlva vegyék elő. Így dokumentálni lehet a különbséget.
- Tudnád ezt tanítani?
- Azt teszem itt a neten. Mert ezt a tábla előtt nem lehet, csak úgy, ha inspirációkat adok azoknak, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy ide maguk is valahogy eljussanak. A valahogy veszélyeinek csökkentése érdekében van itt ez a sok tanfolyamnak kinéző dolog is. Akik engem erre az oktatási pályára szántak, nem ismerik az internetet. Azt gondolom én vagyok az első olyan jelentősnek mondható ember, aki erre időben ráállt és úgy oktatok, hogy egyszer kellett csak leírnom. Ebből majd megértik a befektetés fogalmát is, hogy miért lehet munka nélkül nagy pénzekhez jutni. A különbség az, hogy ők csak azt látják, hogy nagy pénz. Az érdemi munkát mögötte nem. Így kialakult a megérdemelt vagyon és az érdemtelen vagyon. Ha utóbbi válik uralkodóvá, az teljesen lerombolja a társadalmakat és tönkre teszi a világot.
- Ezzel szállnál szembe?
- Miért ne? Megtehetem, megteszem. Szép tükör, ugye? Hisz akkor a szerepem senki által nem várt új alakítás lehet, hisz az oktatási tevékenységet magas szinten teljesítettem. Itt van, a nap 24 órájában eléred és a saját tempódban tudsz haladni. Én meg olyanokat teszek, ami még a te felsőbbrendű látószögeden is túl van. Az embereidet ki tudod képezni, nincs rám szükséged.