Utolsó nap egy blogon


- Képzeld, voltunk a feleségemmel párterápián.
- Igen, én is szoftverfrissítésben gondolkodnék, mielőtt a hardvercsere szóba jönne.


- Komolyan erről akartok beszélni?
- Aha.
- A nő ahhoz hasonló, amivel mi csalogatjuk őket, ők meg minket. Az kevésbé közismert, hogy egy torta- vagy csokiszelet pont olyan hatást vált ki, mint amikor neked az első spirituális megtapasztalásaid olyan csodálatosak. Persze, azok, ám utána jönnek a dolgos hétköznapok.
- Ki vagy mi csalogatna akkor a nő képében?
- Valaki már talált egy érdekes hasonlatot, ám nálam Sátán egy pozitív figura, csak a rá aggatott imidzse rossz.
- Pozitív figura?
- Egy sebész nem biztos, hogy a belgyógyászok között népszerű, ám a beteg szemében egy pozitív figura.


- Tehát akkor a nő egy ilyen lény eszköze, aki az elején a csokival megfog, aztán később jönnek a dolgos hétköznapok?
- Valahogy úgy. Egy ilyen szintű transzban meditáló ember pedig a dolgos hétköznapokat is nagyon meg kell tervezze, akárki tehát nem is való a közelébe. Így sajnos az ilyen csokikra kevésbé reagálok az elvárt módokon, buzi se vagyok, így marad az, hogy erre szakmailag felkészült, vagy ösztönösen tehetséges emberek alkalmasak. Viszont ha sokat meditálok, nem is vagyok túl jó társaság, így én sem látom be, mi érdekes lenne bennem egy ilyen nő számára. Amikor az ilyen családi eseményeket megélem (szerintem senki sem tudja körükben, mit is csinálok valójában azon túl, hogy meditálok), úgy viselkedek, mintha színész lennék egy szerepben, amiben hagyom, hogy a másik vetítsen és azt játszom. Kezdő szinten ezt csak a szupertehetségek érthetik.
- Mi a bajod a házassággal?
- Értelmes ember lévén körbenéztem és nem láttam egy boldog párt sem mondjuk 10 év után. Olyanokat igen, akik kiválóan megszervezték a normális együttélést, de boldog párokat nem. Tehát a hazásság mai formájával valami nem stimmel. Vagy ha nektek igen, nos én vízöntő vagyok és olyan helyről tértem vissza, amiről fogalmatok sincs. Így megtartom magamnak a jogot, hogy különc figura legyek, mint tök feleslegesen állandóan magyarázkodni. Ha engem kérdeztek, az üzleti érdek (azaz mások üzleti érdeke) szivárgott úgy be a fogyasztói társadalmon át, hogy ebben a légkörben semmi sosem elég és ez okozza a boldogtalanságot. Egy értelmes ember ezt átlátva teljesen másképp viselkedik, no meg azok is, akiket őrülteknek tart a környezetük a tudatszintjük miatt. A magasabb látószög egészen más célokat tűz ki és teljesen átrendezi a dolgok fontosságát.
- Mi a te személyes véleményed erről a lényről, akihez még mindig nem sikerült közelebb kerülni?
- Szakmai szemmel? Megismersz egy tök aranyos teremtést, aki ahogy biztonságban érzi magát, megváltozik/elsárkányosodik. Az is lehet, onnantól vagy érdekes (valami miatt) és megszállják, majd elindítják rajta a smasszer programot (ezt én neveztem el így), amitől az életed beáll egy szerencsétlen helyzetbe, amiben pont ő baszogat, aki fenntartja rajtad a blokkot. Ha ezt külső erők szervezetten csinálják, akkor ez egy spirituális síkon elkövetett bűncselekmény és mivel a nők csillogó szemmel sztárolják a hitványságot, az egész társadalom elkorcsosulhat.
- Hogy lehetne ezen változtatni?
- Leggyorsabban úgy, ha a nők megszabadulnak a leánykori esküvőálmaiktól, a fiúk meg a minden nőt meg kell dugni álmaiktól. Az esküvőálomba kellene egy minőségi-összeillési garanciákat felmutató szűrő és ugyanez a fiúknál is. Olyan nőt komolyan nem is tudok venni, aki még nincs túl ezen.
- Miért?
- Minden cselekedete mögött ott lesz a Cél és nem veszi észre, hogy idegen szándékokhoz asszisztál ilyen lelkesedéssel. Amikor meg már ott a pasi, elkezdi megváltoztatni a maga képére, hogy aztán amikor kész lesz vele, ráunjon és kidobja a kukába az utcára. Észt ne keressük, mert ő nem ebbe, hanem abba a pasiba szeretett bele, azaz ebbe soha nem fog, pláne ha teljhatalomban érzi magát. Ekkor ugye a partnere már a szemében nem férfi, hisz kiengedte a kezéből a hatalmat egy nőnek. Namost aki érti az egyenlőséget, az nem játszik főnökösdit és máris olyan szűrőt tettünk fel, amin kevesebben akadnak fenn, mint az aranyrögök az alaszkai folyókon.
- De végeztél kutatásokat?
- Igen és még nem vagyok a végén. Aki ilyen kutatásokban amúgy benne van, annak teljesen máshol vannak a párkapcsolati paraméterei, mint a 'mindegy csak nő legyen elv', amiben ellenfeleim jelenleg gondolkodnak.
- Van olyan nő, aki képes benned szeretetet ébreszteni?
- Ki mondta, hogy azt ébreszteni kell? Ti vagytok azok, akik kineveztek a szeretetnek is egy napot az évben, miközben egész évben szerethetnétek.Egy blogon a hónap utolsó napja csak egy napig van fenn és utólag már csak a szakmai közönség olvassa.