Az európai baloldal és az iszlám


Az európai baloldal a jobboldallal szemben áll a politikai palettán és az iszlám befolyása alá került azért, mert az iszlám NEM ÉRTI őket. Sokkal jobban érti a jobboldalt.

Az iszlám beolvasztja azokat, akik vele szövetségeseknek gondolják magukat, mert nem érti a szövetség európai értelmezését. Megjegyzem a fidesz sem és hiába minden látszat, a fidesz nem más, mint olyan gazemberek gyülekezete, akik már az iszlám világrendre helyezkednek.

Engem tévesen értelmeztek és mind a mai napig azt teszik. Most épp fasiszta vagyok a szemükben, azok szemében, akik állandóan rasszistáznak, ám nem ismernek a rasszizmuson kívül mást.

Véleményem szerint a baloldal mindig is fejlettebb módon állt a közösség fogalmához és amikor az oldalak fölé emelkedtem, az balról tettem. Amikor jobboldaliakkal beszélgettem és nem értették a világképemet, segítettem nekik azzal, amit látok, azt balról is jól látom.

Amit látok az, hogy az iszlám megszállta a baloldalt és kiegyezett a jobboldallal. A baloldal csak a jobboldalhoz tudna fordulni, ám már ott is azok vannak, akikkel szemben kérhetné a segítséget. Ilyen lett a világ, mert nem vettétek észre, hogy a hitetekkel átvertek benneteket és oda emelkedtetek, ahol nem ismerik sem a pénzt, sem a demokráciát, sem az ellenvéleményt, sem a kritikát.

Amikor a baloldal emberei megnyilvánulnak, észre sem veszik, hogy olyanná váltak, mint azok, akikkel szemben teszik. Egy ilyen légkörben egy gondolkodó értelmes ember, akinek lehetőségei jócskán meghaladják az általatok elképzelteket csak egyet tud tenni, egyedül oldja meg a problémát.

Paradox módon évekig vártam ki azért, hátha valakinek leesik, hogy itt mindennek és mindenkinek vége, ha ezek megszerzik a hatalmat. Az összes ember, akikkel személyes szinten találkoztam csillogó szemekkel érkeztek, aztán szépen lassan megváltoztak, ahogy azt hitték, az uralmuk alá kerültem.

Dehogy kerültem az uralmatok alá, csak úgy néztem ki.