Emberi alakok minőség


Az Ég személyzeti politikája először az volt, hogy mindent elhittek azoknak az embereknek, akikkel kapcsolatba kerültek. Ennek az lett az eredménye, hogy az embereik átverték őket. Ekkor az Ég új taktikával próbálkozott, ezeknek az embereknek a megszállásával. Ám ekkor kiderült, hogy szakértelem híján az emberekre vannak utalva. Aztán jött a következő ötlet, túlszaporodásos invázióval véget vetni a problémának, majd egy szép új világot létrehozni, amit sajnos csak kevesen élnek meg abban az értelemben, ami ma szinte mindenki rendelkezésére áll.

Az Ég se homogén és a problémát tetézi, hogy itt mindenki istennek gondol bármit, ami föntről jön. Így bazi könnyű istennek lenni és amikor ilyesmit lebegtetek magammal kapcsolatban, az nem istenkomplexus, hanem a hitetek pofátlan kihasználása. Én legalább a rendszer helyreállítása érdekében pörgök, de ez az erős kisebbség, akiket még hülyének is néznek/lerabszolgáznak. Az lehet, hogy neked az a menő, ha milliárdoscsemeték között vagy partyarc, de ettől a világ még összeomlik, ha nincs senki, aki ezt időben felismerné. Összefoglalva egy rakás nyalizó, gátlástalan alak kihasznált egy helyzetet, ami után önmagukat helyezték olyan pozíciókba, hogy kénytelen legyen mindenki velük együttműködni, aki nem akarja tönkretenni ezt a világot. Ami így ezek által megy tönkre.

A Föld ekkor előjött egy ötlettel (ha szabad magamat így definiálnom), ami egyezett pár idegen segítő szándékkal és elindult egy olyan program, aminek esélyét az indulás pillanatában 5%-ra is merték saccolni. Ma ez ÉlményPark néven került köztudatba és olyan jól sikerült, hogy már multiverzum szinten vezérli a világot. Ebbe a programba csak olyan emberek léphetnek, akik tehetségesek, felkészültek és elszántak a Cél iránt. Ami csak akkor lehetséges, ha tudják, miért küzdenek. Ezért az én személyzeti politikám igen szigorú, mert a feladat sem mondható kis tétűnek. Ami jó ebben, hogy nekem csak egy kapcsoló gondolatban az a fokozat, amit arra az esetre dolgoztam ki, ha nem bízhatnék meg senkiben.

Egy blogon valaki kijött egy olyan írással, amit fel is tettem egy olyan weboldalra, amin ezeket a jó írásokat gyűjtöm. Mert önmagát mindenki fényezi, ám a vonal másik végén most már olyanok ülnek, akik ezekkel tisztában vannak. A cikk amúgy az IT-s önéletrajzokkal foglalkozik.


A CV-ben ezt írjákEzt jelenti
Nagy munkabírású
Minden nap kilencig bent ül, mert utál otthon lenni.
Igazi csapatjátékos
Semmit nem képes egyedül megoldani, negyedóránként rohangál másokhoz kérdésekkel, amit a google kereső azonnal megválaszolna egyébként.
Szakmailag igényes, precíz
A végtelenségig tököl minden egyes apróságon, idegrohamot kap, ha valaki gyors és egyszerű megoldást kér tőle.
Aktív angol nyelvtudás
A South Park-ot angol felirattal nézi, de két mondatot se tud elmondani egy két órás telefonkonferencián.
Hatalmas tapasztalattal bír C programozásban
26 éve ugyanazt a C modult reszeli, gőze sincs semmi másról.
Széles körű ismeretei vannak mindenféle technológiában
Mindenféle otthoni projekteket reszel egzotikus, senki által nem ismert keretrendszerekben.
Keresi a kihívásokat
Igazi primadonna, aki minden munkát fikáz és rangon alulinak érez.
Könnyen tanul
A kopi-pészt programozás királya, minden sorát másokról fogja másolni.
Szereti a változatosságot
Bármilyen munkát megun két hónap alatt, és a projekt legkritikusabb időszakában elkezd azzal terrorizálni, hogy ha nem csinálhat mást, felmond.
Igényli a visszajelzést
Kóros önbizalomhiányban szenved, folyamatosan lelkizni kell vele, hogy ne legyenek dühkitörései.
Nyitott az újdonságokra
Egész nap a fórumokat olvassa, és azon fröcsög, miért kell ilyen elavult technológiákkal szenvednie.
Inspiráló, másokat segítő
Folyton pofázik, odaül melléd, és macskás videókat mutogat.
Jól tűri a monotonitást
Összeomlik, ha bármit egyedül kell kitalálnia. Legszívesebben egész nap nullákat cserélgetne egyesekre, és egyeseket nullákra egy szövegfájlban.
Jó problémamegoldó
Gyűlöli, ha bárki beleszól a munkájába, mindent jobban tud mindenkinél: mindent érthetetlenségig bonyolított algoritmusokkal old meg, hogy demonstrálja szellemi fölényét a világgal szemben.
Önállóan dolgozik
Gyűlöli az embereket.
Kellemes, megnyerő személyiség
Tud köszönni. Titokban gyűlöli az embereket.