Európai Védelmi Rendszer

független spirituális katonai hálózat


Az ötlete akkor merült fel, amikor hír érkezett, hogy afrikai bevándorlók azzal szórakoznak, hogy francia lányokat vernek, azt felveszik és kiteszik a netre. A helyzet azóta súlyosbodott a már szinte megszokottá váló svédországi erőszakhullámmal, de tudnának mesélni más országok is.

Mivel senkiben sem bízom, olyan rendszert kellett kitalálnom, ami nélkülem is működik. Azaz ha mindenhol települ, akkor azokban a valóságokban is működik, ahol engem kinyírnak. Én sem vagyok ott mindenhol és nem is szándékozom ilyesmit. Viszont elköteleztem magam a primitív embertől való megszabadulás ügyében és ebben egy kicsit túlmutat a dolog azon, amire sokan elsőre gondolnának.

Amit dióhéjban tudni érdemes erről az, hogy párhuzamosan települt, tehát nem szól bele az eddigi folyamatokba, viszont azoktól függetlenül működik és sem az oroszokat, sem az amerikaiakat nem kezeli kiváltságosként. Arra a kérdésre, felenged-e embereket erre a hálózatra az a válaszom, hogy igen, ám ez függ a pillanatnyi megszállási helyzettől, azaz lehet hogy tegnap felengedett, ma nem, mert arabok vannak rajtatok.

Nem dióhéjban is kifejtettem pár messzebb nyúló összefüggéssel.


Európai Védelmi Rendszer

A régi rendszerekkel párhuzamosan működő, de azoktól független spirituális védelmi rendszer, mely felengedi infrastruktúrájára azokat, akik épp jogosultak rá.

Az alternatív valóság

Bónusz


Személyes véleményem, hogy az arabok nem emberek, hanem magasabb dimenziós lények emberi alakjai. Technikai értelemben nem tartoznak az emberiséghez (mint ahogy az európaiak sem), ám a jelen helyzetben az emberiség részeinek tekinthetők. A cél az, hogy csak fejlett emberek maradjanak azokon a szinteken, ahol lehetőség van arra, hogy idegen civilizációkkal kerüljünk kapcsolatba és ez a munka nem áll meg a Föld határainál, ugyanis az idegen civilizációknak is vannak ilyen jellegű lemaradásaik. Ezen véleményem amúgy az oka annak, hogy engem ellenségként kezelnek, mert bár az emberiség nagy veszélyt jelent rájuk, a gyakorlat bebizonyította, hogy fordítva is ez a helyzet.

Az ÉlményPark lényegesen túlmutat annál, amire mindenki gondol és csak igen kevesen értették meg az igazi lényegét.