Múltba hatás


A jelenben úgy lehet bizonyos problémákat megoldani, áthidalni, elkerülni, hogy visszahatsz a múltba. Ez a múltban úgy jelentkezik, hogy sokszor olyan dolgokat kell tenned hozzá (hallgatva egy jelre/megérzésre), ami ellentétes a pillanatnyi érdekeiddel. Ha mégis megteszed, talán még te is hülyének nézed magad miatta, utólag (és az igazi szakma szemében) viszont zseniálisat léptél.

Az igazi szakma kérdése is nézőpont kérdése, hisz te azokat látod menőknek, akik sok pénzt keresnek. A pénz ebben a világban lényeges dolog, ám érdemes a helyén kezelni. Legtöbbször a zsarolás eszköze, hisz csak keveseknek adatik az meg, hogy ne kerüljön azok látókörébe, akik a későbbi hatalmukat megszerezhetik. Ha magasabb dimenziós értelemben nézzük, akkor ismertté válsz, amikor még nem is tudod, ki/mi leszel később. Ez nem egészen a klasszikus értelemben vett jövőbelátás, hisz van az a dimenziószint, amikor mindent egyszerre látsz. Ám nem csak egy valóság van és a fixnek hitt idővonal sem stabil, azaz meg van a lehetőséged arra, hogy akkor is szabadulhass ezekből, ha a múltadban elkaptak.

Engem is elkaptak, azaz olyan mesterek és személyüket eltitkolni kívánó figurák befolyása alá kerültem, amikor még semmit sem tudtam az ezotériáról. Aztán ahogy megérkeztek a beavatásaim, meglehetősen durva módon roncsolták szét az energiarendszerem és irányították magukhoz az energiáimat. Sejtésem szerint ennek köszönheti a fidesz a sikereit és reményeim szerint a bukásukat is. Ezeket a reményeket arra alapozom, hogy ellenálltam a pénz csábításának és inkább koncentráltam a saját dolgaimra, közben pedig feltérképeztem az ellenséget.

Azért nem érdemes arra törekedni, hogy mindent érts, mert ha kilépsz az egy valóság bűvöletéből, az emberi agyad nem biztos, hogy képes megbirkózni azokkal az összefüggésekkel, amik még egy profi sakkozónak sem mennének. Ezért létesítettem egy olyan magasabb dimenziós (mindenkinél magasabb dimenziós) pontot, ami olyan jeleket sugároz, amik függetlenek ezektől a figuráktól és ha arra hallgatsz, úgy léphetsz ki a rabságodból, hogy személyre szabott, egyedi forgatókönyved van, ami rugalmasan reagál a változásokra.

Erre azért volt szükség, mert mindenki elvárja az előzetes bizalmat, ám csak igen kevesek nem élnek vele vissza. Azaz nem bízom senkiben, csakis saját magamban és az általam elvégzett munkában. Nekem könnyebb most, mint neked, mert neked megint csak bíznod kellene valakiben, aki én vagyok. Pedig csak gondolatban meg kellene keresned ezt a telepített pontot, bejelentkezned a neveddel és onnantól már érkezik is a Jel, amire ha hallgatsz, nem leszel többé ostoba gyalog ezen a játékasztalon.

A fideszről annyit, hogy nagyon biztosak magukban, pedig ha tudnák, hogy a hatalmuk forrása milyen szituáció, menekülnének az országból. Megjegyzem ezzel csak kis időt nyernének, mert a galaxisban sincs olyan hely, ahova elbújhatnának előlem, ha véget ér az a melóm, ami miatt nem volt időm/lehetőséfem ezzel a kérdéssel foglalkozni. Bár a látszat ez ellen szól, vannak ezeknél az embereknél sokkal fontosabb dolgok is és ha rájönnek, hogy amire várnak, az már rég megtörtént, önmaguk szuperfontosságának egy másik aspektusát is megélhetik.

Azért történt meg, mert hallgattam a jövőből érkező jeleimre és ügyesen oldottam meg a kialakuló élethelyzetet. Amúgy elkezdtem felhalmozni bizonyos alapvető élelmiszereket, hogy ha kitör a balhé, továbbra is az ideális ívemen legyek. Egyszer egy kutyát tanulmányoztam és arra jöttem rá, a fidesz egy tipikus kutyatársadalom, azaz ilyenek lennének a kutyák, ha emberek lennének. Egy kutya pedig az utolsó pillanatig ragaszkodik a velőscsontjához és nem törődik azzal, milyen károkat okoz másoknak,mert a kutyáknál csak a saját falka számít, amiben mindenkinek kötelessége alávetni magát a vezérkutya szándékainak.