Spirituális merestereknek


Látom, eddig minden energiátok azzal megy el, hogy engem nem látogassanak. Van egy hírem. Eddig is, most is és ez után is toronymagasról leszarom, hányan látogatják az oldalaimat. Az én energiáim viszont a tiéteknél sokkal értelmesebb célok felé rezegnek.

Azt elhiszem, hogy bátor emberekké váltok akkor, ha ott az erős magasabb dimenziós haver a fejetek fölött. De kérdezem. Tudjátok-e, hogy kik ezek és mi a gyenge pontjuk? Mert a gyenge pontjuk olyan gyenge, hogy ha tudnátok, hígfosásban lernnétek. Páran, akik kicsit jobban képben vannak, már ezt a létállapotot tanulmányozzák közélről.

Ahogy megjelentem fölöttük, már én vagyok az, akinek SZÓ NÉLKÜL engedelmeskednek. Ugyanis nem ismerik a kritikát és azt isten elleni bűnnek tekintik. A logika szerint ha megjelentem fölöttük, én vagyok az, akit istennel azonosítanak és mondhatok ezeknek bármit, akkor is így hiszik. Ti meg azt teszitek, amit mondanak.

Felvetődik a kérdés, hogyan fogadnak el egy ilyen lényt, mint én. Nos úgy, hogy az emberiség megsemmisítése nem jön nekik össze és ami marad, azaz az egyetlen esélyük én vagyok. Az egyetlen olyan ember, aki sosem hódolt nekik be és elfogadható terve van a helyzet rendezésére. Veletek az a baj, hogy ti térdre estetek és ha belegondoltok, ti sem fogadnátok el sem veletek egyenlőnek, sem tárgyalóképesnek azt, aki előttetek borul le.  Így vannak ezzel ők is.

Mivel már elindítottam az általam ÉlményParknak nevezett holo operációs rendszert, ezzel meg is szűnt annak lehetősége, hogy beleszólhassatok a dolgokba. Évekig vártam arra, hogy valakinek ez leessen és nem sikerült. Ezzel bizonyítani tudom azt, hogy ez nem rajtam múlt, bár a hosszú évek az átkaitok alatt próbára tették türelmem.

Mivel elindítottam azt, ami immáron rám is UGYANÚGY hat és vonatkozik, mint rátok, beléphetek a játék világába. Ez lefordítva azt jelenti, hogy azt csinálok veletek, amit akarok, mert a játékban azok a lehetőségeim, amiket alanyi jogon magam tanultam és építettem fel. Ellentétben veletek, akik csak úgy megkaptátok külső felektől a hatalmat. Amit ilyen könnyen meg lehet kapni, azt ugyanolyan könnyen el is lehet veszíteni. Ezt én is megtapasztaltam, amikor annak idején megkaptam a büntetéseimet olyan dolgokért, amikről már akkor tudtátok, hogy mit tesztek.

Ott vannak azok, akiktől féltek és itt vagyok én, akitől most meg már azok félnek, akiktől féltek. Tudom, hogy nem erős oldalatok a logika, de biztos van olyan barátotok, aki segíthet ennek a kis rejtvénynek megfejtésében, hogy akkor most mi is az új leosztás. Gondolkodtam azon, hogy amit annyira akartok, hogy ez a weboldal tűnjön el a netről, lehet hogy jó ötlet, aztán arra jutottam, hogy inkább kapjátok be!

Ami rátok vár, az másoknak egy látványos Show és nem fognak segíteni, akik eddig segítettek, mert kisebb gondjuk is nagyobb lett ennél most, hogy a főnökeik megkapták a Földi Védelmi Erők hadüzenetét azok a bűnök miatt, amit ezen a bolygón elkövettek. Az egyik ilyen seggfej rákérdezett, hogy "ugyan, mit tud ez a Földi Védelmi Erők tenni", de a közelben ekkor bekövetkező hatalmas robbanás miatt nem tudta igazán mondandóját befejezni.

Gyáva nyulak vagytok és ezt be is tudom bizonyítani!