A fidesz veresége beavatkozás nélkül


Ha valaki fel merné vállalni azt, hogy migránsellenes, ám baloldali, kifoghatná a fidesz vitorlájából a szelet és lehet, még be se jutnának a parlamentbe. Ehhez egy olyan hiteles ember kell, akinek elhiszik, hogy ebből a szarból kihozza a nemzetet.

Hollandiában egy faszi írt egy könyvet, mi a baj Hollandiával és mi lenne a megoldás. A könyvet elkapkodták, a faszi pár hónap alatt a népszerűségi listák élén állt és ma egy teljesen más Hollandia lenne, ha nem ölik meg.

Ha bármelyik is ezek között államférfi lenne, nem érdekelné a fenyegetés. Logikus, hogy akkor egy államférfi felbukkanását várja a nép, amit ezek a bűnözők bármi áron akadályozni fognak.

Én ezt egy kicsit fanatikusan nyomom, elöl fönn már csak egy fél fogam van, úgyhogy szalonképtelen vagyok az ilyesmire. Rám nem várjatok, mert senki sem volt, akinek fontos lett volna, hogy segítsenek, asszisztáljanak (ami van az inkább hasonlít egy smasszerre) és csak a közvetlen földi családom volt ott a nehéz időkben. Így mára leamortizálódtam, de hogy lássátok hogy nem a levegőbe pofázok, szívesen! Én nem félek Putyintól se.

A választási programom a transzkommunikáció sorozatomban még kérdezhető.


Hatalom    Világ helyreállítása    Spirituális harc    Élet és halál    Sors    Félelem    kapjátok be    Lehet gondolatban kérdezni

De ezek már a beavatkozással járók.