Égi nyomozás


Valakik állítanak valamit, ám akinek állítják, kétségei támadtak az állítások valóságtartalmát illetően. Így megtette azt, amire kevesen az ő rangjában, ahol senki sem firtatja, ha amúgy a dolgok csöndben vannak. Álruhát öltött és a beépített főnök hamarabb megérkezett, mint ahogy azt hivatalosan várták. Olyan ember képében, oda és akkorra, ami a legalkalmasabb volt a megfigyelői pozícióra. Olyan ember képében, aki képes akár nyomozást vezetni és képes bárkivel annak szintjén értelmezni a világot. Logikus, ha ez az ember hamarabb érkezik és objektíven megfigyel, eszében sem lesz a dolgokat vallási értelmezésükben kezelni.

A másik logikus megfigyelés, ha isten meg akar jelenni egy emberben, azt csak egy ateistában teheti, ha nem akar leborulni önmaga és a saját papjai előtt. Bár egy igazi tudományos gondolkodású ember nem ateista, ám hiányzik ide a helyes szó. Ugye az ateista istent tagadja. Ám itt azonnal jön egy ellentmondás, miszerint ha istent az ateista definiálni tudja, akkor az már mindenképp létezik, mert megjelenik a szellemi szinteken. A mélytransz során eljutottam oda, vajon egy istenről beszélünk-e, mert sejtésem szerint csak a szó azonos, sokan mindenféléket értenek ez alatt. Itt jött el az a kérdés, vajon a fizikai világot vetíti-e egy spirituális lény/tartomány, vagy netán a fizikai világ lényeinek hite teremtette a spirituális világot?

A problémára a megoldás az lett, hogy mindkettőt egy harmadik. Aki érti ezt a zűrzavart és szét tudja választani őket, megszüntetve egy anomáliát. Kérdés az, nem szándékosan lett-e előidézve ez a helyzet és hogy idáig fajult, nem történt-e súlyos mulasztás. Az ég (most nevezzük így) itt meg is állt, ugye téged se érdekelne egy rakás vitázó bennszülött, így választott magának olyan embereket, akik majd jól megoldják. A közöttünk húzódó frontvonal is itt húzódik, hogy én ezeknek az embereknek a hatalommal való ellátását bűnnek tekintem annak fényében, milyen kvalitású embereket löktek a perifériára. A megfigyelésem igazi haszna ott keletkezett, hogy stratégiailag ráláttam a terveikre, a vád velük szemben az Égi Bíróságon az lesz, mit hoztak ki a rendelkezésükre álló lehetőségekből.

A megfigyelésnek van egy harcosabb verziója, amikor úgy figyelsz meg, hogy a dolgok veled történnek. Aki a harcos útra lép, még könnyen harcossá is válhat, ahogy felfedezi az önmagában szunnyadó erőt és képességhalmazt. Engem időben megfogni úgy lehetett volna, ha valaki azonnal érti, amiről a jelenben beszélek. Ami az ítéletet illeti, az a biztos halál az Úr előtt, ám nem az ÉlményParkban. Ez az Élménypark egy spirituális csatornán indított magánvállalkozás, ami előre gondolt arra, biztosan erős piaci igény jelentkezik egy ilyen szolgáltatásra. Valahol a windows és a linux között van, hogy stabilan tudja vetíteni mindenki számára a közös valóságokat. Nem utolsó sorban mivel a holografikus tartományban minden eleve naplózásra kerül, a bizonyítás kérdése is egyértelművé válik.