A fejlett ember


Állítólag többször előfordult már, hogy idegenek kapcsolatot teremtettek földi emberekkel és ennek civilizációja válogatja a normalitás határait. Az USA-ban földet érőt lehet, hogy azonnal lelövi egy helyi gazda, míg máshol más lehetőségek vannak. Szóval ne m könnyű világ ez egy idetévedő ufónak, ha én ufő lennék, biztosan ezt állítanám.

Kezdjük ott, ha én egy ufó lennék, ugye azt gondolnám elég leszállnom egy repülőtéren, aztán fejlett lények találkoznak velem. Kinézetre biztosan azok lesznek, ám utána se a kutatóintézetek, se a börtönök nem igazolják az előzetes várakozásokat a vendéglátással kapcsolatban. Így egyszerűbb azokban a valóságokban azonnal elhúzni a picsába, még mielőtt nagyobb baj lenne. A legnagyobb gáz az ideérkező ufóknak integető összezavarodó emberek. Komolyan mondom, a mi nézőpontunkból mintha ott állnál a dzsungel határán és bámulnak rád a bennszülöttek. Akik high-tech cuccokkal és computerekkel rendelkeznek. Itteni nézőpontból amikor legutóbb képben voltam még nem bizonyított semmilyen idegen fejlett létforma létezése.A filmhez kapcsolódó gondolatbeszélgetésem lényege, hogy rákérdeztem: Nálatok társadalomtudósok dolgoznak a reptereken? Mivel a válasz értelemszerűen a nem volt, hát itt sem!

A következő video már érdekesebb, mert a felek álláspontja finoman szólva sem volt azonos nézőponton, ám a körülmények, melyek a mi szemünkben természetesek, ott finoman szólva sem mindig állják ki a próbát. A véletlenek szerencsétlen összejátszása vezet el utunk végéig, ami után alapvetően két reakció élesedik ki. Az elsőt mindenki tudja, halálra rémül. A második viszont az, aki gondolkodik is, meg megpróbálja a dolgot mindkét fél szemszögéből nézni. Nehéz mi? Mert te csak egy dolgot érzékelsz, mi ér hozzád. Van aki viszont érzi a gondolat erejét. Felmerült bennem a gyanú, hogy ezek az ufókat lehet ez a kiscsaj hívta ide, amikor nagyon nem akart ott állni a kamera előtt és valami olyasmi lehetett, hogy történjen végre valami!Ha maradunk a másik fél álláspontjánál, ahhoz kell egy kurva jó olyan tolmács, aki kiszűri az itt érthetetlen elemeket és abból próbál főzni, amije marad a megértéshez. Mivel az informatikai gondolkodás távol tartja magát a vallástól, könnyebb is a magyarázat. A végén az elmés megjegyzés, amire csak a nagy emberek képesek. Az utókor majd igazol.

Az a két alacsonyan repülő vadászgép lehet, hogy csak megelőlegezte azt a bizalmatlanságot, ami jellemezte az este hangulatát. Hát még a támadólag ható dörrenés, ami pontosan meg is felelt az ottani félelmeknek. Biztosítottam őket arról, ha az ottani félelmek valósulnak meg, már tüzérségi lövedékek és rakéták zúgnának feléjük egy csomó egyformán öltöző ember kíséretében. Nem egy rakás egymással veszekedő feszült ember, hogy mi a picsát keresnek ők ott, amiről ugye a felek is csak ott szereztek tudomást. De ez a sok gázturbinás őslakos!

Nos a fejlett ember az, aki vezesse ezt a bolygót akkor, amikor azok a gázturbinák térhajóművekké válnak. Mert ha a bolygón a saját fajtársaikkal ezt csinálják, szerintetek nem fogják ugyanezt tenni másokkal is? Csak a fejlett ember az, aki ezt megállíthatja (mondjuk az elméjével), aki lehet hogy te vagy, lehet hogy nem. Mert nem tőlem függ ennek eldöntése, csak hozzá kiírt próbákhoz!
Mert lehet,

az internet nem más, mint egy Tükör aszoknak az embereknek, akik kívül keresik a megvilágosodást.

Csak kell valaki, aki elmagyarázza neki.