A zismeretlen tényezőItt egy kis aktuálpolitikai téma, ami érdekli is az embereket és képet kaphattok arról, milyen vakegerek is vagytok valójában. A nagy kiakadás akkor jönne el, ha megtudnátok, kik és milyen érdekekből mozgatják a szálakat. De most nem ez a fő téma, hanem egy elmélet, ami figyelembe veszi a tágabb mozgásteret.

A fidesz bármi áron magához akarta ragadni a hatalmat és az országrombolástól sem riadtak vissza. Komolyan mondom, hogy az elemeire bontották volna a társadalmunkat és a mai napig tisztában vannak azzal, hogy a magyar nép mást akar, mint ők. Kezdetektől fogva olyan érzésem van velük kapcsolatban, hogy nagy ívben leszarják a magyarságot, ők már egy olyan világrendben gondolkodnak, amire előre helyezkedtek. Ez pedig az iszlám világrend, csak itt most nagyot tévedtek. Pedig csak önmagukba kellett volna nézniük. Ha már megszerezték valami fölött a hatalmat, onnantól már nem akarják lerombolni, át akarják venni. Ez történt nagyban és kicsiben is.

Még a legvérmesebb, legtisztább nyelvű pártkatona se gondolta volna, hogy 2/3-dal nyernek. Ezért készítettek egy mágikus forgatókönyvet minden lehetőségre felkészülve. Ami jobb esetben egy koalíciós választási győzelem, rosszabb esetben egy választási vereség. A választási vereség esetére egy forradalmat robbantottak volna ki a felhergelt tömegek részvételével, míg győzelem esetén a koalíciós partner eltávolítása okán szabadságharcot hirdetnek. A probléma az, hogy ők nyertek egyedül, így a saját mágiájuk robban a saját seggükbe, ha nem találnak ki valamit.

Ha elhitte a nép, hogy fülkeforradalom történt és egy gazdasági szabadságharcot vívunk, akkor megúszták, ám sajnos a mágia természete nem ilyen. Az az ember, aki belenyúlt az eseményekbe, hogy meglegyen a 2/3, egy igazi köcsög lehet az emberek szemében. Ma már közel sem biztos és ilyen a magasabb látószög természete. Azért nem robbant még ki itt semmi, mert olyan mágikus erőteret használnak, amivel elnyomják az ellenvéleményt. Amit ha valaki kiiktat, hirtelen fordul nagyot a világ.

Aki csak a napi hírekből ismeri a világot, az egy másik világot ismer. A másik gondolatom, hogy ezek maguktól soha a büdös életben nem fognak lemondani a hatalomról. Bármi áron!