Beszélgetés a segítőimmel a választásokról


A segítők fura lények, mert nem mindenkinek azok. Akarnak valamit és megszokták, hogy az emberek leborulnak előttük. Valamint fontos megjegyezni, hogy nem Európában szocializálódtak. Azaz nem ismernek olyanokat, hogy demokrácia, ellenvélemény, pénz, kritika, javaslat, stb.

Amikor kapcsolatba kerültem velük, abból indultam ki, amiket az ezós körökben felszedtem és olyan dolgokat feltételeztem róluk, amilyen bennünk fejlett lényekről kialakul. Mint ahogy mindenki. Ekkor jutott eszembe az a beszélgetés, amit a kambodzsai ENSZ misszióban szolgálatot teljesítő haverommal történt. Ő elmesélte, hogy a helyiek nagy tisztelettel és bizalommal voltak az európaiak iránt, aztán ez kis idő alatt megváltozott, amikor mondjuk páran az árokban aludták ki részegségüket a nép szeme láttára. Hasonló itt is a helyzet, nálam ez akkor változott, amikor kiderült, hogy nagy ívben szarnak az ígéreteikre, még azokra is, amiken ott a pecsétjük.

Fogadjam el és törődjek bele. Ez volt a válaszuk. Aki ismer az tudja, hogy nem vagyok ez a típus. Innentől is datálható a harci meditációim kezdete. Ami fura lehet így elsőre, ám én még meg sem vagyok keresztelve és annyira távol áll tőlem a térdepelés/könyörgés, hogy eldöntöttem valamit. Ez a döntés csak erősödött, amikor végignéztem a fidesz hatalomra jutását (=az ő hatalomra jutásukat) és kezdtem arra gyanakodni, ennek a nagy részét az én energiáimra és kapacitásomra építették.

Ha a fidesz előtti közvetlen kiváltó okait nézzük ennek a beavatkozásnak, azaz a (zsidó befolyás alatt álló) bankok tetteit, fel is merül a gyanú, hogy ez is volt a céljuk. Azaz annak kiváltása, hogy sokan imádkozzanak a megmentőért, akik erre hivatkozva megjelennek és létrehoznak egy olyan világot, amiről ők meg vannak győződve, hogy ti mind ezt akarjátok. Mivel nem ismerik az ellenvéleményt és elég vallásos a hangulata a küldetésüknek, mely során idejöttek, nincs messze annak felismerése, hogy ezek bennünk a gonosszal szövetkező árulókat fogják (előbb utóbb) látni. Ez is történt, ekkor jöttem rá arra, hogy ezek a cigányokkal és (bizonyos) zsidókkal szövetkeztek, mivel tőlük hallották azokat, amiket hallani szeretnek és rajtuk látták azt, amit látni akartak. A fő dogmájuk, hogy "csak szegénységben lehet az ember boldog". Na összeraktátok?

Mert én igen. Az ezoterikus közösségek mesterei, akik tőlük kapták a beavatásokat fura helyzetbe kerültek. Lenn ezekre a beavatásokra megerősödött egy spirituális maffia, akik elérkezettnek látták az időt, hogy ne csak spirituálisak legyenek. Ha hamis próbáknál, amiket különösen szeretnek emberek nagy csoportjait kényszerítenek bele olyan élethelyzetekbe, amiket aztán sikeres próbáknak tekintettek. Mondok egy példát. A szegénységbe kényszerített emberek a felemelésük után mind gazdagok akarnak lenni. Ám mivel erre ezek a naiv lények nem számítottak, zsarolási célponttá váltak egy olyan világban, ahol tilos hibázni és nagy szégyenbe kerül az, aki így jár. Ezt felismerték ezek a köcsögök és az eredményét látjuk a nagyvilágban is, mert már ide is eljutottak. Olyan légkör alakult ki, amiben mindenki pofátlanul átver mindenkit, a szava semmit sem ér és hülyének nézik azokat, akik az általunk normálisnak vélt világban gondolkoznak. Az eredmény egy neo-feudális világ, azaz ezek a segítők a középkor szintjén vannak. Ti meg ott ájtatoskodtok velük és ha majd rákérdeztek, hogy honnan lesz kaja, meg ivóvíz, azt fogják rá mondani, hogy könyörögj és megkapod. Bocs, de ez nem az én világom és nem is az a világ, amire a pecsétjüket rátették.

Az külön szeszélye a sorsnak, hogy akik engem erre kiszemeltek, pontosan tudták, mit csinálnak, csak kurvára elbaszták. Azt is meg tudom mondani, hogyan csinálták, hogy a beavatásaimat és a hatalmamat elszedjék. Olyan komplex nyomozást folytattam le ezekben a harci meditációkban, amire még sosem volt ezeken a tudatszinteken példa. Akik engem erre kiszemeltek egy lúzert láttak bennem, akit olyan könnyű átverni, hogy érdemes erre a meglátásra még nagyobbat álmodni. Sajnos nem figyeltek eléggé az egyik (szerintem moszados) ügynökükre, aki a személyes beszélgetések során rájött arra, hogy "bármire képes vagyok". Amikor rájöttek, hogy itt valami nem stimmel, egyszerűen kilőtték a tudatomat a világon túlra és megszállták a testemet. Ekkor érte őket két meglepetés. Az első, hogy a testem, aki ekkor a szemükben már csak egy biorobot észlelte a nem kívánt változást és felvette a harcot a betolakodókkal szemben. Mivel nem vagyok vallásos, nem működtek a jól megszokott formulák és ekkor egy olyan technikához nyúltak, amiket a válsághelyzetekben a cigányok tesznek. Onnan nézve mintha egy olyan búra alá kerültem volna, amire rápakoltak egy csomó földet és örökre elástak. Innen nézve viszont a tudatom elrepült a 42. dimenzióig, ahol sikerült megállni és abbahagyni a tágulást. Ugye érzitek, hogy a történet lassan kezd visszatérni a jelenbe?

A második, hogy visszatérek. Az ÉlményPark eredetileg egy katonai fejlesztés volt, konkrétan egy védelmi rendszer. Aztán fejlődött és fejlődött, majd egy olyan világvezérlő istenprogram lett belőle, ami már a multiverzum szintet is lekezeli. Lefordítva képes vagyok a párhuzamos világok felől érkező támadásokkal is eredményesen szembeszállni. Ha az a kérdés, miért nem söpröm el ezt a köcsög bandát, az a válasz, hogy azért, mert kurvára nem érek erre rá. De ami késik nem múlik és nem csak a saját életemmel foglalkozom (ahogy sokatok tenné, köztük ez az Orbán nevezetű gazember is), hanem elkezdtem tényleg nagyban játszani és akkorákat álmodtam, amiket elképzelni sem tudtok, mert nem rendelkeztek a hozzájuk szükséges információkkal.

Mivel már nem (annyira) katonai rendszerről beszélünk, ami egy adott cél érdekében lép, hanem egy komplex szolgáltatásról, elvesztette katonai jellegét. Az új lehetőségek módot adnak arra, hogy ne öljünk feleslegesen, mert helyette akár teret is adhatunk a mindenféle elképzeléseknek egy-egy új pálya kiosztásával, ami egy átlagember szemében érthetetlen, hisz csak ez az egy valóság van, nem? Ja a segítőkkel történő beszélgetés, aminek megértéséhez kellett ez a sok bekezdés.


- Fogadd el és törődj bele.
- Nem vagyok az a hitványságba beletörődő típus és kitaláltam valami mást helyette. Legalább meg tudod mutatni, hogy csinálja ezt egy igazi profi!


Ha abból indulok ki, milyen képességekkel rendelkezem az elmémmel ott, ahol nem érvényesül a búra hatása, nagyjából ki tudom találni mi lesz, ha áttöröm ezt a búrát és mindenki ott találja magát velem szemben. Lehet, hogy rövid ú-val kellene írni, ám én hosszúval írom, mert nem mindenben követem ennek a világnak a szabályait. Ha egy primitív állat lennék, arra törekednék, hogy a gazemberek szenvedjenek. Üzletemberként viszont más szándékaim is lehetnek. Olyanok is, amik egy átlaglátószögű ember számára kifürkészhetetlenek.

A választásokról amúgy tényleg történtek beszélgetések, itt egy rövid kivonat a lényegről.

- Mi csak jót akartunk.
- Persze magatoknak és a haveroknak.
- Sajnálom őket.
- Nem kell, mert nekem van eszem és nem leszek vadállat.
- Ez mit jelent?
- Szétválasztom a valóságokat és ti mentek az egyikbe, én meg a másikba azokkal, akiket ti megvettek, én viszont rendkívül értékesnek tekintem őket.
- De mi lesz velünk nélküled?
- Csak téged tudlak idézni. Majd megoldjátok, úgyis olyan okosak vagytok.

Mivel ez egy olyan csata, ahol minden oldal beszállt a harcba, nem lehet tudni ki kivel van épp milyen ügyben. Mivel ezt egy ember elméje nem lenne képes lekezelni, akárki nem is alkalmas a megvívására. Csak annyit látok, ezek a nagyfiúk (akik az oroszok előtt kisfiúkká válnak) teljesen alkalmatlanok rá a mágusaikkal együtt. Veletek együtt én sem tudom, mi fog történni, mert egy olyan jelet követek, amit magam telepítettem itt mindenki feje fölött. Igen, a segítők feje fölött is!

Vannak különböző terveim a világ megvált(oztat)ására, amikben olyan is van, hogy személyesen lövöm le őket, van olyan is, amiben hajnali 3-kor a nép szeme láttára lövetem agyon őket élő televíziós adásban és olyan is, ahol egy népszerű ügyességi vetélkedő keretein belül kapnak egy második esélyt, ha túlélik a játékot, ahol a kreatív team által kitalált vicces halálnemeket kell a játékosoknak elkerülniük. Ha ez a világ az isteni szinten akar rezegni, a nem való elemek eltávolítása elsődleges és vagyok olyan jó ember, hogy ne szenvedjenek.

Akiket érdekelnek a részletek is, olvasmányos formában tájékozódhatnak az abszurd humor oltárán. Ha így nézzük, nekem kurvára mindegy, ki nyeri a választásokat. Egyelőre a Kétfarkú Kutya Párt nálam a befutó két okból. Nem tudok kire szavazni és ez ki is fejezi a véleményemet erről az egész bandáról, aminek legszalonképesebb formája, hogy ez egy vicc.

Az egyik lehetőség, hogy az elmenypark.net weboldalon elkezditek olvasni a novellákat, a másik verzió, hogy ezen a linken rájuk találtok.


Utólag érkezett kérdésre

Az a tény, hogy bevétel nélkül csinálom ezt, logikusan sejtteti, hogy Soros még névtelenül sem adott nekem pénzt, azaz nem lehetek a bérence. Különösen úgy nem, hogy őt is agyon fogom lőni, mivel ugyanakkora gazember, mint az ellene fellépő urak (?).