Migráns invázió kontra értelmes európai


Egy értelmes európai nem rasszista és pozitívan viszonyul a feketékhez, arabokhoz, stb.

Egy fekete, akihez pozitívan viszonyul egy európai, azonnal be akar vándorolni. Ennek hátránya az az afrikai szokás, ha valami jár az egyiknek, akkor jár a többinek is. A helyzeten pedig nem segítenek azok a reklámok, ahol európai életszínvonalon lévő feketék reklámoznak luxuscikkeket. Nem segít ezen a pornó sem, az itt átvonuló arabok eldobott mobiltelefonjaik CSAK pornóval voltak tele.

Amikor azt látom, hogy egy francia focicsapatban egy (!) fehér játszik, egy arabféle és 9 fekete, hadd vegyem már a jogot magamnak arra, hogy ez nekem ne tetsszen! Amikor a francia utánpótlás válogatott simán indulhatna az Afrika kupán is, el kell hogy gondolkodtassa az embereket.

Ehelyett mit tesznek az emberek? Engem rasszistáznak le. Ehhez némi kiegészítés. Amíg ti csak embereket láttok, én ennél többet érzékelek. Látom a szándékaikat is és észreveszem a programjukat. Egy angol város kamerája a következőt rögzítette. Kijön egy pubból egy öltönyös fehér srác és belefut az utcán egy afrikaiakból álló galeribe, akik azonnal körbeveszik és berántják egy mellékutácba, ahol az a földre kerül. Egy nő a segítségére siet, akit leütnek, de a srácot megölték. A rendőrség büntetőügyben folytat nyomozást. Ha ezt fehérek csinálták volna, tele lenne a világsajtó a fehér rasszizmussal. Miért változott meg a világ?

A kérdéssel korábban kezdtem foglalkozni, amikor egy francia metróaluljáróban egy arabokból álló galeri egyszerűen lelökött több méterről a betonra egy bolgár srácot, aki épp arra járt. Azaz azokat a kelet-európaiakat is ellenségüknek tekintik, akik innen nézve hozzájuk hasonlítanak. Amikor a helyzet odáig jutott, hogy az lett a feketék fő szórakozása, hogy francia lányokat szólítanak le szexuális ajánlattal és amikor ők erre nemet mondanak, megverik őket és kiteszik a youtube-ra (megint hallgat a világsajtó). ekkor született meg bennem az Európai Védelmi Rendszer gondolata. Ami azért működik automatán, mert Európa már az általam cigó megszállásnak nevezett szakaszban tart és nem bízom bennetek. De rá lehet menni, akinek (épp) engedi. Ja és nem vagyok annyira hülye, hogy ne feltételezzem, vannak különösen veszélyeztetett csoportok és ezek az alkalmazkodott bevándorlók, akik az eredeti európai bevándorlási szándék szerint érkeztek.

Amikor az erdélyi románok kérdése merült fel, ugyanezt lehet alkalmazni Európára. Mivel a helyzet is hasonló, pár szóban egy csomó cigó átjött a hegyeken túlról, mint olcsó munkaerő és egy idő után beszaporodtak. Voltak magyarmészárlások is ott, ahol megszűnt a kontroll és ez vár rátok is, köcsög nyugat-európaiak, akiknek köszönhetjük ezt az egészet! Miközben a NATO által a szerbektől elvett tartományt a cigókhoz bombázta a NATO, ma Koszovóban az albán elnök már Nagy-Albániáról vizionál. Nagyon vaknak kell lennie annak, aki ebben nem látja a rendszert... vagy nagyon gyávának.

Miért történt mindez? Azért, mert elhittétek a zsidó kereszténységet és rossz mennybe emelkedtetek. A zsidó kereszténység mögött amúgy egy nemes szándék állt, ám nem vettek figyelembe egy csomó dolgot és ezek egyike az, ami a gondolataidban zajlik, az NEM kitaláció, hanem nagyon is a valóság... őnáluk. Tehát az utcán randalírozó cigóbanda Te vagy őnáluk, amikor mondjuk rájuk maszturbálsz. Azaz a megoldásom nem azon alapszik, hogy csak a saját érdekeimet nézem, mert abból sosem lesz (jó) megoldás. Adva van tehát egy csomó ide és oda vándorolt arra teljesen alkalmatlan ember. Mitől lesz valaki ilyenre alkalmatlan?

A bevándorlókat a II. világháborúban sokat tanult európaiak örömmel fogadták, mivel elvégezték azokat a munkákat, amikre egy (nyugat) európainak már nem fűlt a foga. Amikor ott jártamkor megláttam azt a sok pakisztánit a mekiben (akikről látszott, hogy ennél jóval többre lennének hivatottak), arra gondoltam, milyen munkákat tudnak így adni a saját fiataljaiknak? Mert ne mondja senki, hogy ezeket az embereket ilyen nagy számban a sajátjaiknak tekintik! Ez a köcsög cigó orbánviktor az egyetlen, aki ezt megállíthatta, ám a cigóvér miatt lement kutyába keleten, ahol ezt díjazzák. Pláne, hogy az a kelet ugyanolyan gazemberek vezetése alatt áll, mint a nyugaté és ez a nagy volumenű vezér kurvára nem látja át a magasabb célokat. Amit lát, azt elhiszem, hogy jól látja, ám nem lát (mondjuk 50 évvel) mögé, amiben ugyanazt megjátsszák ővele, amit ő a magyarsággal. Hogy kihasználja a demokráciát és az antirasszista alapállapotot, hogy megvalósítson egy antidemokratikus és rasszista álmot... amit amúgy nem is ő álmodott.

Szóval mitől lesz valaki alkalmatlan? Bejön egy rakás cigó, akik azt látják, hogy együtt éreznek velük és a cigó ilyenkor azonnal szívmegszáll. Eltelnek az évek és az európai baloldal szinte egésze az ő befolyásuk alatt áll. Ebben az időszakban sűrűn építik a mecseteket (azaz ceruzapiramisokat), amik megteremtik az energetikai környezetet a következő lépéshez, a nagy számú beáramláshoz. A politikai vezetés az övék (amolyan spirituális strómanrendszerben) és azzal állnak szemben, akiket sokkal jobban értenek, az európai jobboldallal. Az európai jobboldal harcosabb és hangosabb rétege a szélsőjobb, akikkel a világháborús tapasztalatok miatt nem szívesen áll le értelmesebb ember. A zsidókat Izraelben már rég megszállták az állandó terrorfenyegetettséggel és ezt tették Amerikával is az állandó napi hírekkel és a guantanamoi telepített szerverükkel.

Mindezek azonban normális folyamatok, mivel a tudatotok már egy másik tudatszinten van, ám agyatok csak az általatok ismert világot vetíti, így ebből semmit nem vettetek észre. Igen, megvolt a világvége és ez már egy másik világ, amiben nagy problémákat okozunk... és ők is nekünk. Amit én csinálok most az, hogy ésszel megoldom a helyzetet. Ami miatt félnek tőlem ennyire az, hogy azt látják, szív nélkül teszem. Ez nem igaz! A helyzet ennél sokkal rosszabb. Látom ugyanis ezeknek a világoknak a jövőjét és amit ott látok annyira rossz, hogy ezért képes vagyok olyan dolgokra is, amikre egy angyal se lenne képes. Tudjátok mit csinálnak most? Menekülnek és hálálkodnak az ÉlményParkért.

Amikor elkezdem irtani ezt a sok cigót, mert ugye a probléma globális, az már a játékom része! Ekkor az isteni játékszinten leszek, ami nem egyenlő az isteni admin szinttel, ahol most vagyok. Földi mennyországot akarsz? Van egy jó ötletem erre és ha ezt túléled, biztosan örülni fogsz nekem! Ha nem, akkor se keseredj el, mert azt a világot is a földi mennyországnak fogod látni, ahol te győztél. Welcome to ÉlményPark!

Akikkel én szimpatizálok azok a normális, európai és tisztességes demokráciát akaró, jóléti modellben gondolkodó olyan emberek, akik eddig nem tudták, mit tehetnek ők ezért a jelenben.

Figyelem! Innentől találkoztok az első hadosztályukkal, a saját környezetetekkel, akik nem akarják, hogy fasiszta légy. Attól ők még a szeretteid, ám az ellenség rétegekkel felettük van, amik itt lenn inkább viselkedési motívumokkal jellemezhetők. Többnyire ők is küzdenek ellene, mint ahogy benned is dúl egy belső küzdelem.

Csak szólok, hogy ez a belső küzdelem pont az a frontvonal, ahol én a rétegekkel állok szemben és aki a hatásom alá kerül, egy ugyanolyan megszállás alá kerül, mint eddig volt, csak nem a windows, hanem a linux alatt.

Ja valami a végére. A fekáknak azt kell mondani, hogy pont úgy érted, mint ahogy ő értené, ha a nemzeti válogatottjukban több lenne a kínai. Ja még egy dolgot elfelejtettem. Ki a cigó akkor Erdélyben. Erdélyi román az, akit az erdélyi magyarok is, meg az erdélyi románok is erdélyi románnak tartanak. A többi repül vissza a hegyeken túlra (vagy a mennyekbe) és hajrá a független Erdély! Hajrá független Európa!Nagy emberek nagy mondásai sorozat:

"Az, hogy valaki cigó nem bőrszín meg faj kérdése, hanem a Minőségé"