Váltófutás


Ha ragaszkodtok a régihez (amiből szabadulnátok), ám nem vagytok hajlandóak lemondani az annak akadályát képező kis kényelmekről, elvégzi helyettetek egy program. Ez olyan érzés, mintha személyes bizonyítékod lenne arról, hogy létezik egy téged irányító fölsőbb intelligencia. Hogy miért van erre szükség.

Képzeld el, mintha egy váltófutás csapat egyik tagja lennél, aki a futása végén nem hajlandó átadni a botot a következő futónak és fut tovább. Ám nem véletlen váltófutás ez, egy idő után elfáradsz és lermaradsz. Szükség van tehát egy külső erőre, aki/ami gondoskodik arról, hogy a Feladatokba az arra felkészült emberek kerüljenek.

Lehetne az is, hogy nem, ám akkor az lenne (később) a bajod, hogy senki sem érkezik a segélykérésedre. Az is lehet, hogy igen, csak akik érkeznek, nem azt a minőséget képviselik, amit te önmagadtól elvársz. Nem tudom mi a rosszabb, maradni egy újabb kanyarra vagy átadni egy ilyen érkezőnek, nem véletlen kezdtem bele a rendszerszintű átszervezésbe.

Mert a segítőid is lehetnek olyanok, akik nem hajlandók átadni a folyamatot a következőnek. Az is lehet, hogy a segítőidnek is vannak belső/külső ellenségei, akik azon ügyködnek, hogy neki ne sikerüljön. Az egész olyan káoszba torkolló bizalmatlanságot eredményez, ami teljesen ellentétes azzal, amiért ez a sok fontos és tökéletes ember (lény) itt van.