Átlépés szinkronizáció a határon


Átlépés szinkronizáció alatt valami olyasmit értek, aminek megértése magát a probléma megértését is jelenti. Tételezzük fel, hogy Két Világ határán suhanok végig, utánam pedig mint egy cippzár, záródnak össze az anomáliába csúszó dimenzióhatárok. A Határon itt és ott kijelölt zónákban lehet fokozatosan megismerni azt a másik világot. Innen oda értelemszerűen a fejekben, mert minden álomban (képzeletben) történik, hisz az agyad csak így képes venni az ottani jeleket. Az ezotéria kutatása során rájöttem arra, összefüggés van a képzeleted és a valóság között, csak annyi mindent akarsz egyszerre (sokszor egymásnak ellentmondó dolgokat), amiket így nehezen tudsz megvalósítani.

Onnan ide viszont az eddigi megszállás-káosz miatt szükségessé vált egy olyan login rendszer megalkotása, ami szándék és minőség szerint csoportosítja újra a játékteret. A gyakorlatban ennek mindenki örülni fog, ki előbb ki később. Ugyanis a 3D ok-okozati összefüggésein alapuló folyamatos idővonalán nem történhet minden minél előbb és egyszerre. Az ilyen örömök annál nagyobbak, minél ideálisabb távon határozzuk meg őket. Aki mindent most akar, annak az lesz a veszélye, hogy nem készült fel a fogadásukra. A mindent minél hamarabb mentalitás az idő=pénz elvhez köthető, ami jól is működik a felemelkedés előtti tempóban. Ám közben az elv már átalakul, ugyanis minden más fontosságot kap.

Az idő=esély


Soha életemben nem látszottam ennél léhább alaknak egy külső megfigyelő szemében és soha nem használtam ennél tartalmasabban ki az időmet, mint most. A különbség ennek a pici szónak a cseréje és értelmet csak akkor kap, amikor azok, akik ma menők, holnap neked könyörögnek a segítségedért. A probléma az, ha megkapják, alig várják, hogy eltüntessenek az útjukból. Ha meg nem kapják meg, jogosan vádolnak olyan fórum előtt, ahol csak az önzetlenséget ismerik. Az esély megértésének fénye akkor csillan fel először, amikor az ember rájön, a dolog teljesen önzetlen... az önzetlen emberek számára. Mindenki másnak üzlet!

Visszatérve az átlépésekhez. Érezhetsz magadon olyat, mintha hirtelen sokat változnál. Eltűntek vagy megváltoztak bizonyos rossz szokásaid, beidegződéseid. Mintha több lennél és tudnál olyasmiket, amiket sohasem tanultál. Ha két valóság találkozik és összefésülődnek, nem árt az ésszel szinkronizáció, nehogy hirtelen túl nagyot változz, pláne nagy nyilvánosság előtt. Nekem ez a négy fal között nem gond és eddig is az írói szabadságom részeként tekintettem ezekre.

Mindez azért van, mert egy olyan tudathajóval szedegetek össze mindenkit, akiket így vissza is tudom hozni a saját világukba. Kicsit erős hasonlat lesz elsőre, de ti olyanok vagytok, mint a városba tévedt vaddisznók, akiket vissza kell engedni az erdőbe. De visszafelé is pont így lehetne érteni, sőt látni is lehet időnként. A holografikus gondolkodásban a tér szerepe megváltozik, így technikailag mindenki saját kabint kapott és az út addig tart, amíg haza nem érsz. Ha éled mindennapjaidat a pénzt hajkurászva, az olyan, mintha ebben a kabinban csak játszanál. Az idődet felhasználhatod arra is, hogy nagy változásokat indíts be magadban és/vagy felkészülj a következő kihívásaidra.

Hogy mindez zökkenőmentes folyamat legyen, arra ott az ÉlményPark. Ahol minden problémának örülünk, mert itt ezek hozzák létre a Történeteket. Hogy hogyan lesznek ezekből a történetekből jó filmek és játékok? Ha tudnád erre a választ, elmondhatnád magadról, hogy erre te magad jöttél rá!


Don't panic!


Azért az valahol egy tök jó dolog, ha valaki a saját kocsiját napkörüli pályára állítja, ám mindenképp érdemes ezen elgondolkozni. Minél többet tudsz a világról, annál hosszabb ideig fogsz ezen gondolkozni. Viszont bizonyítod is, hogy nem érted, mert ha értenéd, megértenéd azonnal és nem kellene ezen gondolkozni. Részemről ez a poén nagyon ott van!