Dr. O.G. rendel: kokain


Bejött az ügyfél (ez a tudatszint még nehezen lenne értelmezhető az egyszeri fogyasztó számára) és azt kérte, hogy legyen ismét jó. Ez elsőre még könnyű lenne, hogy álljon le vele egy kicsit, majd rájön, hogy utána a harmada is túlteljesíti az elvártakat, de csak elméletileg. A gyakorlatban szükség lesz szakember segítéségre.

Az XD kérések és a 3D idővonalán kicsit ki vannak szolgáltatva annak, mi zajlik épp a 3D idővonalon. Ekkor épp katonai akciók zajlottak és így a gyógyítás megközelítése is kicsit katonai színezetet kapott, amit azért még ki lehet dumálni. Ha bejön egy ilyen kérés, aminek megoldására csak másodperceim vannak, hogy kitaláljam, jól jönnek a már kész dolgok, amiket bele lehet illeszteni. Nem mindenki fog ennek örülni, de garantálom, hogy sokaknál a kívánt szintre áll be a fogyasztás.

Ha csak annyit szívsz, amennyi még rendben van (szerinted is), az rendben van. Ám ha túlléped (és itt jön a katonai cucc) és minél inkább túlléped, annál inkább érezni fogod, hogy szerelmes leszel. Hogy kibe, az nem személyekre, hanem paraméterekre van állítva és egy nagyobb asztali gyógyítás apró elemeivé váltok. Átéreztem én is a kísérleti program üzembe állításánál és tényleg kurva szar érzés. Annyira, hogy az ember nem is nagyon akar annyit szívni, hogy ezt megélje.

Más cuccokkal eddig nem nagyon kerestek, lehet ennek eredményére várnak.