Fordulópont


Van egy képességem, amiben komoly eséllyel megmondom, minek mi a következménye. Létfontosságú olyan lények számára, akik nem képesek racionálisan gondolkozni. A vége az lett, hogy ne pofázzak bele. Mindezt azért, mert nem viselik el, ha nem azt hallják, amit hallani szeretnének.

Ennek oka persze prózai, olyan világból jönnek (először azt hittem) segíteni, ahol az van, amit álmodsz, aztán jobban megismerve őket már az ellenségeim sorait bővítik. A legrosszabb ebben az volt, hogy mindig meg kellett várnom, amíg igazam lett, addig pedig ezek nagyot romboltak, miközben tudták jól azt, amiről ma a hülyét játsszák és sajnáltatják magukat.

Azt hitték rólam is, hogy olyan vagyok, mint egy átlagos ember. A kényelemért könnyen megvehető. Amit eddig itt csináltam egy olyan kísérlet volt, hogy összeálljon belőlük egy normális csapat, ám kiderült, hogy ez az ottaniak legkevésbé érdeke. A saját időmet húzom azzal, hogy azt feltételezem, többnyire értelmes emberek olvasnak, de annyi mocskolódás ért, hogy ezennel alapjaiban változtatom meg az emberekkel (és idegenekkel) való viszonyom.


Első gondolatom az, hogy kapjátok be és ide ne merjen senki könyörögni jönni, mert azonnal kiiktatom.

A második az, majd rájössz mindenre magad, ahogy én tettem, ha ennyire okos vagy!Ez a blog (sőt, minden blogom) le fog állni hamarosan és áttérek egy olyan platformra, ahol már senkire sincs szükség ahhoz, hogy a feladat el legyen végezve, csak rám.