Különleges feladat


Azért különleges, mert nem mindenki képes rá. Jelen esetben bizonyos elnyomott, ám értékes emberek kiszabadítása olyan mágia alól, amiben kilátástalannak és reménytelennek érzik helyzetüket.

Ezek okait most nem érdemes taglalni, mert elég szerteágazóak lehetnek és van olyan is, amiben jogosan lehet rajtuk a blokk, csak jó szokás szerint rosszul értelmezve/felhasználva a jelenséget.

Ezekre az emberekre ráhangolódom és átérzem a helyzetet. Azért nem mindenki képes rá, mert az átérzés itt jelen esetben azt jelenti, hogy én is reménytelennek és kilátástalannak látom a saját helyzetemet. Hogy ezt lehetne-e másképp csinálni nem tudom, mint ahogy azt sem, amikor így valakire rálövök, annál létezhet-e jobb megoldás. A vége minden esetben az, hogy kiszabadulunk, ám én újra visszakapom ezt és ebben élek már jó ideje.

Gyanítom, hogy ezzel bizonyos figurák visszaélnek., ám csak addig tudják megtenni, amíg teljesen meg nem szabadulok az összes olyan megkötéstől, amiket még akkor raktak rám bizonyos mesterek(nek magukat nevezők), amikor még nem kezdtem ezotériával foglalkozni. Amikor ezek a figurák elismerik igazamat (mindig csak utólag teszik, közben sosem), abban bíznak, hogy itt is az lesz, amit megszoktak. Hogy nem, lesz semmi baj, behódolnak és minden folytatódik tovább egy új ember alatt, de a régi kerékvágásban. Nos nem is tévedhetnek nagyobbat!

Ugyanis egy idő után az embernek tele lesz a fasza ezzel a sok köcsög cigóval (ami viselkedési minőséget takar) és eszében sincs őket behódoltatni, mivel teljesen más az irányítási rendszere, amiben nincs behódolás. Hadifogság státusz van helyette. Mivel a személyzeti politikám igen lényeges eleme a korrekciós műveleteimnek, erősen valószínűtlen, hogy bármelyik át tudná magát menteni az új rendeződésbe.szabadság rezgések


segítő rezgések


problémamegoldó rezgések


Ha csak úgy tudjátok elképzelni a dolgot, hogy semmit sem kell tenni, mert jön egy megváltó, aki mindent megcsinál helyettetek, ott elfelejtkeztek arról, hátha először így történt, csak nagyon nem jött be a dolog. Segíts magadon és isten is megsegít! Ehhez segít hozzá ez a három holosugárzó, amiből olyan sablonok áradnak, melyeket csak te tudsz feltölteni tartalommal.